Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kaukės

Man patinka kai kurios Genera plaukų kaukės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2009 12 26, 15:52)
Man patinka kai kurios Genera plaukų kaukės  4u.gif

išbandžiau kokosu, žolelių, jau tiek liaupsių prisiklausiau, bet toks š.. Šiaip mano plaukai nėra išrankūs, galiu dėt kaukes, galiu nedėt, bet po generos plaukai tragiškai atrodo, prilipę prie galvos, nors aš visas priemones naudoju glotninačias sunkinančias plauką, bet nei viena prie galvos plaukų nelipina. Na dar iš drogo, keletas kaukių buvo tokios pačios, pamenu tik algabo.
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2009 12 26, 16:47)
Anksciau naudojau parduotuviu "geri" taciau tokio efekto, kai pradėjus naudoti profesionalia plauku kosmetika negaudavau. Siaip patiko garnier kaukes.

Nesenai pabaigiau Keune kondicienioriu sausiems, pazeistiems plaukams, noreciau dar kokia kauke Keune isbandyti  g.gif

Keunes sampunus naudoju jau du metai,kolkas net nezadu keisti.Super jis man,labai svelnus,kas man labai aktualu,nes galva plaunu kasdien.Va o,kas liecia kondicionierius,dabar neatsiminsiu butent kuriuos turejau, bet zinau kad nepatiko. Losjonas irgi nepatiko, nesiau i kosmetikos isparduotuve,pardaviau.Aiejukas ju super,tik tiek,kad brangus.Man jo uzteko, tik pusantro men.Keunes dazai,labai patinka,jau irgi metai,kaip balinu su ju daziukais. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 12 26, 17:51)
išbandžiau kokosu, žolelių, jau tiek liaupsių prisiklausiau, bet toks š.. Šiaip mano plaukai nėra išrankūs, galiu dėt kaukes, galiu nedėt, bet po generos plaukai tragiškai atrodo, prilipę prie galvos, nors aš visas priemones naudoju glotninačias sunkinančias plauką, bet nei viena prie galvos plaukų nelipina. Na dar iš drogo, keletas kaukių buvo tokios pačios, pamenu tik algabo.

Kas tinka vienam, nebūtinai tiks kitam 4u.gif O aš naudoju berods vaisių kaukę, man labai patinka ir tinka 4u.gif
Atsakyti

o ir as turejau dvi kaukes is GENEROS. Su kokosais o antra su ryziais ir sviestmedziu. Nu su kokosais labiau patiko. Plaukai minkstesni tapo. O vat su sviestmedziu - jokio rezultato schmoll.gif
Daugiau manau nepirksiu
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 12 27, 11:36)
o ir as turejau dvi kaukes is GENEROS. Su kokosais o antra su ryziais ir sviestmedziu. Nu su kokosais labiau patiko. Plaukai minkstesni tapo. O vat su sviestmedziu - jokio rezultato  schmoll.gif
Daugiau manau nepirksiu

O man atvirkščiai - labai patiko su ryžiais, net dvi sunaudojau, plaukučiai švelnūs būdavo nuo jos, o su kokosais nepatiko, labai apsunkindavo plaukus unsure.gif
Atsakyti
As Thomas Phillips nusipirkau pantene kauke garbanotiem plaukam (mano tiesus, bet garbanotiem priemones paprastai geriau drekina), nebuvau macius tokios kitoj parduotuvej, ja reik laikyt atseit 2 minutes, bet as laikau ilgiau - tiek kiek turskiuosi duse - 10-15 min, tai man po jos plaukau super thumbup.gif: Minksti, blizga, purus, nesivelia, ir papigiai visai apsisukau as cia su ta kauke biggrin.gif
Atsakyti
vakar nusipirkau plaukų kaukę Mil mil su kokosų aliejumi:
user posted image
turėjau žiaurią bėdą su plaukais - dešinėje pusėje jau kurį laiką jie labai stipriai veliasi. vos iššukuoju, iškart atsiranda naujas kaltūnas. galų gale nebetekau kantrybės ir tiesiog susirišdavau plaukus, nebenešiojau palaidų. šiandien išbandžiau šią kaukę ir nu eina sau, šakės tiesiog. tikrai nemanau, kad šitaip padės toks pigus produktas... vos išplovus plaukus jautėsi toks lyg jų lengvumas, o ir kvapas thumbup.gif dabar pabandžiau iššukuoti dar drėgnus, tai dar keliose vietose buvo tie veltinukai, bet užteko kelis kartus perbraukt šepečiu ir jų nebeliko. plaukai tokie lengvučiai, minkšti, švelnūs, nu pasaka tiesiog... žiauriai džiaugiuos pirkiniu smile.gif
Atsakyti
Turiu "Mil mil" raudoną, tai dabar naudoju kojom skust biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 12 29, 21:42)

nu aš tai putas naudoju tam ir skirtas biggrin.gif biggrin.gif kas kaip ką prižiūri, savaime aišku... raudonos nebandžiau ir nemanau, kad bandysiu, o šita tai kaip tik ir pagal aprašymą buvo mano problemai spręst smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 12 29, 23:04)
nu aš tai putas naudoju tam ir skirtas  biggrin.gif  biggrin.gif  kas kaip ką prižiūri, savaime aišku... raudonos nebandžiau ir nemanau, kad bandysiu, o šita tai kaip tik ir pagal aprašymą buvo mano problemai spręst  smile.gif

Man, tiesa sakant, geriau ir už putas, todėl ir naudoju biggrin.gif O plaukam tai prastoka kaukė, palyginus su kt. naudojamom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 12 29, 22:06)

na šiuo metu ieškojau kažko pigesnio ir tokio ne šiaip pabandymui, bet grynai problemai... o tai žinodama mano bėdą gal galit patart kažką geresnio? unsure.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti