Įkraunama...
Įkraunama...

"Noriu savo daržovių "

QUOTE(AveM @ 2009 08 23, 12:54)
As marinuoju neplikytas,man kietesnes labiau patinka.Bet nelabai supratau,kokias nurinkai zalias ar jau pageltusias.

Aš kalbu ne apie šparagines, o paprastas baltas rolleyes.gif kur reikia rudenį lukštent
Atsakyti
Na apie tokias nezinau ar jos turi ka nuodingo,tikrai nezinau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliukas @ 2009 08 23, 14:15)
Aš kalbu ne apie šparagines, o paprastas baltas  rolleyes.gif  kur reikia rudenį lukštent

Na nemanau kad jos gali buti nuodingos koncervuojant jas reikia gerai isvirti ir iskaitinti nes jose yra daug baltimu is kuriu susidaro pieno rugstis o jau ji tai kenksminga nes pradeda kauptis botulino lazdeles g.gif
Atsakyti
QUOTE(skaidruole @ 2009 08 23, 19:50)
Na nemanau kad jos gali buti nuodingos koncervuojant jas reikia gerai isvirti ir iskaitinti nes jose yra daug baltimu is kuriu susidaro pieno rugstis o jau ji tai kenksminga nes pradeda kauptis botulino lazdeles g.gif

bigsmile.gif tai tada bandysiu, gal nieko nenutiks.
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 08 20, 16:22)
Aš savo rūgštynes nupjoviau ,žiūriu atauga neblogos  šį kartą neskylėtos bigsmile.gif

Kazkur girdejau, kad antroj vasaros pusej rugstynes jau netinka maistui, gal ka zinot. Nes pas mane dar labai grazios tai ir ziemai isideciau, nes mergyte mano tai sriubine.

Ir dar, mano moliugui kas tai negerai, lapai nugelto uzmezge tik viena vaisiu. Zydi bet daugiau tai neatsiranda verysad.gif
Taip juos megstu, o ner siemet.
Atsakyti
As siemet moliugus sodinau is seklu, viskas gavos super. Uzmezge nemazai vaisiu, kaimynai juokias, sako tokiu lapu pas moliugus nemate, tvorom lipa ir vaisius mezga. Nukeliavo ir pas kaimynus, primezge ir maciau moliugu. Tai saknys pas mane, o lapai su derliumi pas kaimynus smile.gif Juokiames, kad reiks dalintis smile.gif

Va tik aisbergai visi ispuvo, nezinau kaip juos auginti, o ir cesnakai tokie vienaskilciai uzauge, kas cia per bajeriai. Morkos issisakojo, uztat burokai ir moliugai valdo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanesa3 @ 2009 08 26, 10:11)
Kazkur girdejau, kad antroj vasaros pusej rugstynes jau netinka maistui, gal ka zinot. Nes pas mane dar labai grazios tai ir ziemai isideciau, nes mergyte mano tai sriubine.

Jos daugiau oksalo rugsties turi. Bet tikrai nenusinuodysit rolleyes.gif
Atsakyti
Lile,cesnakai mano siemet irgi beveik visi vienaskilciai.Kazkodel neuzaugo ju skiltys,gal dregmes siemet jiems pas mus buvo perdaug.O moliugai mano irgi kaimynes darze voliojasi. biggrin.gif
Atsakyti
vėl tie žali vabalai mano rūgštynes graužia g.gif
Atsakyti
Sveikos noreciau paklausti gal kuri marinuojat paprikas ir zinot koki gera receptuka kaip uzsimarinuoti ziemai.Tiek priaugo ju man siemet kad nezinau ka is ju galima padaryti.Isanksto dekoju. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skaidruole @ 2009 08 28, 19:56)
Sveikos noreciau paklausti gal kuri marinuojat paprikas ir zinot koki gera receptuka kaip uzsimarinuoti ziemai.Tiek priaugo ju man siemet kad nezinau ka is ju galima padaryti.Isanksto dekoju. blush2.gif

Va čia gal ką rasi,aš tai neturiu šiais metais paprikų verysad.gif http://www.supermama...?...3494&st=144
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 08 29, 16:22)
Va čia gal ką rasi,aš tai neturiu šiais metais paprikų  verysad.gif        http://www.supermama...?...3494&st=144

Labai dekoju uz nuoroda radau tikrai idomiu receptuku thumbup.gif
Atsakyti