bet visiek skilinėja plaukų galai ,kažin ką reikia naudot ,kad jie augtų į ilgį ,neskilinėtų
Aš vėl nusipirkau Joico Silk result,man patinka
bet visiek skilinėja plaukų galai ,kažin ką reikia naudot ,kad jie augtų į ilgį ,neskilinėtų
QUOTE(Jurgutėlė @ 2010 05 20, 18:53)
Aš vėl nusipirkau Joico Silk result,man patinka
gal aliejuka pries plovima?
man tai padeda
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 05 21, 10:05)
pries 3 metus turejau su ryzias ar kokosais, tai nelabai patiko, nes apsunkindavo plaukus
man visgi Garnier geresne kauke
Sveikutes
norejau jusu paklausti kuri kauke garnier geresne tam sviesiam zaliam inde ar tamsiai zaliame? 
mano plaukuciai siaubingai velias....noriu slidziu .....ar abiejose kaukese yra silikono?:)aciu
mano plaukuciai siaubingai velias....noriu slidziu .....ar abiejose kaukese yra silikono?:)aciu
QUOTE(ofiso mergaite @ 2010 05 21, 12:26)
Sveikutes
norejau jusu paklausti kuri kauke garnier geresne tam sviesiam zaliam inde ar tamsiai zaliame? 
As perku tamsiai zaliam inde
QUOTE(ofiso mergaite @ 2010 05 21, 13:26)
Sveikutes
Perku tamsiai žaliame, mano plaukai lygūs ilgi, bet mėgsta veltis. Po jos labai glotnūs tampa
QUOTE(Jelerny @ 2010 05 21, 17:38)
As perku tamsiai zaliam inde
Jau nesuskaiciuoju kelinta indeli naudoju, labai patinka, mano plaukai banguoti, sunku issukuoti, o po sios kaukes plaukai, kaip tu sakai, slidus, nesivelia, pamaitinti, man labai patinka 
Sveiki, rašote, kad banguoti plaukai, aš taip pat noriu kaukę nusipirkti, kad plaukai būtų slidesni, lengviau šukuotųsi, bet ar ji neištiesina labai plaukų? Nes mano ne tai kad banguoti, bet gerokai garbanoti, tokius ir noriu turėti, tik žvilgančius, slidesnius, nes dabar sausoki jie, tik bijau, kad neišsitiesintų iš garbanų į banguotumą tik.. Dėkui
QUOTE(deimapov @ 2010 05 23, 17:18)
Sveiki, rašote, kad banguoti plaukai, aš taip pat noriu kaukę nusipirkti, kad plaukai būtų slidesni, lengviau šukuotųsi, bet ar ji neištiesina labai plaukų? Nes mano ne tai kad banguoti, bet gerokai garbanoti, tokius ir noriu turėti, tik žvilgančius, slidesnius, nes dabar sausoki jie, tik bijau, kad neišsitiesintų iš garbanų į banguotumą tik.. Dėkui 
Tiesinamojo poveikio nepastebejau
QUOTE(Jelerny @ 2010 05 23, 18:24)
Dėkui, gundausi
Ai dar tiesa, jūs šviesių plaukų? Nes kiek esu pastebėjusi, tai garnier labai tinka šviesiaplaukėms, nuo šampūno man asmeniškai pleiskanų nemažai atsiranda, kažin kaip būtų su kauke
QUOTE(deimapov @ 2010 05 23, 18:29)
Dėkui, gundausi
Ai dar tiesa, jūs šviesių plaukų? Nes kiek esu pastebėjusi, tai garnier labai tinka šviesiaplaukėms, nuo šampūno man asmeniškai pleiskanų nemažai atsiranda, kažin kaip būtų su kauke
Aš juodaplaukė
sampunai ir man ziauriai netinka.. bet kauke labai patinka, sunaudojau jau kokias 5 bonkutes
Jau nusipirkau, dabar da rvienas klausimėlis, o jūs minutę laiko ir telaikote ją kaip parašyta?