Įkraunama...
Įkraunama...

Rojus

Idomus vardas, negaliu pasakyt, grazus ar ne. Tik turejau bendradarbi vardu Rojus, jis dirbo su zemes sklypais. Tai jauciu tikrai juokingai skambedavo, kai jis skambindavo zmogui ir sakydavo, laba diena, cia Rojus, skambinu del zemes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Grikute @ 2010 08 21, 22:56)
Idomus vardas, negaliu pasakyt, grazus ar ne. Tik turejau bendradarbi vardu Rojus, jis dirbo su zemes sklypais. Tai jauciu tikrai juokingai skambedavo, kai jis skambindavo zmogui ir sakydavo, laba diena, cia Rojus, skambinu del zemes wink.gif

thumbup.gif

man sis vardas laibai pretenzingas, tai yra su tevu pretenzija, kad sunus yra arti Dievo. cia mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grikute @ 2010 08 21, 22:56)

Jau kai nusižvengiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
šiaip šis vardas yra toks ne vienapusiškas, tai čia jau nuo tėvelių priklauso, ką jie apie tai galvoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu nevadinčiau aš taip savo vaiko.... doh.gif
Atsakyti
Cia kaip rojus ir pragaras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arenga @ 2010 08 26, 02:11)
Jau kai nusižvengiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as irgi lotuliukas.gif
Atsakyti
Rojus....,man patinka 4u.gif
Atsakyti
Kažkada atrodė gražus, kol populiarėti nepradėjo. Dabar schmoll.gif
Atsakyti
Rojus...
lygiai taip pat kaip ir būtų...
Pragaras... Žemė... Dangus... Saulė... Debesėlis... Žvaigždė... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 26 rugpjūčio 2010 - 17:07
Mano pazistama pavadino berniuka situo vardu, ir man labai grazus, man patinka thumbup.gif
Atsakyti
nea
Atsakyti
Nuostabus:)
Atsakyti