Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kaukės

man Generos kokosine kauke thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau Norfoj Fructis naują tamsiai žalią kaukę puodynėje-tik 7,55Lt,kai tuo tarpu Droge 12,99Lt,o Kosmadoje 15,25Lt doh.gif Svarsčiau,ar imti tą senąją puodynę šviesiai žalią,ar tą,bet naujosios sudėty įžiūrėjau daug visokių vaisių ekstraktų ir aliejų,ir nei vieno parabeno.Tai bandysiu gal šiandien,manau,patiks:)
Atsakyti
as perku is eurokos tokia svogunu. labai svelnina plaukus seip dar nebloga su vezio taukais ir placenta. gaila pavadinimu nezinau
Atsakyti
QUOTE(vika86 @ 2009 08 13, 18:29)
as perku is eurokos tokia svogunu. labai svelnina plaukus seip dar nebloga su vezio taukais ir placenta. gaila pavadinimu nezinau

Su vezlio taukais ir placenta vadinasi Algabo.Turiu as ja,visai nieko,plaukai minkstesni pasidaro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 08 11, 15:01)
Naudoju Davines Natural Tech Nourishing Hairbuilding Pak
user posted image

Mano besigarbanojantiems, linkusiems siaustis, veltis ir sauseti plaukams labai tinka smile.gif pasidaro plaukai slidus, minksti, ne taip veliasi ir puciasi  bigsmile.gif

labai sudomino sita kauke bigsmile.gif
ju yra ne viena turbut? bet mano plaukai kaip jusu is aprasymo tai gal tiktu irgi g.gif
neapsunkina plauku?
Atsakyti
QUOTE(aksome @ 2009 08 13, 13:30)
man Generos kokosine kauke  thumbup.gif

turejau as ja - man asmeniskai jautesi tik vienkartinis poveikis, t.y. plaukai gerai atrode tik iki sekancio plovimo...
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 08 14, 14:12)
labai sudomino sita kauke bigsmile.gif
ju yra ne viena turbut? bet mano plaukai kaip jusu is aprasymo tai gal tiktu irgi g.gif
neapsunkina plauku?

tikrai ne, kiek bandziau kaukiu man sita po kolkas geriausiai tinka... jos poveikis jauciasi ne viena plovima...
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 08 14, 20:37)
tikrai ne, kiek bandziau kaukiu man sita po kolkas geriausiai tinka... jos poveikis jauciasi ne viena plovima...

geras bigsmile.gif labai noriu isbandyti, nes mano seveliurui labai sunku itikti doh.gif
gal kartais klp pirkot kur?
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 08 14, 21:51)
geras bigsmile.gif  labai noriu isbandyti, nes mano seveliurui labai sunku itikti doh.gif
gal kartais klp pirkot kur?

Kaune smile.gif bet ir klaipedoj galima daug kur sios produkcijos nusipirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 08 14, 23:04)
Kaune smile.gif bet ir klaipedoj galima daug kur sios produkcijos nusipirkt smile.gif

va nusipirkau ta kauke, bet pas mane jinai ne tokiam indely, o iprastam plastmasiniam kaip buna daugelis kaukiu, bet pavadinimas tip top toks pat unsure.gif
o kiek mokejai? as 66
Atsakyti
O kur kaune yra siu priemoniu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 08 15, 14:55)
va nusipirkau ta kauke, bet pas mane jinai ne tokiam indely, o iprastam plastmasiniam kaip buna daugelis kaukiu, bet pavadinimas tip top toks pat unsure.gif
o kiek mokejai? as 66

Tai ir pas mane plasmasiniam indely, tos dezutes nebuvo smile.gif salonai is tu dezuciu ispakuoja, tik internete kitokios foto neradau wink.gif mokejau apie 70, pries 4 men tas buvo, tai tikslios kainos nepamenu smile.gif
siaip kauke tepu beveik iki saknu, gerai imasazuoju ir laikau apie 20 min, nors ant kaukes uzrasyta laikyt 5-15 min smile.gif ir nuplaunu as ja be sampuno, nes pries bunu sampunu issiplovusi... lietuviskam variante parasyta kad gerai nuskalaut, o angliskam, kad nuskalaut su sampunu... bet as be sampuno, nes ji ir taip gerai issiplauna
Papildyta:
QUOTE(*perlyte* @ 2009 08 15, 15:50)
O kur kaune yra siu priemoniu?  4u.gif

As pirkau Toveroj Mole, bet kur dar galima ju pirkt, tai paziurek cia: http://www.davines.l...m...3&itemid=68
Atsakyti