Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA baldai

Merginos, o kaip Ikėjiniai spyruokliniai čiužiniai? Kainos tai gan padorios, kiek mačiau, kaži, kaip kokybė?
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2009 10 07, 14:50)
Merginos, o kaip Ikėjiniai spyruokliniai čiužiniai? Kainos tai gan padorios, kiek mačiau, kaži, kaip kokybė?

as dukrai emiau. na nieko, tik sau tai nenoreciau. siuliau ir jai geresni nupirkti, o sita broliui kol kas atiduoti, bet jai jis labai patinka. Gal brangus kitokesni, sitas berods 300 zlotu nekainavo. paemiau pabandymui, bet atrodo liks kol "sunesios" biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Cobre,2009 10 06, 23:17]
Na manyciau, kad virs galvos nelabai gerai, gali i akis spiginti, reiktu i soniau kabinti. o kokiame aukstyje, tai juk manau visai nesunku. imk knygele i rankas ir gulkis, o vyras lai su ijungta lempa makaluojasi po siena, kol tu pasakysi "stop" biggrin.gif mirksiukas.gif As taip daryciau, budu bandomuoju, taip sakant biggrin.gif
[/quote]
aciu uz patarima, taip ir padarysim smile.gif

[quote=ITA,2009 10 07, 09:54]
[quote=Forgete,2009 10 06, 17:37]
mergai reik patarimo.
norim virs lovytes, galvugaly uzkabint lempa, kaip galvojat kokiam auksty ta lempa turetu buti? Dar ikea puslapy ziuriu foto, tai daug kur daro ne per vidury o kraste. Tai va dabar kurybines kancios man biggrin.gif
Turim mes šitą lempą. O kabinom labiau šone, o ne per vidurį mirksiukas.gif , panašiai kaip toj ikijinej nuotraukoj.
[/quote]
tai kur gi foto ??? smile.gif

[quote=Nerytė,2009 10 07, 09:55]
ta pati norejau parasyti, kad ne tik peiliams, bet ir prieskoninems 9tos apvalios neblogos)

Forele, as kabinciau jei viena tai centre virs galvos, kad nekristu seseliai, o jei yra galimybes dvi is abieju sonu ax.gif
[/quote]
sakai dvi? galimybes tai yra, bet gal atrodys nekaip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 07 spalio 2009 - 15:38
QUOTE(Cobre @ 2009 10 07, 15:38)
as dukrai emiau. na nieko, tik sau tai nenoreciau. siuliau ir jai geresni nupirkti, o sita broliui kol kas atiduoti, bet jai jis labai patinka. Gal brangus kitokesni, sitas berods 300 zlotu nekainavo. paemiau pabandymui, bet atrodo liks kol "sunesios" biggrin.gif

Aš tuos brangesnius, su kišeninėmis spyruoklėmis žiūriu g.gif Nes panašaus tipo Lietuvoje žymiai brangesni....
Atsakyti
QUOTE(ruzilona @ 2009 10 07, 10:36)
Dekui atsakiusioms.  4u.gif
O kada planuoja vaziuoti Renaldas ? Gal but jus zinot.

Man ir butu idomu,labai jau noriu tos lovytes blush2.gif
gal kas kontaktais pasidalins blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2009 10 07, 18:53)
Man ir butu idomu,labai jau noriu tos lovytes blush2.gif
gal kas kontaktais pasidalins blush2.gif ?

pora lapu atgal paskaitykit ir rasit 4u.gif
Atsakyti
Niu sakes doh.gif arba as zabala doh.gif bet tikrai nerandu telefono cool.gif
Atsakyti
Renaldas man parase, kad vaziuos spalio 17... bet kaip supratau, jei mammut staliukai Ikea puslapyje neatsiras iki to laiko - nenupirks, net jei parduotuveje ju yra verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitukas: 07 spalio 2009 - 19:45
QUOTE(nikute @ 2009 09 07, 12:28)
Gal kur esate užmatė tokią dėžė, tik perpus žemesnę?
user posted image

Labas, aš irgi Ikea gerbėja. Kai važiuojam pro šoną vis prigriebiam kokių daiktelių. Tik vaikų kambarius jau seniai apstatėm ir nebėra tokių baldelių kaip mes pirkom, tai nėra kaip pakomentuoti. Bet kokybe nenusivylėm, viskuo labai patenkinti.
Aš lygiai tokias dėžutes tokio aukščio, kad palenda po lovyte pirkau JYSKE, tik nebeatsimenu kiek kainavo. Jei dar aktualu.
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2009 10 07, 21:16)
Labas, aš irgi Ikea gerbėja. Kai važiuojam pro šoną vis prigriebiam kokių daiktelių. Tik vaikų kambarius jau seniai apstatėm ir nebėra tokių baldelių kaip mes pirkom, tai nėra kaip pakomentuoti. Bet kokybe nenusivylėm, viskuo labai patenkinti.
Aš lygiai tokias dėžutes tokio aukščio, kad palenda po lovyte pirkau JYSKE, tik nebeatsimenu kiek kainavo. Jei dar aktualu.

Labai labai aktualu thumbup.gif O seniai tai buvo? Nes aš nuolat ten užeinu, nėra sad.gif
Atsakyti
QUOTE(nikute @ 2009 10 07, 22:27)
Labai labai aktualu  thumbup.gif O seniai tai buvo? Nes aš nuolat ten užeinu, nėra sad.gif

Seniai, prieš kokius 2-3 metus.
Atsakyti
zaislu dezes lygiai tokios senukuose, o zemesnes maciau Thomas philips Kaune 4u.gif

Renaldas parves Mammut staliuka, kam reikia irgi galit uzsisakyt thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti