Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarėliai, auskarai

QUOTE(rasiux- @ 2009 09 11, 22:32)
Atsiprašau, kad cituoju su nuotrauka, bet kitaip negalima...  blink.gif  Mažne nualpau  swoon.gif jau toooooks grožis  wub.gif  wub.gif  wub.gif

kaip malonu =) gerai akd VOS nenualpote, nes kitaip sunerimciau.. =))

Papildyta:
kokios diskusijos del svarovskiu! visiskai sutinku kad bazej netikri! Be paminetu parduotuviu normaliu kristalu yra siuvimo reikmenu parduotuvese hyper maximoj ir megoj. smile.gif O tie tikriausi tai yra kristianoj.. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikas nemiegančios mirksiukas.gif , keliu aš savo butbulus... Kažkaip savaitgalį vėl aš meditavau su jais biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lairam: 13 rugsėjo 2009 - 22:49
EditaR niu super thumbup.gif wub.gif
grazus burbuliukai bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Didelis aciu Neringytei 4u.gif

Lairam, grazios spalvos
Atsakyti
Margiriene, fainas tas tavo Inkų amuletas. EditaR, tavo rinkinukas man irgi patiko. Šiaip atrodo labai paprastas, bet pati tokį labai mielai nešiočiau wub.gif .

Smagu, kad mano burbuliai lotuliukas.gif patiko.

P.S. Ne į tema truputuką, bet aš blondinė, tai gal nieko.... biggrin.gif . Kaip atrodo replytes, kuriomis perlenkiate pusiau spaustukus?
Atsakyti
lairam, grazus burbuliukai, o pagal kuria cia schema darai? 4u.gif as moku vienintelius kur is 4 biseriuku ratukas toks gaunas, daugiau nemoku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2009 09 14, 10:46)
lairam, grazus burbuliukai, o pagal kuria cia schema darai?  4u.gif as moku vienintelius kur is 4 biseriuku ratukas toks gaunas, daugiau nemoku  biggrin.gif

Aš iš auksarankių svetainės, kur pamokėlės visokios yra, kažkada radau pamokėlę, ją atsiprintinau ir darau pagal tai ax.gif . Vienam burbului 36 akmenėliai susinaudoja.
Atsakyti
cia mano paskutinieji biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Aurelija_ma žiūriu ir negaliu atsižiūrėti..........pabudai tamsta iš lietargo miego jau bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Lairam,tavo burbuliukai nuostabūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2009 09 13, 23:48)
Sveikas nemiegančios  mirksiukas.gif , keliu aš savo butbulus... Kažkaip savaitgalį vėl aš meditavau su jais  biggrin.gif

super, burbuliukai ir mane uzveze blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2009 09 14, 11:28)
super, burbuliukai ir mane uzveze  blush2.gif

user posted image

MMMMMM, kokie šie simpatukai wub.gif
Atsakyti
Laukine nu faini tie juodi burbuliukai, taip kitaip atrodo nei yprasti burbuliukai.
grazu.

As ir kazkada buvau uzsikretusi ju manija, bet kazkaip praejo greit smile.gif
Atsakyti