man Generos kokosine kauke

Nusipirkau Norfoj Fructis naują tamsiai žalią kaukę puodynėje-tik 7,55Lt,kai tuo tarpu Droge 12,99Lt,o Kosmadoje 15,25Lt
Svarsčiau,ar imti tą senąją puodynę šviesiai žalią,ar tą,bet naujosios sudėty įžiūrėjau daug visokių vaisių ekstraktų ir aliejų,ir nei vieno parabeno.Tai bandysiu gal šiandien,manau,patiks:)

as perku is eurokos tokia svogunu. labai svelnina plaukus seip dar nebloga su vezio taukais ir placenta. gaila pavadinimu nezinau
QUOTE(vika86 @ 2009 08 13, 18:29)
as perku is eurokos tokia svogunu. labai svelnina plaukus seip dar nebloga su vezio taukais ir placenta. gaila pavadinimu nezinau
Su vezlio taukais ir placenta vadinasi Algabo.Turiu as ja,visai nieko,plaukai minkstesni pasidaro

QUOTE(NeNuorama` @ 2009 08 11, 15:01)
Naudoju Davines Natural Tech Nourishing Hairbuilding Pak

Mano besigarbanojantiems, linkusiems siaustis, veltis ir sauseti plaukams labai tinka
pasidaro plaukai slidus, minksti, ne taip veliasi ir puciasi 

Mano besigarbanojantiems, linkusiems siaustis, veltis ir sauseti plaukams labai tinka

labai sudomino sita kauke

ju yra ne viena turbut? bet mano plaukai kaip jusu is aprasymo tai gal tiktu irgi

neapsunkina plauku?
QUOTE(aksome @ 2009 08 13, 13:30)
turejau as ja - man asmeniskai jautesi tik vienkartinis poveikis, t.y. plaukai gerai atrode tik iki sekancio plovimo...
QUOTE(Spicas @ 2009 08 14, 14:12)
labai sudomino sita kauke
ju yra ne viena turbut? bet mano plaukai kaip jusu is aprasymo tai gal tiktu irgi
neapsunkina plauku?

neapsunkina plauku?
tikrai ne, kiek bandziau kaukiu man sita po kolkas geriausiai tinka... jos poveikis jauciasi ne viena plovima...
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 08 14, 20:37)
tikrai ne, kiek bandziau kaukiu man sita po kolkas geriausiai tinka... jos poveikis jauciasi ne viena plovima...
geras

gal kartais klp pirkot kur?
QUOTE(Spicas @ 2009 08 14, 21:51)
geras
labai noriu isbandyti, nes mano seveliurui labai sunku itikti

Kaune

QUOTE(NeNuorama` @ 2009 08 14, 23:04)
va nusipirkau ta kauke, bet pas mane jinai ne tokiam indely, o iprastam plastmasiniam kaip buna daugelis kaukiu, bet pavadinimas tip top toks pat

o kiek mokejai? as 66
O kur kaune yra siu priemoniu?

QUOTE(Spicas @ 2009 08 15, 14:55)
va nusipirkau ta kauke, bet pas mane jinai ne tokiam indely, o iprastam plastmasiniam kaip buna daugelis kaukiu, bet pavadinimas tip top toks pat
o kiek mokejai? as 66

o kiek mokejai? as 66
Tai ir pas mane plasmasiniam indely, tos dezutes nebuvo

siaip kauke tepu beveik iki saknu, gerai imasazuoju ir laikau apie 20 min, nors ant kaukes uzrasyta laikyt 5-15 min

Papildyta:
QUOTE(*perlyte* @ 2009 08 15, 15:50)
As pirkau Toveroj Mole, bet kur dar galima ju pirkt, tai paziurek cia: http://www.davines.l...m...3&itemid=68