Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(linulija @ 2009 09 24, 00:53)
nemanau kad dauguma g.gif man pvz., irgi nelabai tokios sukneles jos gal grazios bet nevestuvines,man jos  i vakarines sukneles daugiau panasios tik kad baltos smile.gif

QUOTE(Irinka1983 @ 2009 09 24, 06:46)
Butent, i vakarines mirksiukas.gif  Man aplamai nepatinka tai, ka kuria dizaineriai, mano manymu tai tik modeliai, tinkantys podiumui, bet ne realiai vestuviu sventei. Is kitos puses, nelabai patinka ir tortines sukneles.. Zodziu, mano nuomone del sukneliu grozio yra grynai subjektyvi smile.gif Galbut mano suknele, kuria devesiu, cia niekam net nepatiktu.. Gaila, negaliu foto ikelti, o internete tokios sukneles nera.

drinks_cheers.gif Taip, dauguma tai tik modeliai podiumui, parodyti žmonėms ką dizaineris sugeba, kaip jis įsivaizduoja. Tačiau man žiūrinėjant visokiausias sukneles kyla įdėjų ir minčių savajai biggrin.gif
O dėl tų vakarinių, irgi kai kurios panašios, tačiau kai negali pakęsti jokio pūstumo, net menkiausio, apie tortus net nekalbu, tada tokios tikrai simpatiškos bigsmile.gif
O kai vos ne kiekvienais metais vilki baltas sukneles ir vis skirtingas, rasti savąją tikrai sunku. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2009 09 24, 10:27)
Sveika, Lineta  4u.gif gali bandyt, bet čia labai didelė rizika, nes tikrai ji nestovės taip, kaip nuotraukoj  schmoll.gif, o ir audinį tokiu raštu nuostabiu turbūt bus be galo sunku rast. Be to, siuvėjos reikia labai labai patyrusios. Aš, kaip ir daugelis, buvau taip pat labai susižavėjus šita suknele, bet kažkaip siuvimą iškart atmečiau, nes įsivaizduoju, kad vis tiek rezultatu nusivilčiau. O gal aš pernelyg kritiška siuvėjų atžvilgiu  blink.gif
Šiaip įdomumo dėlei būtų visai įdomu pasižiūrėt šitas sukneles čia yra ir Rosos Claros modeliukų, bet, kiek žinau, kokybė labai nekokia. Norėtųsi savo akim įsitikint  biggrin.gif

Sveikute 4u.gif

as galvoju jei siutis, tai VAMP mados namuose, nes ten jie vis vien daugiau tokio lygio drabuzius kaip vestuvines ir progines sukneles siuva, tai manau patirti zmones vis vien turi. Jie net skalbia, kad sukuria modeli arba pasiuva pagal toki, koki nori. Man dar kai kurios is Jesus Peiro labai nuostabios sukneles. O del audinio, nu ka as zinau, juk visokiu ju buna, o sitas tai man atrodo toks kietesnis uz tai ir stovi. As ilgai pramoginius sokius sokau, tai zinokit per sukneliu primierkas kai pradeda matuot ant taves, braizyt, visokiausius audinius taikyt, tai net akys raibsta bigsmile.gif na dar viska reikia gerai apgalvoti, nes pas mus ledai labai stipriai i prieki juda, MB labai imasi iniciatyvos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lineta*: 24 rugsėjo 2009 - 09:47
QUOTE(Lineta* @ 2009 09 24, 10:47)
Sveikute  4u.gif

as galvoju jei siutis, tai VAMP mados namuose, nes ten jie vis vien daugiau tokio lygio drabuzius kaip vestuvines ir progines sukneles siuva, tai manau patirti zmones vis vien turi. Jie net skalbia, kad sukuria modeli arba pasiuva pagal toki, koki nori. Man dar kai kurios is Jesus Peiro labai nuostabios sukneles. O del audinio, nu ka as zinau, juk visokiu ju buna, o sitas tai man atrodo toks kietesnis uz tai ir stovi. As ilgai pramoginius sokius sokau, tai zinokit per sukneliu primierkas kai pradeda matuot ant taves, braizyt, visokiausius audinius taikyt, tai net akys raibsta  bigsmile.gif na dar viska reikia gerai apgalvoti, nes pas mus ledai labai stipriai i prieki juda, MB labai imasi iniciatyvos  wub.gif

Nu VAMP'as tikrai pasiūtų, tik kažin ar pas juos nebus kaina panaši, kaip atsisiuntimas arba atsivežimas originalios suknelės. Arčiausiai Rosos Claros suknelę galima įsigyt Lenkijoj. džiaugiuos labai, kad juda reikaliukai į priekį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulės zuikutis: 24 rugsėjo 2009 - 09:55
QUOTE(saulės zuikutis @ 2009 09 24, 10:54)
Nu VAMP'as tikrai pasiūtų, tik kažin ar pas juos nebus kaina panaši, kaip atsisiuntimas  arba atsivežimas originalios suknelės. Arčiausiai Rosos Claros suknelę galima įsigyt Lenkijoj. džiaugiuos labai, kad juda reikaliukai į priekį

Dėl tokio dalyko, tai tikrai vaziuociau i Lenkija wub.gif O tai kokia mazdaug orientacine vidutine kaina Roso Claros arba Jesus Peiro suknuciu??? Jei ikandama, tai tikrai imciau MB, kad nuveztu ir mamuka, kad patartu wub.gif
Atsakyti
Neįsivaizduoju, bet, įtariu nuo kokių 6-7tūkstančių g.gif
Nu va, radau 3500-5000$ doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulės zuikutis: 24 rugsėjo 2009 - 11:10
QUOTE(Irinka1983 @ 2009 09 24, 07:46)
Butent, i vakarines mirksiukas.gif  Man aplamai nepatinka tai, ka kuria dizaineriai, mano manymu tai tik modeliai, tinkantys podiumui, bet ne realiai vestuviu sventei. Is kitos puses, nelabai patinka ir tortines sukneles.. Zodziu, mano nuomone del sukneliu grozio yra grynai subjektyvi smile.gif Galbut mano suknele, kuria devesiu, cia niekam net nepatiktu.. Gaila, negaliu foto ikelti, o internete tokios sukneles nera.

labai noreciau paziureti i tavo suknele ax.gif gal atsiusi i mano adresa.As irgi norejau parodyti savo suknele,bet kazkodel neisseina.Rase kad 100 zinuciu reikia parasyti,as jau daugiau parasiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2009 09 24, 12:05)
Neįsivaizduoju, bet, įtariu nuo kokių 6-7tūkstančių  g.gif
Nu va, radau 3500-5000$  doh.gif

o siaubas doh.gif tada VAMP siutis pigiau, ten manau iki kokiu 5 000 LT butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2009 09 24, 12:30)
o siaubas  doh.gif  tada VAMP siutis pigiau, ten manau iki kokiu 5 000 LT butu  4u.gif

Matai, čia ir nuo medžiagų priklauso. Pūstų suknyčių nemėgėjos nežiūrėkit, bet man šita apsukus galvą visiškai yra user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulės zuikutis: 24 rugsėjo 2009 - 11:51
QUOTE(saulės zuikutis @ 2009 09 24, 13:50)
Matai, čia ir nuo medžiagų priklauso. Pūstų suknyčių nemėgėjos nežiūrėkit, bet man šita apsukus galvą visiškai yra user posted image

aha drinks_cheers.gif sita tai grazi nestuke.gif
Kaip noreciau savo parodyti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linulija: 24 rugsėjo 2009 - 11:54
QUOTE(linulija @ 2009 09 24, 12:53)
aha drinks_cheers.gif sita tai grazi nestuke.gif
Kaip noreciau savo parodyti verysad.gif

O tu pabandyk, gal jau leis. Neturi nuotraukų internete? Per IMG nukopijavus nuorodą tikrai turi leist.
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2009 09 24, 12:57)
O tu pabandyk, gal jau leis. Neturi nuotraukų internete? Per IMG nukopijavus nuorodą tikrai turi leist.

arba tiesiog kelti foto per www.radikal.ru, ir nukopijuoti antra nuoroda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2009 09 24, 12:50)
Matai, čia ir nuo medžiagų priklauso. Pūstų suknyčių nemėgėjos nežiūrėkit, bet man šita apsukus galvą visiškai yra

O jau kūdumas koks blink.gif Ne visos gražiai tokioje atrodytų.
Aš tai puikiai žinau, kad tokie modeliai man labai tinka. Mano plonas liemuo ir jis puikiai čia išryškėtų, bet pati nelabai tokios norėčiau. Nors, ši graži.
O tos graikiško tipo, su kirpimais po krūtine labiau traukia mane, nors jaučiuosi ir atrodau kaip nestuke.gif doh.gif O to tikrai nenoriu...
Atsakyti