Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarėliai, auskarai

QUOTE(lairam @ 2009 08 12, 11:23)
Ačiū dėl manes ir pritariu dėl Pacific. man Pacific viskas gražu. Jau net nebekomentuoju, nes nieko naujo sugalvoti negaliu. Tiesiog gražu  biggrin.gif  4u.gif

blush2.gif 4u.gif

QUOTE(mamyciuke21 @ 2009 08 12, 11:37)
iterpsiu tuos auskariukus(kur buvo)... nieko ypatingo ner  tai va
tik foto truput perdaug jauciu paryskinau

user posted image user posted image

man tokie visokie laseliai yra labai grazu. o su kuo fotkiai, kad tokia nuotrauka neryski? ax.gif
Atsakyti
Pacific su fotoaparatu tik kazko ziuriu ar tvarkyt ji reik ar nezinau nes dauguma nuotrauku tokios gaunas...reik isvalyt

galima nuorodoj mana paziuret kitus darbelius kur po parasu(tik mokaus dar)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyciuke21: 12 rugpjūčio 2009 - 12:11
QUOTE(Pacific @ 2009 08 12, 13:00)
o su kuo fotkiai, kad tokia nuotrauka neryski?  ax.gif

QUOTE(mamyciuke21 @ 2009 08 12, 13:09)
Pacific su fotoaparatu tik kazko ziuriu ar tvarkyt ji reik ar nezinau nes dauguma nuotrauku tokios gaunas...reik isvalyt

Dažniausiai paprasti skaitmeniniai fotoaparatai negali sufokusuoti kai fotografuojamas objektas yra labai arti. Tokie jau jų nustatymai. Be to, dar ir rankos gali sudrebėti, jei išlaikymas ilgas. Ir tada irgi gali atrodyti, kad nuotrauka neryški. Geriausia atitraukti fotoaparatą per kokių 20 cm nuo objekto ir atremti į ka nors. Galima pastatyti ant knygos. Beliks nustatyti Macro režimą (gėlytę), įjungti uždelsto fotografavimo režimą ir nusitaikius spausti knopkutę. O tada atsitraukus ramiai laukti išskrendant paukščiuko.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 12 rugpjūčio 2009 - 12:12
QUOTE(Lauružė @ 2009 08 12, 14:11)
Dažniausiai paprasti skaitmeniniai fotoaparatai negali sufokusuoti kai fotografuojamas objektas yra labai arti. Tokie jau jų nustatymai. Be to, dar ir rankos gali sudrebėti, jei išlaikymas ilgas. Ir tada irgi gali atrodyti, kad nuotrauka neryški. Geriausia atitraukti fotoaparatą per kokių 20 cm nuo objekto ir atremti į ka nors. Galima pastatyti ant knygos. Beliks nustatyti Macro režimą (gėlytę), įjungti uždelsto fotografavimo režimą ir nusitaikius spausti knopkutę. O tada atsitraukus ramiai laukti išskrendant paukščiuko.
4u.gif

gi nepagalvojau kad yra stovas kur padet fotika ot ...
Atsakyti
QUOTE(mamyciuke21 @ 2009 08 12, 13:15)
gi nepagalvojau kad yra stovas kur padet fotika ot ...

Klausyk, o gal tau vaikai objektyvą nučiupinėjo?

Bandyk fotkinti iš toliau, o paskui iškirpk tik tiek kiek reik
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2009 08 12, 14:33)
Klausyk, o gal tau vaikai objektyvą nučiupinėjo?

Bandyk fotkinti iš toliau, o paskui iškirpk tik tiek kiek reik

mazajai neleidziu prie jo..
is toliau bandysiu
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2009 08 12, 09:00)
Dekavoju už temukę naują  4u.gif .

Registruojuos ir dedu savo uogas. Kilpelės kreivos  blush2.gif , foto irgi nebaisiai gera, bet mano gerasis fotoaparačiuks Prancūzijoje kultūrinasi  biggrin.gif. Taigi Jūsų teismui mano uogos:

Labai skaniai atrodo ax.gif
Atsakyti
Na pirmiausia del fotografavimo, negerai kad sviesa yra uz auskariuku, kaip tik turi juos apsviesti. ir atrodo kad fotografuota per arti ax.gif

mamyciuke21, uzmeciau aki i tavo albuma, tai labiausiai nepatiko tie "koliazai" doh.gif nuotrauka normali, ant jos mazyte nuotrauka kuri "nukanda" puse vaizdo, ir pilnas vaizdas matosi visai mazas unsure.gif
jau geriau butu paprastos foto. sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CHOCOLADE*: 12 rugpjūčio 2009 - 14:58
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2009 08 12, 16:58)
Na pirmiausia del fotografavimo, negerai kad sviesa yra uz auskariuku, kaip tik turi juos apsviesti. ir atrodo kad fotografuota per arti  ax.gif

mamyciuke21, uzmeciau aki i tavo albuma, tai labiausiai nepatiko tie "koliazai"  doh.gif  nuotrauka normali, ant jos mazyte nuotrauka kuri "nukanda" puse vaizdo, ir pilnas vaizdas matosi visai mazas  unsure.gif
jau geriau butu paprastos foto. sekmes  4u.gif

dekuj tvarkysiuos tvarkysiuos smile.gif
Atsakyti
na dar pasimajacinsiu ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2009 08 13, 08:25)

Pacific, nu koks grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2009 08 13, 08:25)