Įkraunama...
Įkraunama...

Koncertai

Kaip "Voro Vestuves" gal kas jau buvote?
kazi ar verta eit su 3.5m. vaiku? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(timi @ 2012 04 15, 17:52)
Kaip "Voro Vestuves" gal kas jau buvote?
kazi ar verta eit su 3.5m. vaiku?  g.gif  g.gif

vakar buvo pirmasis koncertas Utenoje, tai buvo labai įvairaus amžiaus mažylių - ir mokyklinukų, ir tokių, kurie dar tėvams ant kelių sėdi. Šiaip labai smagus koncertas buvo ir visi drąsesni vaikai priekyje prie scenos straksėjo - gražu žiūrėti buvo.
Atsakyti
QUOTE(nixike @ 2012 04 16, 09:30)
vakar buvo pirmasis koncertas Utenoje, tai buvo labai įvairaus amžiaus mažylių - ir mokyklinukų, ir tokių, kurie dar tėvams ant kelių sėdi. Šiaip labai smagus koncertas buvo ir visi drąsesni vaikai priekyje prie scenos straksėjo - gražu žiūrėti buvo.

ačiū labai už atsakymą smile.gif gal ir verta nuvest panelę savo tada smile.gif
Atsakyti
ar planuojat į Lady Gaga kas nors?
Atsakyti
Aš labai norėčiau, bet dar žiūrėsiu į kainą, suprantu, kad daug teks mokėt, bet nerealios sumos tai nemokėsiu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2012 04 16, 18:52)
Aš labai norėčiau, bet dar žiūrėsiu į kainą, suprantu, kad daug teks mokėt, bet nerealios sumos tai nemokėsiu.  g.gif

drinks_cheers.gif Aš taip pat norėčiau, bet ir į kainą reikės atsižvelgti... g.gif Kada bilietai pasirodys prekyboje?
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2012 04 16, 17:52)
Aš labai norėčiau, bet dar žiūrėsiu į kainą, suprantu, kad daug teks mokėt, bet nerealios sumos tai nemokėsiu.  g.gif

nuo 200 litų bus - vienam tinklalapyje taip rašė.
Atsakyti
ouch , nors ir reikėjo tikėtis panašiai, na jei kas parems sukrapštysiu kapeikas, nes tikiu, kad koncertas bus nerealus.
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2012 04 16, 19:39)
ouch , nors ir reikėjo tikėtis panašiai, na jei kas parems sukrapštysiu kapeikas, nes tikiu, kad koncertas bus nerealus.

4u.gif pažįstama, nesanti didelė gerbėja, tiesiiog mėgstanti LG, buvo koncerte Lenkijoje - be galo patiko.
Atsakyti
As tikrai nesitikiu, kad bus pigiau nei 200lt i Lady Gaga, laukiu pasirodanciu bilietu - eisiu vien jau del sou thumbup.gif o ir dainos man jos geros 4u.gif
Atsakyti
Bilietai į LADY GAGA koncertą - nuo 225Lt. Balandžio 26 d. pirmieji pigiausius bilietus nuo 10 val. galės įsigyti auksinių ir sidabrinių Omni ID kortelių savininkai,vėliau, jau greičiauisia už didesnę kainą, - BDG ir Lady Gaga klubo nariai.
Oficiali prekyba bilietais prasidės balandžio 30 d. 4u.gif
Atsakyti
Oi laukiam laukiam 4u.gif
Atsakyti