Įkraunama...
Įkraunama...

Taupau kaip išmanau - 3 d.

Labas rytas
user posted image

Jei apie pinigines prakalbom, tai man kai prieš 4 metus pavogė pinigine, tai labai daug visokių pirkau, kol atradau tą su kuria susigyvenau smile.gif Man kažkaip jos turi būti prie širdies

Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2009 09 10, 10:03)
tam nereikia raudonos piniginės  mirksiukas.gif jei dirbsi su savim tai tiks ir maišiukas paprastas, kad tik pinigai nebyrėtų  biggrin.gif iš kitos pusės, maišiukas geriau, nes daug pinigų telpa  biggrin.gif

gal gi ne maišiukas,o cielas bulvių maišas-dar daugiau telpa lotuliukas.gif jei ką sakysi -pinigus vilioju lotuliukas.gif
Atsakyti
Nuuu sutinku, kad su savim dirbant, viskas pasiekiama, bet patogiau dirbt su medžiaga su atatinkamais duomenim, tskant biggrin.gif Čia kaip ir su vyrais - labai stengiantis, galima gyvent su belen kokiu bulvių maišu, bet lengviau dirbt su raudonos piniginės atitikmeniu vyrų pasaulyje. lotuliukas.gif

nu šiandien ir asociacijos kyla doh.gif

jeigu rimtai kalbant, tai aišku, čia prietaras toks, svarbu, kad piniginė būtų prie širdies ir pats manytum, kad iš šitos pinigėliai nepabėgs tongue.gif

pfsio einu dirbt, šiandien liežuvis palaidas blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2009 09 10, 07:42)

Nervina, kai žmonės su išsilavinimais, dirbantys gerose darbovietėse, gerose pareigose (eilinių žmonių akimis) Š uždirba  verysad.gif

O manes nenervina mirksiukas.gif Issilavinimas dar nera gero gyvenimo, sugebejimu rodiklis. Dabar kas antras baiges aukstaji. Na ir kas ?
Svarbiau yra paties zmogaus gebejimai, motyvacija, iniciatyva ir patirtis...
Nekalbu apie kertines specialybes, kur mokslai butini (gydytojai, pvz.)
Butu kvaila, kad vien todel, kad zmogus baige aukstaji, jo darbo uzmokestis butu didesnis.
Pvz., kad ir kelininkai. Buvo laikas, kai jie uzdirbdavo labai nemazai. unsure.gif Kazkada diskutavome su draugais, tai keletas zmoniu sake, kad "kodel as su aukstuoju, uzdirbu vos 2000 litu, o jie po 5-8"... Bet i mano pasiulymu eiti dirbti kelininku, prie +30 ant saules ir taip po 8 valandas kasdien, kazkodel niekas nesusigunde.. doh.gif

Beje, jei kas nors pagalvos, kad turiu ka nors bendro su kelininkais ar fizini darba dirbanciais zmonemis, tai tikrai ne.
Atsakyti
Aš pilnai pritariu, kad sunkų fizinį darbą dirbantys kokybiškai, ir uždirba.
Nors jie ir daugiau už mane uždirba, nors aš ir atsakingą darbą dirbu. Bet nieko gal uždirbsiu kada nors tiek kiek man užtektų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Snape @ 2009 09 10, 00:03)
Aš iš cukinijų paprastų paprasčiausią troškinį darau smile.gif T.y. primetu ko po ranka  tai nupirkau češkes dukrai (labai jau reikėjo šokiams, ale pabrango per metus turbūt trigubai, 30 litų),

Gal odines pirkai, nes jos tiek jau seniai kainuoja...O paprasesnes nepabrango, 19Lt ir kainuoja g.gif

QUOTE(ulyja @ 2009 09 10, 00:13)
palik nakčiai gal įtrauks litą kitą lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 09 10, 10:36)
O manes nenervina  mirksiukas.gif  Issilavinimas dar nera gero gyvenimo, sugebejimu rodiklis. Dabar kas antras baiges aukstaji. Na ir kas ?
Svarbiau yra paties zmogaus gebejimai, motyvacija, iniciatyva  ir patirtis...
Butu kvaila, kad vien todel, kad zmogus baige aukstaji, jo darbo uzmokestis butu didesnis.

