o jau kazkurios lietuvoje bandete auginti baklazanus, gal galetumete, paaiskinti kaip juos auginti. Ar reik siltnamio, ar nea, kokios reik zemes, ar reik jau uzsiauginti sodinukus, ar is seklyciu
Labas merginos,
o jau kazkurios lietuvoje bandete auginti baklazanus, gal galetumete, paaiskinti kaip juos auginti. Ar reik siltnamio, ar nea, kokios reik zemes, ar reik jau uzsiauginti sodinukus, ar is seklyciu
Casual tikrai užjaučiu.
Gapo labai fainas šaldytuvas.labai norėčiau tokį pasidaryt kaime,jei gali tai pasufleruok kaip darei
GREISI pritariu kad viena temukė būtų
Zylute81 sveikinu,kad nori įregistruot savo ūkį ir turėti didelį daržą.Aš ir noriu visko, bet viena nieko nespėju,nes mano šeimoj nelabai kas nori dirbti.
Tikrai idomi ideja taip svogunus sodinti
Casual, gera pamoka taip sodinanciom.. sveik
O as siandien jau neiskenciau - pripyliau zemiu i ale siltnamukus ir sodinsiu pomidorus, paprikas, baklazanus ir porus... neistveriau iki savaitgalio
Jau taip knieti prie zemes prisiliesti
Merginos, patarkit man
As pripyliau zemiu, siek tiek palaisciau... bet nezinau kiek turi ta zeme buti dregna
Ir ar man "siltnamuku" - buvusios plastikines tortines ir pyragines - dugne bei dangteliuose skyluciu pribadyti?
O as siandien jau neiskenciau - pripyliau zemiu i ale siltnamukus ir sodinsiu pomidorus, paprikas, baklazanus ir porus... neistveriau iki savaitgalio
Merginos, patarkit man
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 17, 10:59)
Merginos ,kai baigsis kuri nors tema neatidarinėkime dviejų panašių...
QUOTE(diasaja @ 2010 02 17, 15:33)
Faktas kaip blynas
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 17, 10:59)
Merginos ,kai baigsis kuri nors tema neatidarinėkime dviejų panašių.Daržas...,noriu savo daržovių,paskui ankstyvos
.Nu sunku po visas keliauti
...
QUOTE(madmuazele @ 2010 02 17, 16:25)
Tikrai idomi ideja taip svogunus sodinti
Jau taip knieti prie zemes prisiliesti
Merginos, patarkit man
As pripyliau zemiu, siek tiek palaisciau... bet nezinau kiek turi ta zeme buti dregna
Ir ar man "siltnamuku" - buvusios plastikines tortines ir pyragines - dugne bei dangteliuose skyluciu pribadyti? 
Merginos, patarkit man
Dugną būtinai pribadyk
QUOTE(madmuazele @ 2010 02 17, 15:25)
Merginos, patarkit man
šiltnamiukų badyti nereikia - jie skirti tik sėkloms sudygti. Kai jau išlenda pirmi lapukai, tuomet nebedengti dangčio, o kai atsiras keli tikrieji lapukai - persodinti į didesnius indelius.
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 02 17, 18:55)
šiltnamiukų badyti nereikia - jie skirti tik sėkloms sudygti. Kai jau išlenda pirmi lapukai, tuomet nebedengti dangčio, o kai atsiras keli tikrieji lapukai - persodinti į didesnius indelius.
Nu aš visą laiką prabadau,nes mėgėja perpilti vandens.Niekaip neišeina kitaip
Aš tai visada prabadau TIK dugną, būtent dėl tos pačios perlaistymo priežasties 
O viršaus nebadau , kad kuo daugiau šilumos išliktų viduje.
O viršaus nebadau , kad kuo daugiau šilumos išliktų viduje.