Įkraunama...
Įkraunama...

Kinija

QUOTE(SimonaGB @ 2012 10 18, 10:12)
kiek zinau i honkongą vizos nereikia ... gal kas buvot ir galit papasakot ką daugiau ?

lietuviai HK gali buti 90 dienu be vizos. O ka jums daugiau papasakoti? Man asmenishkai HK labai patiko, kaip azijietiskas New Yorkas smile.gif
Atsakyti
Viską ... planuoju skristi 11d. kiek pinigų pasiimti , ką būtina pamatyti ... būsiu dėkinga, už bet kokią informaciją.
Atsakyti
na del pinigu tikrai nepatarsiu, visi skirtingai islaidauja, tai sunku pasakyt.

Ka pamatyti:

1. i Victoria Peak pasikelti ir nuo ten apziureti miesta. Vienas geriausiu miesto vaizdu yra butent is ten

2. Temple Street naktinis turgus (arba diena stanley market, ladies' market, mongkok) - ypac jei domina garsiu dizaineriu feikai. deretis reikia daug, labai daug.

3. Lantau sala. i ja nukeliaujama budelemis ant kabeliu, letas ir labai grazus pasikelimas i kalnus ten. gale yra Po Lin vienuolynas ir didziausia pasaulyje Budos statula. Siaip labai grazu ir verta, ypac jei geras oras ir nera ruko.

4. Tsim Tsa Shui ir jame esantis Kowloon parkas

5. St. John katedra, siaip ivairios budistu sventyklos idomios, pvz Man Mo yra garsi.

6. zveju kaimelis, nebepamenu pavadinimo dabar is galvos. Laiveliu turai yra, ten plaukioji sau matai kaip zvejai gyvena ir dirba. taip pat gali tiesiai pas juos issirinkti juros gerybe kazkokia ir grizus i kranta yra restoranai salia, kurie pagamins ja taip kaip norit (iskeps, isvirs, isgarins, astriai - neastriai, zodziu kaip tik pageidausit).

7. kalbant apie maista, tai HK street food yra geras ir plius minus tikrai saugus. Jei stovi eile zmoniu ir valgo, reiskia galit ir jus bandyt. Mes apsirge nebuvom ne karto.

8. galima i Macau keltu nukeliauti, bet ten kaip kinietiskas LAs VEgas, man asmeniskai ispudzio didziulio nepadare, nors idomu buvo pamatyt kiek ten vis dar yra portugaliskos itakos.

kas cia dar: na geliu turgus, arbatu namai ir t.t. zodziu visko ten daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2012 10 18, 23:35)
na del pinigu tikrai nepatarsiu, visi skirtingai islaidauja, tai sunku pasakyt.

8. galima i Macau keltu nukeliauti, bet ten kaip kinietiskas LAs VEgas, man asmeniskai ispudzio didziulio nepadare, nors idomu buvo pamatyt kiek ten vis dar yra portugaliskos itakos.

Man Macau visai patiko, didelio ispudzio nepaliko, bet patiko 4u.gif aisku su Honkongu nera ko lyginti, bet jei yra laiko manau verta ir ten aplankyti. Bet va mes buvome diena, o draugai pasirinko viena nakti miegoti tai sake vakare visai kitas vaizdas, viskas atgyja ir labai idomu buvo. Del to ir vadina Las Vegasu kinietisku, nors manau tikrai nera ka lyginti su tuo miestu biggrin.gif Cia taip pat kaip Kinijos sala Hainan prilyginama Havajams tai net panasaus nieko nera schmoll.gif

Atsakyti
labai ačiū... matau 11 dienų tikrai neprailgs.
Atsakyti
QUOTE(SimonaGB @ 2012 10 19, 07:40)
labai ačiū... matau 11 dienų tikrai neprailgs.

Ir visos Honkonge ? Dar galima pasiimti eskursija su vietinem agenturom i Kinija tai nereikia vizu darytis, jie padaro grupine viza 4u.gif Mes vaziavom su traukiniu, o veliau su autobusu veziojo. Tiesa pasakius, net nepamenu tiksliai dabar pavadinimo to miesto blush2.gif Na ten agenturose yra pasiulymu ne vienas tad verta perziureti jei norite aplink Honkonga pamatyti ka nors 4u.gif
Atsakyti
Honkonge gyvena draugė , tai manau dar ji turės tikrai ką aprodyti ax.gif
Atsakyti
a tai tada jus gerose rankose smile.gif dar mums papasakot galesit ka vietine drauge ten gero parode smile.gif
Atsakyti
tongue.gif Būtinai
Atsakyti
Gal dar galite pasidalinti per kur sakėtės lėktuvų bilietus , ieškau pigiausio varianto ?
mirksiukas.gif
Atsakyti
As nepatarsiu to, nes mes skridom is JAV ir pirkom tiesiai is avialiniju, kurios i LT neskraido.
Atsakyti
Kilo klausimas i Hong Kongą skrendu su persėdimu Maskvoj ... tai kiek supratau man nereiks nei pasu kontrolės , nei lagaminų atsimint tiesiog iš vieno terminalo per eit i kitą ir laukt ?
Atsakyti