Įkraunama...
Įkraunama...

"Noriu savo daržovių "

Pas mane tai siemet labai ismirko burokeliai, ir morkos....
Ir labai siemet kirmeles ar kazkas sugrauze kopystus cia dar ankstyvu turiu nemazai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 13 rugpjūčio 2009 - 22:06
As gi buvau nufotkinus kokios grazios auksines butybes siemet kopustus grauzia.Ju beveik nesimato,o kopustus visus ziauriai suskyleja.
Atsakyti
Siemet velyvuju kopustu lapai kaip sushaudyti ir da radau mazu baltuko drugelio viksru . O ankstyvi kopustai grazus . Ner jokiu kirmeliu . Bet taip slykstu tas kirmeles rinkt .
O kaip pas kitas darzininkes ? Ar shvarus jusu kopustai?
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2009 08 10, 22:51)
dalinamės patirtimi toliau smile.gif

laba diena ax.gif

aš su klausimu. nupjoviau savo rūgštynes ir dabar vėl nauji lapeliai auga. dar šią savaitę su mama pasigrožėjome jaus (gal antradienį), o šiandien žiūriu, kad ir tie jauni visi skylėti blink.gif ir radau kaltininkus - tokie nedideli, maždaug boružės dydžio, žali vabaliukai. kaip juos naikinti? ar bent gal kuri pavadinimą žinotumėt? nenufotkinau kažkaip jų, tik patraiškiau, kiek radau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(AveM @ 2009 08 14, 10:17)
As gi buvau nufotkinus kokios grazios auksines butybes siemet kopustus grauzia.Ju beveik nesimato,o kopustus visus ziauriai suskyleja.

mažu ir mano rūgštynes tie patys? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 08 14, 18:56)
laba diena  ax.gif

aš su klausimu. nupjoviau savo rūgštynes ir dabar vėl nauji lapeliai auga. dar šią savaitę su mama pasigrožėjome jaus (gal antradienį), o šiandien žiūriu, kad ir tie jauni visi skylėti  blink.gif ir radau kaltininkus - tokie nedideli, maždaug boružės dydžio, žali vabaliukai. kaip juos naikinti? ar bent gal kuri pavadinimą žinotumėt? nenufotkinau kažkaip jų, tik patraiškiau, kiek radau  unsure.gif
Papildyta:
mažu ir mano rūgštynes tie patys? mastau.gif

Ta pati bėda ir pas mane ir su rūgštynėm ,ir su kopūstais ,ankstyvūjų kelios galvos,o vėlyvieji skylėti ,be suka kažką schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 08 14, 17:58)
Ta pati bėda ir pas mane ir su rūgštynėm ,ir su kopūstais ,ankstyvūjų kelios galvos,o vėlyvieji skylėti ,be suka kažką schmoll.gif

unsure.gif darai ką nors?
Atsakyti
As tai po to kaip isziurejau visus lapus ir nurinkau visus auksinius grazuolius velyvieji kopustai irgi susieme sukti galvas.Jei buciau nepastebejusi tu auksaspalviu turbut netureciau velyvuju.Ankstyvieji labai grazus,tai ir salotas darau ir verdu ir marinuoju ir gimines vaisinu. biggrin.gif
Atsakyti
Esu pasisodinusi žieminių svogūnų laiškams, laiškinių česnakų dėl laiškų, pavasarį jų laiškai būna gražūs, o dabar tų laiškinių česnakų laiškai tokie vargani, sukrautus jų žiedus nuskabiau, bet laiškai vis vien kažkokie nevykę gal juos tręšti reikia ar aš nemoku jų auginti g.gif
Atsakyti
Cesnaku nemoku auginti ir as nezinau,bet visokiais budais siemet as juos tresiau visviena labai liudni.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 08 14, 19:53)
Esu pasisodinusi žieminių svogūnų laiškams, laiškinių česnakų dėl laiškų, pavasarį jų laiškai būna gražūs, o dabar tų laiškinių česnakų laiškai tokie vargani, sukrautus jų žiedus nuskabiau, bet laiškai vis vien kažkokie nevykę gal juos tręšti reikia ar aš nemoku jų auginti g.gif

tai kad gal tie laiškiniai česnakai tik pavasarį tinkami vartoti mastau.gif na, tiesiog mano mama antrus metus tik daržininkauja, tai tų tribulkių būva tik pavasarį, o paskui jau nebe schmoll.gif unsure.gif

Papildyta:
o kaip tiksliai tie auksaspalviai vadinasi? įvedus AUKSASPALVIS, googlas vien retrierius meta doh.gif
Atsakyti
Pavadinimo nezinau,nes net nezinau kieno tai lervos,as tik nufotkinau juos ir ikeliau nuotraukas,o kas per gyviai nezinau.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 08 15, 10:15)
tai kad gal tie laiškiniai česnakai tik pavasarį tinkami vartoti mastau.gif na, tiesiog mano mama antrus metus tik daržininkauja, tai tų tribulkių būva tik pavasarį, o paskui jau nebe  schmoll.gif  unsure.gif
Papildyta:
o kaip tiksliai tie auksaspalviai vadinasi? įvedus AUKSASPALVIS, googlas vien retrierius meta doh.gif

Pas mane jie irgi gražūs pavasarį, o gal iš tiesų jie tik pavasariui tinkami g.gif
Atsakyti