Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarėliai, auskarai

Kai vaikelis čiūčia liūlia liūlia liūlai liūlia, kol vaikelio supt nereik, tai mamytė auskarėlius rėlius rėlius rėlius rėlius skuba kuo greičiau suvert .... biggrin.gif

Taigi, per vaikio pietų miegiuką gavos tokie mažiukai biggrin.gif

"Žalioji magija"

user posted image
Atsakyti
As isiterpsiu su dauztu kristolu irgi. kad kiek tenka parduoti darbelius ar paciai nesioti, jis visada vientisai skaidrus pasidaro. Taciau, klientes, kurios nori kristolo, ta tikrai zino!!! o kurios nezino geriau pasakyt... blush2.gif bet ir tai, tas dauztas kai nuskaidreja, daug graziau atrodo negu visiskai grynas skaidrus kristolas... wink.gif
Papildyta:
papildymas, pagaliau smile.gif)))
http://public.fotki.com/rankdarbiukas/
Atsakyti
QUOTE(suniuko mama @ 2009 09 09, 12:14)
Bububla, jau tie tavo pirmieji zali auskarai kokie grazus!!  wub.gif

Dėkoju 4u.gif

O dėl daužto stiklo... tai mano vieni irgi jau beveik be įtrūkimų liko... o kai bandžiau vėl juos atgaivinti niekaip nepavyko. verysad.gif
Atsakyti
o kaip juos galima atgaivint??? nes pas mane yra karoliai vien tik is to dauzto kristolo, jie dbr visai skaidrus tik gerai isiziurejus, matosi viduj ivairus sutrukimai, likuciai viso to buvusio grozio biggrin.gif bet siaip, na ir taip juk labai grazu. Man dar graziausia yra tada, kai didesni kabantys kristolo auskarai nusitrina, jie tokie skaidrus pries saule buna.... labai vasariski..... good.gif
Atsakyti
Aš bent jau pamenu tokį būdą kai reikia karolius dėt į lb lb karštą vandenį ir paskui į šaltą ir šitą procedūrą kartot n kartų.... bet mano karoliams jokio poveikio nebuvo biggrin.gif na tik kad sušlapo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labai gražūs superEgliau tavo auskarai ,o ypac antieji wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
keletas naujenu wub.gif

''Afrika LT'' (pasidabruota, afrikos medis, citrinas, duminis kvarcas, cekiskas, stiklas, biseris) 54,
user posted image

''Afrodangiai'' (pasidabruota, afriketiskas medis, dazytas medis, stiklas, biseris) 32,lt

user posted image

''Agato magija'' (pasidabruota, agatas, dauztas kristolas, stiklas, metalizuotos detales) 48,
user posted image

''Svelnumas'' (pasidabruota, perlai, rozinis kvarcas, swarowski drugeliai/kristalai, balti koralai, kristalai, stiklas, biseris) 46user posted image

''Karakum'' (pasidabruota, sidabras, stiklas) 36,

user posted image

''Citronella''
(pasidabruota, magnezitas, agatas, stiklas, biseris)user posted image
Atsakyti
SuperEgliaus tikrai grazus skoningi auskarai - labai labai tobuleji clap_1.gif

Kol vyras vakar ziurejo krepsi ir nervavosi as uzsiemiau kuryba ir sumeistravojau auskariukus Sniego karalienei, gal patiks lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=EditaR,2009 09 10, 10:16]
SuperEgliaus tikrai grazus skoningi auskarai - labai labai tobuleji clap_1.gif
aciu aciu,stengiames,su photoshopu mokaus dirbaliotis thumbup.gif
Atsakyti
Kol vyras vakar ziurejo krepsi ir nervavosi as uzsiemiau kuryba ir sumeistravojau auskariukus Sniego karalienei, gal patiks lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
[/quote]

Manau patiks ne tik sniego karalienei!!! Labai grazus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Margiriene @ 2009 09 09, 20:23)
keletas naujenu  wub.gif

grazus, bet man negraziai atrodo tie tarpai tarp afrikos medzio karoliuku. ax.gif o taip grazu.

O tie auskarai EditaR-labai grazus wub.gif
Atsakyti
Suniukomama ir IwonaBogd ACIU uz ivertinima drinks_cheers.gif
Atsakyti