Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kaukės

O as skaiciau skaiciau SM ir issiskaiciau apie GAIA plauku kauke... Nu jau visos taip ja gyre.. smile.gif))) Tik nesuprantu kodel.. Nusipirkau - jokio efekto, nei tie plaukai kokie slidus, nei krenta graziai po jos - nieko.. O sitoks sloikas tos kaukes.. Bala nemate tu keliu litu kurious sumokejau uz ja, bet vistiek ismesti gaila - juk nieko blogo nedaro, nealergizuoja pvz, bet gero irgi..
Ir visgi geriausia kauke mano kol kas naudota yra ta zalioji Fructis puodyne. smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(ambriu @ 2009 09 19, 09:20)
O as skaiciau skaiciau SM ir issiskaiciau apie GAIA plauku kauke... Nu jau visos taip ja gyre.. smile.gif))) Tik nesuprantu kodel.. Nusipirkau - jokio efekto, nei tie plaukai kokie slidus, nei krenta graziai po jos - nieko.. O sitoks sloikas tos kaukes.. Bala nemate tu keliu litu kurious sumokejau uz ja, bet vistiek ismesti gaila - juk nieko blogo nedaro, nealergizuoja pvz,  bet gero irgi..
Ir visgi geriausia kauke mano kol kas naudota yra ta zalioji Fructis puodyne. smile.gif)))

As netikusias kaukes sunaudoju vietoj skutimosi kremo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ambriu @ 2009 09 19, 08:20)

ir man biggrin.gif
Atsakyti
Body SHop'o Medaus kauke superine.smile.gif))) Ir riesutu kauke (kur per nakti galima laikyti). Super atgaivino mano plaukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2009 09 19, 15:35)

Kas cia per puodyne? Kuo ji tokia gera? Kokiems plaukams?
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2009 09 19, 16:35)

O kur jos galima pigiausiai isigyti ir kokia kaina? ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Karina* @ 2009 09 19, 01:47)
kazkaip nei viena is naudotu kaukiu jokiu stebuklu nepadare... rolleyes.gif gaila, kad tik ant indelio aprasymas grazus buna...  doh.gif

prasom placiau - kokie plaukai, kokios kaukes naudotos rolleyes.gif nes dabar nei sis, nei tas - tik tema tersiat mirksiukas.gif

kad i tema butu - uzejau pagirti Rene Furterer kauke Myrrhea - mano plaukai naturalus, banguoti, po sios kaukes tampa glotnus, silkiniai, bet garbanos neissileidzia drinks_cheers.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 19 rugsėjo 2009 - 21:35
QUOTE(Via @@@ @ 2009 09 19, 21:11)
Kas cia per puodyne? Kuo ji tokia gera? Kokiems plaukams?

Garnier Fructis puodyne zalia. Apie ja jau cia buvo diskutuota ne syki, ir visgi - dabar yra pakeista toji serija i tamsesni zalia ipakavima, bet esme jos ta pati - pazeistiems plaukams. Laikyti kelias minutes tik reikia.. Deja naujos, tamsiosios "puodynes " dar nemeginau, bet zalia sviesesnioji kai buvo, tai buvo liuks. smile.gif))))))))) Plaukai slidus, grazus, sukuot bweveik nereikia. smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(ambriu @ 2009 09 20, 15:15)
Garnier Fructis puodyne zalia. Apie ja jau cia buvo diskutuota ne syki, ir visgi - dabar yra pakeista toji serija i tamsesni zalia ipakavima, bet esme jos ta pati - pazeistiems plaukams. Laikyti kelias minutes tik reikia.. Deja naujos, tamsiosios "puodynes " dar nemeginau, bet zalia sviesesnioji kai buvo, tai buvo liuks. smile.gif))))))))) Plaukai slidus, grazus, sukuot bweveik nereikia. smile.gif)

Kazkaip esu pastebejus,kad nuo visu Garnier priemoniu plauku sukuot beveik nereikia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sonya87 @ 2009 08 11, 18:27)
va, kaip tik norejau sita kauke cia parasyti! bigsmile.gif  mano megstamiausia blush2.gif  skaitosi, kaip labai stipri atstatomoji kauke, veikianti plauka ir isores, ir is vidaus. Poveikis jauciasi ne tik tik iki sekancio plovimo. Ir ypac skalsi smile.gif

kokia kainele kaukes? g.gif smile.gif

Kaip Jums londos kaukes? professional linijos. As naudoju drekinancia-violetines spalvos.
Karta i menesi pries plovima palepinu alyvuogiu aliejumi plaukucius. Ar bandete kuri? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edjtuke: 20 rugsėjo 2009 - 13:42
QUOTE(edjtuke @ 2009 09 20, 14:42)
Kaip Jums londos kaukes? professional linijos. As naudoju drekinancia-violetines spalvos.
Karta i menesi pries plovima palepinu alyvuogiu aliejumi plaukucius. Ar bandete kuri? smile.gif

Jau beveik metus turiu litra maitinancios Londa kaukes su geltonu zenkliuku,patinka kaip ir anksciau.Esu isbandzius visas Londos kaukes tiek drekinancia tiek dazytiem plaukam,bet si labiausiai patiko.
Atsakyti
Man anksciau Kauke ir plauku balzamas buvo tas pats. O dabar jauciu skirtuma.
Labai gerai maitina/drekina KAARAL Royal Jelly kaukė. Tikrai labai gerai. Palepinti plaukus - viena karta per savaite. Itartina tik kaina 500 ml apie 30 Lt.
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti