Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(Meredita @ 2009 09 10, 16:21)
nera cia ko gedytis, sakau kaip yra  mirksiukas.gif
tai isduok paslapti kiek mokejai uz suknele, ar apsimokejo siuti, nes nuomotis panasaus stiliaus yra  ax.gif
Beje, koks tavo ugis? ar tu zemute, ar tavo vyras laaaabai aukstas? klausiu del to, nes as zema, idomu kaip ant manes atrodytu siaura suknele  blush2.gif

mano ugis 1.64 m vyras ciia mano beveik 2 m lotuliukas.gif o suknute kainavo 1600 Lt bet ji liko man, tai galvoju dar gal parduot iseis ax.gif
Atsakyti
Man tai patinka sita bloga apie vestuves paskaitineti , nes labai daug visokiu ivairiu ideju buna.
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2009 09 10, 16:26)
mano ugis 1.64 m vyras ciia mano beveik 2 m  lotuliukas.gif  o suknute kainavo 1600 Lt bet ji liko man, tai galvoju dar gal parduot iseis  ax.gif

tai visai nedaug, jei kokybiskai pasiuvo, nes vien tokiu sukneliu nuoma apie 1700 - 1800lt doh.gif o jei parduosi kad ir uz puse kainos, tai skityk, kad tik 800lt bus mirksiukas.gif na va, as zemesne, bet visai ir zemesnems tos tiesios sukneles ziurisi mirksiukas.gif kazkaip galvodavau, kad tos siauros tik aukstoms tinka ir graziai atrodo. Bet jau tavo vyras koks didelis uzauges mirksiukas.gif biggrin.gif Mes ir taip atrodysim lotuliukas.gif nes as 158cm, jis 185cm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2009 09 10, 19:51)
tai visai nedaug, jei kokybiskai pasiuvo, nes vien tokiu sukneliu nuoma apie 1700 - 1800lt  doh.gif  o jei parduosi kad ir uz puse kainos, tai skityk, kad tik 800lt bus  mirksiukas.gif  na va, as zemesne, bet visai ir zemesnems tos tiesios sukneles ziurisi  mirksiukas.gif  kazkaip galvodavau, kad tos siauros tik aukstoms tinka ir graziai atrodo. Bet jau tavo vyras koks didelis uzauges  mirksiukas.gif  biggrin.gif  Mes ir taip atrodysim  lotuliukas.gif  nes as 158cm, jis 185cm  4u.gif

tai tu uz mane tik 5 cm zemesne, o va mano vyras uz taviski tai beveik 15 cm aukstesnis, tai vaizdas bus truputi geresnis pas tave ax.gif o suknyte tikrai tiktu ir tau tokia 4u.gif man net graziau ziurisi nei tortai ispusti
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2009 09 10, 23:24)
tai tu uz mane tik 5 cm zemesne, o va mano vyras uz taviski tai beveik 15 cm aukstesnis, tai vaizdas bus truputi geresnis pas tave  ax.gif  o suknyte tikrai tiktu ir tau  tokia  4u.gif  man net graziau ziurisi nei tortai ispusti

as is pradziu galvojau, kad mazai graziau yra pustesne suknele. na ne visiskas tortas bet ir ne tiesi. Bet kai pamaciau viena mergaite neauksta su pusta suknele doh.gif ir ja pamate mano MB, tai tikrai buvo nuspresta, kad suknele bus be jokiu pustumu smile.gif Nes maza su pusta atrodo dar mazesne nu ir be to storesne, vienu zodziu, pustoms sakau ne schmoll.gif
Atsakyti
4u.gif Labutis visoms,
Mano vestuves jau praejo ir kaip jus visos labai ieskojau savosios sukneles,viena patiko,kita nelabai.Issirinau aisku man graziausia suknele,bet kai pagalvoju dabar,galejau issirinkti ir grazesne.Mano suknele http://public.fotki....e/vestuves/.Bet ka noriu pasakyti,mes cia giriames,rodome kokiu sukneliu noretumėme,o kai nueini prie rotuses akiu paganyt ir paziuret kokios sukneliu mados,tai tragedija kazkokia.Nieko net panasaus nera ka mes cia rodome vina kitai.
Atsiprasau jei ka netaip susakiau cia. blush2.gif
Papildyta:
http://public.fotki....studijapro.html
Tikiuosi atsidarys dabar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinulyte @ 2009 09 11, 10:47)
4u.gif Labutis visoms,
Mano vestuves jau praejo ir kaip jus visos labai ieskojau savosios sukneles,viena patiko,kita nelabai.Issirinau aisku man graziausia suknele,bet kai pagalvoju dabar,galejau issirinkti ir grazesne.Mano suknele  http://public.fotki....e/vestuves/.Bet ka noriu pasakyti,mes cia giriames,rodome kokiu sukneliu noretumėme,o kai nueini prie rotuses akiu paganyt ir paziuret kokios sukneliu mados,tai tragedija kazkokia.Nieko net panasaus nera ka mes cia rodome vina kitai.
Atsiprasau jei ka netaip susakiau cia. blush2.gif
Papildyta:
http://public.fotki....studijapro.html
Tikiuosi atsidarys dabar ax.gif

labai daili suknyte.
Pritariu nuomonei, kad cia rodomos tikrai grazios sukneles, bet realybe visai kitokia. Tekdavo dalyvauti keliose sia vasara ir pastoveti prie CMB biuro belaukiant pasveikint susituokusius draugus. Procentaliai graziu ,skoningu suknele tik vienetai, visos kitos, pusti tortai ir tokia pat sukuosena, nagai ir geles kaip ir budavo 90'siais. Niekas nesikeicia! Is 10 poru, tik 1-2 skoningai atrodancios..ir nekalbu tik apie moteris. Vyrai su per dideliais svarkais, netinkanciais marskiniais, jau patyliu apie batus ir apie pamergiu sukneles.
tokia padetis tai mane labai liudina sad.gif
Atsakyti
Pritariu Dinulytei ir ANOUK del sukneliu mados. Kol laukem CMB, tai dar ir i nuotakas pasidairyti spejau blush2.gif ir maciau nemazai atlasiniu tortuku su beveik vakariniu makiazu ir neskoningomis primarmaliuotomis puokstemis cool.gif
Bet pagalvojus gal ir mano suknele tik man vienai grazi tongue.gif gal kitiem visai ne g.gif
Atsakyti
Kodėl taip yra? O čia viskas gan nesudėtinga.
Jei žmogus kažkada to labai norėjo (kažkokio daikto, drabužio, suknelės, batų) tačiau neturėjo tam pinigų, praėjus kuriam laikui (ir tų daiktų, drabužių, batų) madai, jis net nesusimąstydamas perką būtent tą, ko norėjo tada. Net nepagalvodamas, kad yra naujesnių, gražesnių. Čia psichologija. Aišku, taikoma ne visiems.
Kad ir šiame forume, kalbant apie šukuosenas, puokštes. Man susidarė vaizdas, kad daugumai patinka ir nori pusiau palaidų, pusiau suimtų plaukų, tie kur suimti, tai ant pusės galvos 'ale' kuodas iš garbanų. Puokštės, begalė iš kalijų. Tradiciška ir nieko naujo bei originalaus.
Taip, pasitaiko ir gražių kuodų, ir gražių kitokių puokščių. Tik ne tiek jų daug.
Atsakyti
Dar viena nuomone smile.gif Daugelis merginu nesilanka SM ir nesirodo sukneliu smile.gif Su niekuo nesitaria, neseka nauju vestuviu madu ir tendenciju ir t.t. Nueina su kokia mama, kuri vestuviu be tortines sukneles nelabai isivaizduoja, o ir prisimena tik tokias sukneles tai nuomos salone ir isiulo dukrai tokia, o ji jam apsirengia, jauciasi princese, nuomos darbuotoja pasako, kad sukneles nuoma tik 300 - 400lt, tai ima ir dziaugiasi, kad va pigiai gavo grazia suknele biggrin.gif
Puokstes irgi mate mamos arba kokios drauges, tekejusios pries 5 metus vestuves ir jai buvo grazu, tai ir savo dienai ta renkasi smile.gif
Atsakyti
[quote=Meredita,2009 09 11, 14:50]
Dar viena nuomone smile.gif Daugelis merginu nesilanka SM ir nesirodo sukneliu smile.gif Su niekuo nesitaria, neseka nauju vestuviu madu ir tendenciju ir t.t. Nueina su kokia mama, kuri vestuviu be tortines sukneles nelabai isivaizduoja, o ir prisimena tik tokias sukneles tai nuomos salone ir isiulo dukrai tokia, o ji jam apsirengia, jauciasi princese, nuomos darbuotoja pasako, kad sukneles nuoma tik 300 - 400lt, tai ima ir dziaugiasi, kad va pigiai gavo grazia suknele biggrin.gif
Puokstes irgi mate mamos arba kokios drauges, tekejusios pries 5 metus vestuves ir jai buvo grazu, tai ir savo dienai ta renkasi smile.gif
[/qu
pritariu jusu postui drinks_cheers.gif tik pridursiu kad tos merginos turbut visai nesijaucia kad cia neskoninga nemadinga ir pan... kaip cia kazkas jau minejo, galbut ir mums musu suknele , puokste tik atrodo graziausia ir skoningiausia, o kitos ja ispeiks smile.gif vis tik gerai kad yra ivairove,o ne taip , kad tarkim dabar "ant bangos" tiesios lengvai krintancios sukneles, san patrick, pronovias, na tai ir butu visos nuotakos lygiai tokiom suknem apsirengusios, manau nebutu tada nei skoninga nei grazu ,... vienoms gal tiesiog nepatinka nepustos sukneles, ir jos velkasi pustesnes, cia zmogaus reikalas, ir del to sakyt kad pusta suknele neskoninga tikrai nereik 4u.gif negi dabar mergina turi vilktis lengva sukne, nors ji nesijaucia su ja gerai, vien tam kad nebutu isvadinta neskoninga ir nemadinga? g.gif
Atsakyti
na gerai, ilga ar pūsta, raukta ar trumpa, tai palikim čia žmogaus grožio supratimui ir estetiniam išlavinimui
bet kodėl? kodėl? pasakykit jūs man, niekas merginoms salonuose nepasako, kad tau netiks suveržtas korsetas, nes nugaroje pūpsos išvirtusios mėsos? arba netinka šis fasonas? na gal ji pati savo nugaros nemato? bet kas nors kitas kritiška akimi mato?
ar čia jau nuomos salonams toks biznio reikalas didelis, kad nepasako merginai, sorry, bet ne tai šita suknelė? g.gif
Atsakyti