Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA baldai

o kaip su mamuto lova?

kas pirko? groteles irgi reikia atskirai pirkti?
gal galima butu nuorodu kur ju ieskot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2009 09 05, 18:13)
o kaip su mamuto lova?

kas pirko? groteles irgi reikia atskirai pirkti?
gal galima butu nuorodu kur ju ieskot?  blush2.gif

Taigi nueini i ikea.pl ar koki kita puslapi, virsui i paieska irasai MAMMUT ir ismeta viska ko nori. http://www.ikea.com/...h/?query=mammut
Kiek suprantu mammuto lova jau su grotelem.
Dno łóżka:
lita sosna, 100% poliester
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2009 08 25, 01:27)
Na va, jau gavau (kaip tikriausiai ir dar kazkas is cia besilankanciu) daiktelius. Atveze Renaldas, kaip visada viskas puiku pas ji  smile.gif 
O atveze
Spinta dukrai i kambari
user posted image
Atrodo tikrai visai normaliai, o kaip uz tokia kaina, tai visai puikiai. Zinoma, ji gana plona ir tos dureles galetu buti grazesnes gal. bet sustacius prie kitu jau turimu baltu Ikea baldeliu tikrai gerai atrodo. Zodziu tikejausi blogesnio varianto, bet dabar tarnaus tol, kol sulus  biggrin.gif

Dar emiau dezutes vaistams susideti, nes nutariau, kad atsibodo tos negrazios kartonines dezutes nuo batu ir dar nuo ko papuola doh.gif tai vat tiko josabi mano turimai nemazai vaistinelei idealiai. I didesne nukeliavo ir visi sirupiukai vaikiski ir pan. tai tilpo staciom puikiai, net ir dangteliais uzsidare. pakankamai tvirtos, turetu ilgai tarnauti. Zodziu rekomenduoju, ypatingai, jei vaistinuke nemaza.
user posted image

Na ir i vonia pirkau daikciuku is Lillholmen kolekcijos:
http://www.ikea.com/...uery=lillholmen

na pasiduosiu reklamai ir paimsiu tas dezutes, nes jau vaistai per visur lipa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 09 06, 19:23)
na pasiduosiu reklamai ir paimsiu tas dezutes, nes jau vaistai per visur lipa  doh.gif

bet tokiu dezuciu ju puslapyje nemaciau schmoll.gif kokia ju kaina iseina litais?
Atsakyti
QUOTE(SKristina @ 2009 09 07, 09:42)
bet tokiu dezuciu ju puslapyje nemaciau schmoll.gif kokia ju kaina iseina litais?

http://www.ikea.com/...oducts/46686200
Atsakyti
Forgete, ka mes be taves darytume wub.gif
Atsakyti
Gal kur esate užmatė tokią dėžė, tik perpus žemesnę?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nikute @ 2009 09 07, 11:28)
Gal kur esate užmatė tokią dėžė, tik perpus žemesnę?
user posted image

esu maciusi labai panasiu IKEA parduotuvese, ir aukstesniu ir zemesniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue @ 2009 09 07, 12:30)
esu maciusi labai panasiu IKEA parduotuvese, ir aukstesniu ir zemesniu  mirksiukas.gif

Man reiktų neperšviečiamos, kad ir nevisai tokios, gali būti panaši. O online kataloge gal yra - aš nerandu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 09 07, 12:13)

4u.gif

Jau ruosiu Renaldui sarasiuka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Julijasha @ 2009 09 07, 14:03)
4u.gif

Jau ruosiu Renaldui sarasiuka  lotuliukas.gif

as irgi, cia jau liga darosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 09 07, 15:07)
as irgi, cia jau liga darosi biggrin.gif