Toliau tęsiam pokalbius apie plaukų kaukes

Naudoju Davines Natural Tech Nourishing Hairbuilding Pak

Mano besigarbanojantiems, linkusiems siaustis, veltis ir sauseti plaukams labai tinka
pasidaro plaukai slidus, minksti, ne taip veliasi ir puciasi

Mano besigarbanojantiems, linkusiems siaustis, veltis ir sauseti plaukams labai tinka

QUOTE(NeNuorama` @ 2009 08 11, 15:01)
Naudoju Davines Natural Tech Nourishing Hairbuilding Pak

pasidaro plaukai slidus, minksti, ne taip veliasi ir puciasi 

va, kaip tik norejau sita kauke cia parasyti!

Kaip pieno pakelis?

ir dar nepaminejau, man si Davines kauke daug geresne uz Kerastase kaukes (na, esu ju bandziusi tik dvi, - oranzine ir zalia)

Kokios kainos "Davines" priemonių?
QUOTE(Victorious @ 2009 08 11, 17:31)
Kokios kainos "Davines" priemonių?
yra puslapis www.davines.lt , nueik kur yra kainorastis, viskas surasyta

na o butent uz sia kauke mokejau 66lt (200ml), siuo metu viska susipirkus butent sios firmos, tai nel LABAI patenkinta

QUOTE(sonya87 @ 2009 08 11, 17:27)
va, kaip tik norejau sita kauke cia parasyti!
mano megstamiausia
skaitosi, kaip labai stipri atstatomoji kauke, veikianti plauka ir isores, ir is vidaus. Poveikis jauciasi ne tik tik iki sekancio plovimo. Ir ypac skalsi 

o kaip vertintumet kerastases kaukiu skalsuma? Irgi girdejus atsiliepimu kad super skalsi, bet... 200ml uztenka 4-5 kartam, nepastebejau jokio skalsumo.. Man asmeniskai per didele kaina, uz puse litro gal ir mokeciau tiek..
QUOTE(sonya87 @ 2009 08 11, 17:33)
yra puslapis www.davines.lt , nueik kur yra kainorastis, viskas surasyta
na o butent uz sia kauke mokejau 66lt (200ml), siuo metu viska susipirkus butent sios firmos, tai nel LABAI patenkinta

gal galetumet kaukes sudeti nurasyti?
QUOTE(Maserati @ 2009 08 11, 19:27)
gal galetumet kaukes sudeti nurasyti?
Na daug rasyti, bet nurasysiu, nors man ten paskaicius daug kas kartojasi... o siaip gal kas ir pakomentuos kas cia per sudetis, nes as nesigaudau situose terminuose...
HBP Nourishing Hairbuilding Pak Ingredients: Aqua/ Water / Eau, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Palmeth-2 Phosphate, Glycine, Cetrimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Ceresin, Silicone Quaternium-8, Simmondsia Chinensis Seed Oil / Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Behenyl Alcohol, Creatine, Arginine, Hydrolyzed Wheat Protein, Serine, Glutamic Acid, Propolis Cera / Propolis Wax / Cire De Propolis, Threonine, Alanine, Lysine, Proline, Betaine, Sodium Pca, Tocopherol, Behentrimonium Chloride, Propylene Glycol, Dimethicone, Sorbitol, Disodium Edta, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum / Fragrance.
Parabenu kaip matau yra ir supratau kad lyg ir silikono... idomu o ar yra ir ko nors naudingo

QUOTE(NeNuorama` @ 2009 08 12, 19:52)
Na daug rasyti, bet nurasysiu, nors man ten paskaicius daug kas kartojasi... o siaip gal kas ir pakomentuos kas cia per sudetis, nes as nesigaudau situose terminuose...
HBP Nourishing Hairbuilding Pak Ingredients: Aqua/ Water / Eau, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Palmeth-2 Phosphate, Glycine, Cetrimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Ceresin, Silicone Quaternium-8, Simmondsia Chinensis Seed Oil / Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Behenyl Alcohol, Creatine, Arginine, Hydrolyzed Wheat Protein, Serine, Glutamic Acid, Propolis Cera / Propolis Wax / Cire De Propolis, Threonine, Alanine, Lysine, Proline, Betaine, Sodium Pca, Tocopherol, Behentrimonium Chloride, Propylene Glycol, Dimethicone, Sorbitol, Disodium Edta, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum / Fragrance.
Parabenu kaip matau yra ir supratau kad lyg ir silikono... idomu o ar yra ir ko nors naudingo
)) nors mano plaukui ji tinka... naudoju karta per dvi savaites, o ir siaip labai skalsi... turiu nuo geguzes menesio, dar ne puses nesunaudojau, o mano plaukai zemiau peciu, istiesinus beveik ir liemeneles uzsegima siekia...

Na,as sudeciu zinove nesu,bet geri ingriedientai butu:Simmondsia Chinensis Seed Oil ,Hydrolyzed Wheat Protein, Serine, Glutamic Acid, Propolis Cera / Propolis Wax / Cire De Propolis, Threonine, Alanine, Lysine, Proline, Betaine. Gal ir klystu:/