Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kaukės

QUOTE(Simoniux18 @ 2010 02 16, 15:29)
as sendien tigi isbandziau patiko labai svelnus plaukuciai po jos wub.gif
user posted image

man tai kazkokio didelio ispudzio ji nepaliko schmoll.gif tik vasara labai malonus tas saldantis pojutis
Atsakyti
QUOTE(danu8789 @ 2010 01 31, 22:18)
drauge rekomendavo margaritos alaus mieliu plauku kauke . ar bandet, ar gera?  smile.gif

Bandžiau..mano plaukams tai jsi netiko schmoll.gif plaukai lyg stagarai po kaukės, jausmas, kad su kokiu ūkišku muilu būčiau išplovus,o ne kaukę ant plaukų uždėjus unsure.gif
Atsakyti
Kiek teko bandyti Tigi kaukes ir balzamus tai visi tiko ir patiko bet jau sampunai tai schmoll.gif
Margaritos alaus kauke fui.. plaukai kaip stagarai apie balzama galiu ta pati pasakyti ax.gif
Mil Mil kauke su raudonu dangteliu siaip sau, labai apsunkina plaukus nors tepu tikrai labai mazai g.gif su geltonu dangteliu labiau patiko ir tiko, idomus butu atsiliepimai apie kauke su zaliu dangteliu rolleyes.gif
Carine de Farma kauke su mangais visai nebloga, tokia tirsta, gerai drekina plakus ir kvapas malonus smile.gif
Nuo Gaia kaukes mano plauku galiukai kazkaip ryzeja blush2.gif

Labiausiai patiko Garnier Repair, kainos ir kokybes santykis thumbup.gif

Artimiausiu metu zadu isbandyti Rasos atkuriamaja kauke ax.gif
Atsakyti
As rasiau puslapiu atgal apie Mil mil su zaliu dangteliu, nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Naudoju Brelilo 'Hair Juice Nutri Mask'. kol kas geresnes neradau thumbup.gif ir kaina prieinama ir kvapas nerealus wub.gif
Atsakyti
esu bandzius brelil kaukes - nepaliko ispudzio, vistik vitamino color is l'oreal - nerealiausia - plaukai minksti, paslankus, norisi liesti ir liesti wub.gif (mano sviesinti), o jos reikia labai mazai vidutinio ilgumo plaukams, dar ateity planuoju isbandyt sitos serijos sampuna su balzamu ir kokia repair kaukyte drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 19 vasario 2010 - 12:52
QUOTE(Camea @ 2010 02 17, 15:39)

Nuo Gaia kaukes mano plauku galiukai kazkaip ryzeja  blush2.gif

Man irgi plaukai ryžą atspalvį įgauna tik neatseku ar nuo gaia, ar nuo trevor sorbie šampūno color+ brunetem g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidmantė @ 2010 02 19, 16:07)
Man irgi plaukai ryžą atspalvį įgauna tik neatseku ar nuo gaia, ar nuo trevor sorbie šampūno color+ brunetem  g.gif

Kiek zinau,raset,kad jusu naturali spalva,ir nelabai suprantu kaipo naturalus gali igauti ryza atspalvi,suprasciau jei dazyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 02 19, 21:05)
Kiek zinau,raset,kad jusu naturali spalva,ir nelabai suprantu kaipo naturalus gali igauti ryza atspalvi,suprasciau jei dazyti g.gif

Natūralią atsiauginu mirksiukas.gif O kodėl jei spalva natūrali ji negali įgauti kažkokio atspalvio, jei naudojamas spalva suteikiantis šampūnas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 02 19, 21:05)

Gali,cia plauko pigmentas mirksiukas.gif keicia jis atspalvi tikrai nuo kai kuriu priemoniu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kuziukas @ 2010 02 19, 22:17)
Gali,cia plauko pigmentas  mirksiukas.gif keicia jis atspalvi tikrai nuo kai kuriu priemoniu tongue.gif

Man tai kazkaip naturaliu plauku spalva gyvenime jokia priemone nera pakeitusi,o dazyti visada ryzeja siek tiek is pradziu g.gif
Atsakyti
Šiuo metu naudoju Elvital kaukę "glatt intense" , o taip pat Gaia, abi gana geros, tinka mano plaukams, sušvelnina plaukų galiukus 4u.gif
Atsakyti