Įkraunama...
Įkraunama...

"Noriu savo daržovių "

QUOTE(Perlen @ 2009 10 12, 20:10)
O nusipirkt tai gal tinka ir iš kokios MAXIMOS  g.gif

Oi, man tie parduotuviniai baisus.... is karto pamelynuoja kai nulupi ax.gif
Atsakyti
Noreciau ir as zieminiu cesnaku,bet neturiu seklu,reikes motinos paklausti,gal kaimyne turi.
Atsakyti
Nespėjom mes per savaitgalį česnakų pasisodint, reiks pasiskubint, nes šį savaitgalį jau šlapdribas prognozuoja blink.gif
Atsakyti
Pusę pasodinau,kitą pusę jai neužsnigs bandysiu rytoj doh.gif ,o jūs lupat prieš sodinant ar ne galvutes? g.gif
Atsakyti
As tai nelupu,tik nupjaunu truputi virsunele ir pamirkau margancovkej.
Atsakyti
aš irgi nelupu mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokias daržoves dar sėjate iš rudens , ar bandėte morkas sėti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 10 15, 19:14)
Kokias daržoves dar sėjate iš rudens , ar bandėte morkas sėti ? g.gif

doh.gif Sėdavau morkas rudenį irgi visada,tik šiais metais dar nepasėjau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 10 15, 19:21)
doh.gif  Sėdavau morkas rudenį irgi visada,tik šiais metais dar nepasėjau  blush2.gif

Ar pasiteisino , sėjimas iš rudens g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 10 15, 19:36)
Ar pasiteisino , sėjimas iš rudens  g.gif

Pernai sėjau iš rudens morkas į šiltnamį.Pasiteisino su kaupu,dar pavasarį šiltnamyje užmečiau agroplėvelę,tai tikrai labai anskti valgėme morkas. mirksiukas.gif Sakiau kitais metais bandysiu taip anksti į šiltnamį pasėti žirnių,juk taip norisi pavasarį vitaminų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2009 10 15, 19:53)
Pernai sėjau iš rudens morkas į šiltnamį.Pasiteisino su kaupu,dar pavasarį šiltnamyje užmečiau agroplėvelę,tai tikrai labai anskti valgėme morkas. mirksiukas.gif Sakiau kitais metais bandysiu taip anksti į šiltnamį pasėti žirnių,juk taip norisi pavasarį vitaminų. mirksiukas.gif

Ačiū už gerą informaciją , bandysiu ir aš pasisėti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2009 10 15, 19:53)

Tai geriau ridikėlius šiltnamį sėt,ne žirnius mastau.gif ,aš tai ridikėlius sėju šiltnamį labai anksti,tik žemę sušalusią dar doh.gif prakrapštau ir sukišu,jie nebijo šalčio,žemė drėgna ir greit sudygsta o žirnius lauke irgi anksti sėju,nes jie irgi nebijo šalčio,tik vienus anksčiau,kitus vėliau,kad ilgiau būtų rolleyes.gif
Atsakyti