Ne tai norejau pasakyti...Be...issilavinimo nebutume gave tokiu darbu...Niekaip...Esme uzsidirbime, jei atiduodi save visa (ne pardavimuose juk dirbam), igyji ziniu darbe, stengiesi, patirtis nebe maza...Kas visa tai pries dideles istaigos numatyta alga? Niekas. Auksciau jos neuzlipsi, net ir iki ryto dirbdamas...

MB buvo komandiruotej Sveicarijoje, tai zemesnio rango darbuotojai gyvena name ir be paskolu...Ir jie stebisi, kaip mes vis dar sedim mazuose butukuose ir skaiciuojam maistui pinigus...Kai turim issilavinima, patirti, ziniu bagaza...
Atsakyti
QUOTE(kacius @ 2009 09 10, 10:39)
Aš pilnai pritariu, kad sunkų fizinį darbą dirbantys kokybiškai, ir uždirba.
Nors jie ir daugiau už mane uždirba, nors aš ir atsakingą darbą dirbu. Bet nieko gal uždirbsiu kada nors tiek kiek man užtektų  smile.gif

Gal kažkada visi uždirbs tiek kiek to yra verti, o pensininkai neturės pusbadžiu gyventi.

Merginos kur užsakinėjat nuotraukas daryti, ne pasui, o kitokias?
Atsakyti
Dėl piniginių... Nesitiki man, kad raudona pritraukia pinigus... Turiu juodą, prieš tai turėjau rudą. Padėtis ta pati... Man irgi svarbiausia, kad piniginė būtų maloni, patogi ir su kuo mažiau skyriukų mirksiukas.gif

Skambanti tyla, taip užsakinėju g.gif Žinau, kad tai kaip ir nebūtinos išlaidos, bet man reikia per metus kelis kartus tokios paslaugos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dirty_kiss: 10 rugsėjo 2009 - 10:07
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 09 10, 11:05)

Skambanti tyla, taip užsakinėju  g.gif  Žinau, kad tai kaip ir nebūtinos išlaidos, bet man reikia per metus kelis kartus tokios paslaugos  rolleyes.gif

Parsivežėm iš kelionės nuotraukų rėmą, su įdėtais albumukais, ir stalčiukais, na bla bla bla toks ''baisiai reikalingas '' , na tai reik užpildyt nuotraukom kažkiek t, na ir tetutėm reik išsiūst, kuriom ''an t sprando'' tupėjom.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 09 10, 11:17)
Parsivežėm iš kelionės nuotraukų rėmą, su įdėtais albumukais, ir stalčiukais, na bla bla bla toks ''baisiai reikalingas '' , na tai reik užpildyt nuotraukom kažkiek t, na ir tetutėm reik išsiūst, kuriom ''an t sprando'' tupėjom.

Uzsakineju internetu www.fotoservisas.lt
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2009 09 10, 10:07)
gal gi ne maišiukas,o cielas bulvių maišas-dar daugiau telpa lotuliukas.gif jei ką sakysi -pinigus vilioju lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Sapokliaka @ 2009 09 10, 10:36)
O manes nenervina  mirksiukas.gif  Issilavinimas dar nera gero gyvenimo, sugebejimu rodiklis. Dabar kas antras baiges aukstaji. Na ir kas ?
Svarbiau yra paties zmogaus gebejimai, motyvacija, iniciatyva  ir patirtis...
Pvz., kad ir kelininkai. Buvo laikas, kai jie uzdirbdavo labai nemazai.  unsure.gif Kazkada diskutavome su draugais, tai keletas zmoniu sake, kad "kodel as su aukstuoju, uzdirbu vos 2000 litu, o jie po 5-8"...  Bet i mano pasiulymu eiti dirbti kelininku, prie +30 ant saules ir taip po 8 valandas kasdien, kazkodel niekas nesusigunde..  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Dėl piniginių- mūsų juodos lotuliukas.gif bet abu su vyru visada turim tris raudona virvele perrištas monetas ax.gif Gal ir prietarai, bet nuo tada, kai įsidėjom, nebebūna taip, kad visiškai neturėtumėm pinigų. Aišku, vien pinigėliai to nedaro, bet ir nemaišo lotuliukas.gif
Atsakyti
Galvoju Kaledoms muiliukus daryti...Kazin kokia iseiga bus?

http://www.irri.lt/f...c.php?f=19&t=25
Atsakyti