Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA baldai

QUOTE(Kashaya @ 2009 09 28, 08:17)
Nu, Neryt, gausi būt mūsų informatorium biggrin.gif

ok, raportuosiu pioneers.gif o dziaugsmo tai man pilnos kelnes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 09 28, 13:34)
ok, raportuosiu  pioneers.gif o dziaugsmo tai man pilnos kelnes  blush2.gif

O man tai pavydo pilnos kelnės biggrin.gif
Atsakyti
O kuri Ikea yra arciausiai Lietuvos, turiu omenyje Lenkijos miesta? As irgi kazkaip bijau pirkti nemacius daikto g.gif , o nuotraukose tai ten viskas graziai atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 09 28, 11:11)
As kazkada kazkur girdejau pletka, kad ir LT zada atsidaryti.... bet kol kas jokios info apie tai nera  verysad.gif gaila  g.gif

galetu nors Bialyjstoke dar atidaryti - vis mum arciau butu.....

Tikrai pletkas smile.gif Nes Ikejai Lietuvos rinka per maža. Skaičiau, kad jei būtų bent 6 mln. gyventojų, tada galima tikimybė turėti Lietuvai Ikea. O dabar va unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 09 28, 15:36)
Tikrai pletkas smile.gif Nes Ikejai Lietuvos rinka per maža. Skaičiau, kad jei būtų bent 6 mln. gyventojų, tada galima tikimybė turėti Lietuvai Ikea. O dabar va unsure.gif

galetu nors puse ikejos atidaryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 09 28, 15:43)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tikrai smile.gif Na, gerai, kad bent tarpininkų yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 09 28, 15:43)

Arba nors arciau Lietuvos atidaryt, tai va jau ir gautusi 3mlj lietuviu, dar 3 lenku is tos puses, ir butu visi 6. Manau padidetu apyvarta is Lietuvos puses, jei butu IKEA kokiam Bialystoke.
Atsakyti
Gal galit imesti Renaldo koordinates? Arba gal kas planuojat greitu laiku vaziuoti i Ikea? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lahja @ 2009 09 28, 17:16)
Gal galit imesti Renaldo koordinates? Arba gal kas planuojat greitu laiku vaziuoti i Ikea? Aciu 4u.gif

Renaldas ryt važiuoja.
anukelis@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 09 28, 17:25)
Renaldas ryt važiuoja.
anukelis@gmail.com

O kas nors uzsakineja ka nors ryt i Renaldo??? Paprasyciau kad atveztu man kataloga uz sokoloaduka 4u.gif 4u.gif (nebent Lenkijoje jie mokami g.gif g.gif ,nors kiek teko butu europoje ikejoj visur katalogai nemokami) . Tiesiog nesinori jo vien del katalogo trugdyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 09 28, 18:22)
O kas nors uzsakineja ka nors ryt i Renaldo??? Paprasyciau kad atveztu man kataloga uz sokoloaduka  4u.gif  4u.gif (nebent Lenkijoje jie mokami  g.gif  g.gif ,nors kiek teko butu europoje ikejoj visur katalogai nemokami) . Tiesiog nesinori jo vien del katalogo trugdyti  ax.gif

naujo katalogo dar lyg ner
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 09 28, 18:48)
naujo katalogo dar lyg ner

tai man ir senas tiktu pavartyti, as jokio neturiu.... Gal kas Viln. paskolintu????
Atsakyti