QUOTE(swajojuu @ 2009 08 12, 10:39)
Man tai blondino humoras visai nejuokingas. Sakyciau, netgi vulgarus
Skaitei ka nors is Henry Miller? man blondinas panasus kazkuom. Vulgarumas+gaslumas+gyvenimo realijos, kurios visiskai nei kiek nepagrazintos.. gaunasi visai juokinga... pvz:
"....Valgymas yra vienas iš dalykų, kuriuos aš moku vertinti. O šioje nuostabioje Vila Borgezėje retai atsiranda ko nors valgoma pėdsakų. Kartais tai paprasčiausiai baisu. Aš Borisą dažnai prašau užsakyti pusryčiams duonos, bet jis visada pamiršta. Tarsi išeina pusryčiauti, o kai grįžta atgal, rakinėjasi dantis, jo smailoje barzdoje kabo kiaušinio likučiai. Jis valgo restorane dėl manęs. Jis sako, jam būtų koktu valgyti gerą maistą man žiūrint.
Man patinka van Nordenas, bet nesutinku su jo nuomone apie save patį. Aš, pavyzdžiui, su juo nesutinku, kad jis filosofas arba mąstytojas. Jis kvailas, daugiau nieko. Jis niekada netaps rašytoju. ...."
noreciau pastebeti, kad tai viena padoriausiu istrauku...
o dabar - nebelabai padori... todel geltonai:
"....Rūpestis dėl Irenos tas, kad ji vietoj makšties turi lagaminą. Jai reikia storo kalibro, kurį galėtų padėti į savo lagaminą. Milžiniškas, avec des choses inoines. Ilona, antra vertus, tai bent turėjo MAKŠTĮ! Aš žinau tai, nes ji mums porą plaukelių iš ten atsiuntė. Ilona - laukinė kumelė, pagal vėją užuodžia savo malonumą. Už kiekvieno krūmo ar kalvos apsimeta kekše, kartais telefono būdelėse ir tualetuose. Ji nupirko lovą savo karaliui Karoliui ir dubenėlį skutimuisi su savo inicialais. Tottenham Court Road ji gulėjo užverstu aukštyn sijonu ir masturbavosi pirštais. Ji naudojo žvakes, fejerverko korpusus, durų rankenas. Joks pimpalas visoje šalyje nebuvo jai per didelis - nė vienas...."