pikkolo-pas mane tai 735 benzas.uzmiesty nedaug,mieste budavo ~14,dabar pagrinde net ~17.
rosee-na man ir idomus toks mastymas, "bmw.ooooii...nu kurgi jau...",aisku turi atitinkamos masinos atitinkama kaina ir patogumus ir t.t.t..senesnis koks gal nieko,bet jau naujesni pamato tai katu,apkalbet reikia,apipavydet,apziuret visa.juokas ima man,negaliu,rimtai atrodo kaip stebuklas koks,o ne masina.man kazkaip irgi masina kaip masina,svarbu komfortiska,gera ir patogi,tik edri

bet tai ka jau...kazkaip nesijaucia tie lt,uzsipili uz koki 100lt,darbo dienas pravazineji ir vel pili,nu bet sudejus sumoj,per menesi,tai jau akivaizdu,kad daug.bet neturejau ekonomiskos masinos nei vienos tai nelabai ir suprasciau,kaip savaitei galima su 50lt kokiu prasisukti
raganėlė-niekad nereikia pradet panikuot,siulau isvis pasibandyti kur atokiau masina,kaip ji elgias kai greit uzstabdfai,kaip kazka.man reikia jaust masina,priprast ja isvairuot bet kokiom salygom,geriau nebijot pasieksperimentuot vienumoj ir nevengti masinos pasimetymo,kad po to nebutu soko kritinej situacijoj ir jau orientuotumeis kaip elgtis.buvau cia irgi pries kelias dienas i kiema apledejusi visa ir kalnuota ivaziavus,(pas mane beje irgi automatas),tai mete kaip nori,atrodo ne is vietos pajudet,sonu ciuozia i kita masina ir viskas.gazo duodi meta,stabdai meta irgi.tai geriausia kad pati masina kapstytusi,juolab kai automatas,ant darbinio begio ji pati lengvai rieda,tai tiek ir pakako.o kely tos pacios klaidos,ypac kai galas varomas,perdaug uzstabdysi ar gazo staigiai duosi ir masina taps nebevaldoma kai visi 4ratai nera stabilus ir neliecia zemes r buksuoja.stabdyk nutrukstamai,niekad nespausk vienu kartu iki dugno stabdzio,o pulsuodama,na supranti.o siaip jei viena kely esi tai galima isvairuoti masina,nepult tik stabdyt ar gazuot,vairuot ir po bsk pulsuot su stabdziu,nepaleist vairo.jei jau ne viena tai siulau pirmiausia butinai tinkamai ivertint visus kelio dalyvius,kaip jie elgias,danga butinai kokia ir greitis tavo pacios.nepersivertink ir nepamirsk i kitus ziuret,ar nezabalineja kely,buna tokiu neaiskiu,iskart matos kad gryba pjauna-tokius lenkiu iskart,nes uzstabdo ar issoka is vienos juostos i kita,zodziu,bezdzione su granata.viska tinkamai darant manau imanoma 90proc isvengt avarijos,nebent jau paciam kas ileks tfu tfu tfu.tai vot,prisnekejau cia