vilniuje sposabeloj yra graziu,arba siauliose birutes salone.maciau per interneta

QUOTE(mylimukeA @ 2009 08 21, 13:08)
Būtent tokios ir noriu, tik vat jau išsigandau, kad laiko nepritrūktų beieškant. Be to, aš nenoriu permokėti, nes suknelė reikalinga tik porai valandų (ceremonijai bažnyčioje)
Na, kitą savaitę pasipasakosiu po kelionių į nuomos salonus
Ši man labai graži: [attachmentid=182955]

Ši man labai graži: [attachmentid=182955]
suknele labai grazi

sposabeloje matavausi graikiškas kelias, bet nerekomenduoju, nes atrodė tokios gerokai nudėvėtos, nesuteptos, bet tiesiog matosi, kad audinys jau ne pirmos jaunystės, tiesiog britku rengtis, o nuomos kaina užplėšta apie 1600-1800, fui
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 08 21, 13:01)
sposabeloje matavausi graikiškas kelias, bet nerekomenduoju, nes atrodė tokios gerokai nudėvėtos, nesuteptos, bet tiesiog matosi, kad audinys jau ne pirmos jaunystės, tiesiog britku rengtis, o nuomos kaina užplėšta apie 1600-1800, fui
Ne, už tokią kainą aš tikrai nesinuomosiu, jau tada tikrai geriau siūtis. Bandysiu Kėdainiuose ir Alytuje (nors gyvenu Kaune) rasti tinkamą modelį už deramą kainą

tokio tipo suknelę tikrai pigiau siūtis - jai nereikia brangaus gipiūro per visą jos ilgį ir plotį, paskui, jei nebenorėsi turėti, galėsi parduoti
na tos kaip graikisko stiliaus sukneles dabar kaip ir naujove,mada tai nemanau kad pigiai kur bus,as apie salonus.
gal ir tikrai siuti geriau

pritariu jums, merginos
manau kad daug labiau apsimoka tokia pasisiuti, o ir parduoti gal bus ne taip jau ir sunku
o del mados, tai manau kiekviena renkai kas jai patinka ir yra artima, ir ne daug kas vaikysis madu
as taip save ir isivaizduoju plevesuojancia visa sokio sukury ar prie juros kur vejuko daugiau

QUOTE(*didi* @ 2009 08 22, 02:09)

QUOTE(*didi* @ 2009 08 22, 01:09)
atrodei pasakiskai

QUOTE(*didi* @ 2009 08 22, 00:09)
Tikrai grazute, sveikinu