Labas rytas  
Na ką, kepiau tą bananų duoną vakar: ir ji man gavos per sausa 

 Manau kitą kart reiks dėti gerokai daugiau bananų ir mažiau miltų. 2 vidutiniai bananai normai buvo per mažai. Spėju jei dėčiau kokius 4 ir biški mažiau vandens ji gautųsi drėgnesnė. Graikiški riešutai idealiai tiko 

: Kol šilta buvo tai gerai valgėsi, o atvėsus 

: Žodžiu į eterį nededu. 
Beje, merginos, pagal kurį receptą jūs kepat ir kuri tikrai skani bananinė duona arba keksas? Man derinukas bananai + graikiški riešutai + šokoladas labai skanu. Keksiukus moku iškepti labai skanius ir minkštučius su bananais ir riešutais ar šokoladu  
 
QUOTE(Lung @ 2009 08 13, 22:35)
Jadzkos indiškos duonelės  

 Esu ragavusi, bet nežinojau recepto, dabar savaitgalį bandysiu.  Aš irgi beveik kiekvienąkart improvizuoju. Bet va manų dar nedėjau, turėsiu omenyje.
Ryte viriau fantastišką uogienę iš abrikosų su vanile, cinamonu, kalėdinių sausainių prieskoniukais. Man jau kalėdos  

  Rytoj receptą įdėsiu į delona.lt
 
Kad iš tos duonelės tiek to ir recepto  
 
Beje, manų kažkaip nededu nei į duoną nei į pyragus kol kas. Kažkaip man nesinori jų...
Uogienė skamba labai skaniai.  Reiks MB siųsti į Deloną Kalėdinių prieskonių  
 
QUOTE(Mrs. R @ 2009 08 13, 22:58)
Jei persikai/abrikosai butu pigesni, as irgi virciau dzema....
Ir dar, nusipirkciau kavos is kavos banko  

  Kazkada turejau galimybe isragauti kruva rusiu, man labiausiai tiko afrikietiska... ale, krize... geriam inka 
 
Tai, kad persikų Kg. dabar ir po 2,5 - 3 lt. kai kuriose pardėse galima rasti. Va norfoj gal prieš savaitę pirkau tikrai po kokius 3 Lt. Tai kiek tam džemui tereikia 
QUOTE(Mrs. R @ 2009 08 13, 23:01)
sveika, Freke  

  jau tik nekepk misiniu  

  pamatysi, kokia skani sava duona gaunasi  
 
Aš manau, kad mišiniai geras dalykas keli spintutėje: kai grįžti namo nusikalus labai ir vėlai, tai supilį mišinį su vandeniu, dedi laiko atidėjimą ir ryte turi duonos. Kitu atveju 

: Manau tikrai sava duonelė skaniau ir sveikau  
 
QUOTE(Frekė @ 2009 08 13, 23:16)
 kai susivalgys misiniai darysiu jau pagal receptus. dar kelis issiverciau ir bandysiu per Delona (berods taip ta parduotuve vadinas 

 ) pirktis mieles raugus salyklus ir t.t ir pati ieskoti skanios duonos recepto 
 
Aš pradėjau nuo duonkepės instrukcijoj esančio recepto. Sekantį kepimą išdrysau į jį primaišyt sėklų visokių, paskui prieskonių, paskui ir juodą kepiau. Kai kurios duonelės biški sukrito, kai kurios šiaip kažkas negerai buvo, bet susivalgė visos, nes skanios ir šviežios. Nė vienos iškart neišmečiau. Nė vienos nebuvo išvis nevalgomos. 
QUOTE(Lung @ 2009 08 13, 23:35)
4. Kartais ir inka gerai, arba kokia cikorija visai skaniai sueina . Kavos banko iš afrikietiškų man gera Etiopia Sidamo - pakankamai stipri, nerūgšti ir kaina norma. Aplamai, Kavos banko ir kava skani ir šiaip malonu dirbti su rimta firma. Ne taip kaip su malūnais - žiūriu, ne vien man nesiseka susišnekėt. 
 
Aš paskutiniu metu išvis kavos nelabai geriu 

: Pačią skaniausią tai esu pirkusi Italijoje sveriamas pupeles, kurios praktiškai dvigubai didesnės už įprastines ir paskrudintos, kad blizgančios, vos ne drėgnos atrodo. Va ten kava  
 
Jo.. o su malūnais tai tragedija...
Papildyta:
QUOTE(Terra2 @ 2009 08 14, 09:15)
Man irgi pasiteisino Kenwood BM350. Dėl viso pikto įsigijau dar ir apvalią kepimo formą, kuri tinka mano modeliui. Dabar visokius saldžius pyragus ar keksus kepsiu apvalius.
 
Aš ją gavau dovanų (tipo akcija atrakcija)  
 
Kepiau kelis kartus jau joje, bet labiau vis tik mėgstu tą standartinę paprastą keturkampę