Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrams svarbu- nusišneka moteris, ar ne?

Apklausa: Vyrams svarbu- nusišneka moteris, ar ne? (49 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(vejai @ 2009 08 10, 12:46)
Tada jis jau moteris.
Papildyta:

Tai visos gi ir taip duoda. Klausimas, koks skirtumas imant?

Skonis kitoks gal?
Atsakyti
QUOTE(vejai @ 2009 08 10, 14:46)
Tada jis jau moteris.
Papildyta:

Tai visos gi ir taip duoda. Klausimas, koks skirtumas imant?

Toks, kad tos, kurios nusisneka ir yra kvailokos, erzina. Taigi, is tokios ir imt nieko nesinori
Atsakyti
O tai svarbu ar ne????
Atsakyti
Eiliniai vejai. Kliedesiai.

vejai, ar tu bandai Blondina megdzioti? Tau nesigauna. jis bent jau su protingu humoro jausmu. Ir mes ji mylime. Pasitvirtino taisykle, kad moteru humoras yra nejuokingas.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 08 11, 11:38)
Eiliniai vejai. Kliedesiai.

vejai, ar tu bandai Blondina megdzioti? Tau nesigauna. jis bent jau su protingu humoro jausmu. Ir mes ji mylime. Pasitvirtino taisykle, kad moteru humoras yra nejuokingas.

Skaityk vyru humora ir kikenk. Cia rimta tema.
Atsakyti
ir vel nusisnekat ane... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 08 11, 10:38)
Pasitvirtino taisykle, kad moteru humoras yra nejuokingas.

Pirma karta girdziu tokia taisykle,net juokinga pasidare.

Pritariu -tema -visiskas briedas.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 08 11, 12:38)

Man tai blondino humoras visai nejuokingas. Sakyciau, netgi vulgarus
Atsakyti
QUOTE(swajojuu @ 2009 08 12, 10:39)
Man tai blondino humoras visai nejuokingas. Sakyciau, netgi vulgarus
Skaitei ka nors is Henry Miller? man blondinas panasus kazkuom. Vulgarumas+gaslumas+gyvenimo realijos, kurios visiskai nei kiek nepagrazintos.. gaunasi visai juokinga... pvz:
"....Valgymas yra vienas iš dalykų, kuriuos aš moku vertinti. O šioje nuostabioje Vila Borgezėje retai atsiranda ko nors valgoma pėdsakų. Kartais tai paprasčiausiai baisu. Aš Borisą dažnai prašau užsakyti pusryčiams duonos, bet jis visada pamiršta. Tarsi išeina pusryčiauti, o kai grįžta atgal, rakinėjasi dantis, jo smailoje barzdoje kabo kiaušinio likučiai. Jis valgo restorane dėl manęs. Jis sako, jam būtų koktu valgyti gerą maistą man žiūrint.
Man patinka van Nordenas, bet nesutinku su jo nuomone apie save patį. Aš, pavyzdžiui, su juo nesutinku, kad jis filosofas arba mąstytojas. Jis kvailas, daugiau nieko. Jis niekada netaps rašytoju. ...."

noreciau pastebeti, kad tai viena padoriausiu istrauku...
o dabar - nebelabai padori... todel geltonai:
"....Rūpestis dėl Irenos tas, kad ji vietoj makšties turi lagaminą. Jai reikia storo kalibro, kurį galėtų padėti į savo lagaminą. Milžiniškas, avec des choses inoines. Ilona, antra vertus, tai bent turėjo MAKŠTĮ! Aš žinau tai, nes ji mums porą plaukelių iš ten atsiuntė. Ilona - laukinė kumelė, pagal vėją užuodžia savo malonumą. Už kiekvieno krūmo ar kalvos apsimeta kekše, kartais telefono būdelėse ir tualetuose. Ji nupirko lovą savo karaliui Karoliui ir dubenėlį skutimuisi su savo inicialais. Tottenham Court Road ji gulėjo užverstu aukštyn sijonu ir masturbavosi pirštais. Ji naudojo žvakes, fejerverko korpusus, durų rankenas. Joks pimpalas visoje šalyje nebuvo jai per didelis - nė vienas...."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 12 rugpjūčio 2009 - 10:50
Moterys nusisneka taip daznai, kad jau senai ismokau i tai nebekreipti jokio demesio...
Todel balsavau Nesvarbu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhilius: 12 rugpjūčio 2009 - 10:49
QUOTE(Mintibutė @ 2009 08 11, 19:13)
Pirma karta girdziu tokia taisykle,net juokinga pasidare.

Pritariu -tema -visiskas briedas.

As is patirties... Nezinau, ar teko ziureti per rusiska kanala "moteru lyga"... pagal ideja tai humoristine laida. Bet man plokscias ju humoras.. Net "kvn" paziurejus - is vyrisku juokeliu juokiuosi, o moteriski neidomus.

Tada mes ramia sazine galime ja doroti biggrin.gif Sakykime, gerti nuo pat ryto, kliedeti ir visaip kaip nusisneketi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 08 12, 11:54)
As is patirties... Nezinau, ar teko ziureti per rusiska kanala "moteru lyga"... pagal ideja tai humoristine laida. Bet man plokscias ju humoras.. Net "kvn" paziurejus - is vyrisku juokeliu juokiuosi, o moteriski neidomus.

Tada mes ramia sazine galime ja doroti  biggrin.gif  Sakykime, gerti nuo pat ryto, kliedeti ir visaip kaip nusisneketi  biggrin.gif

na sunku su moterim jumoristem, sunku smile.gif
as vakar alaus , lengvai taip... smile.gif o dabar ziuriu cirka is gyvenimo smile.gif santechnikai atvaziavo, radiatorius kaimynams keist... gatavi nuo ryto smile.gif
Atsakyti