Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(Meredita @ 2009 08 15, 17:52)
Man tai nea  schmoll.gif  nepatinka man tokio stiliaus, bet cia tik mano nuomone  ax.gif

Na sis fasonas man siaip tinka,tiksliai zinau,klausimas tik del spalvos,bet betkokiu atveju netgi jei suknele butu balta as vistiek ieskociau tik su aukso(samapano)spalvos akcentu,ta si ganetinai potenciali kandidate i mano spinta,zinoma jei kaina nesukiltu ir MB nepriestaraus,nes dar kaip ir ankstoka.
Aciu uz nuomone.
Atsakyti
http://public.fotki.com/emeritaus/

radau,gal kam prireiks.
Atsakyti
perziurejau kelias ankstesnes temeles, tai pastebejau kiek kartu pasikeite egleskuku norai thumbup.gif jauciu man taip pat bus, nes jau dabar kas 2 dienas vis kitos sukneles uzsinoriu smile.gif gal ir MB nuomone pasikeis, nes kolkas jam tai tik tos aptemptos ir neriniuotos patinka doh.gif o jei nepasikeis, teks teketi su tokia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2009 08 15, 23:09)
gal ir MB nuomone pasikeis, nes kolkas jam tai tik tos aptemptos ir neriniuotos patinka  doh.gif  o jei nepasikeis, teks teketi su tokia  ax.gif

O pirmoj vietoj ne tavo pačios norai turėtų būti? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irinka1983 @ 2009 08 15, 12:03)
Beje, gal kas nors turi patirties su salonu Tavo diena kalvariju gatveje Vilniuje> man ten labai patiko sukneles ir kainos, bet nepatiko tokls dalykas, kad uzrezervavusi laika ir atejusi, dar laukiau prie uzrakintu duru 15 min. ir net daugiau, skambinau,  o salono mergina paskui net neatsiprase, lyg viskas taip ir turetu buti. Jusu nuomone?

Matyt, kad principas "paimtu"irsu, ir tokiam salone "nerasciau" patinkanciu sukneliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(VelDan @ 2009 08 15, 23:39)
O pirmoj vietoj ne tavo pačios norai turėtų būti?  g.gif  blush2.gif

Mano 4u.gif bet juk noriu ta diena buti pati graziausia MB ir stengtis del jo, o ne del kokiu tetu, mociuciu ir t.t. Tai kai zinai, kad jam tokio stiliaus nepatinka kaip man, tai jau kazkaip norom nenorom pradedi dairytis i kitas, artimesnes jo skoniui blush2.gif
Atsakyti
tiesa sakant man irgi svarbu patikti savo busimam virui ax.gif visas sukneles jam rodziau smile.gif man pasiseke kad radau suknele kuri patinka ir jam ir man thumbup.gif vienintelis dalikas kuris jam nepatinka tai kainos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linulija @ 2009 08 16, 00:31)
tiesa sakant man irgi svarbu patikti savo busimam virui ax.gif visas sukneles jam rodziau smile.gif man pasiseke kad radau suknele kuri patinka ir jam ir man thumbup.gif vienintelis dalikas kuris jam nepatinka tai kainos  ax.gif

kainos manau nepatinka nei vienam lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pretoria @ 2009 08 15, 19:33)

schmoll.gif bet čia aš asmeniškai taip manau

QUOTE(Meredita @ 2009 08 15, 23:09)
perziurejau kelias ankstesnes temeles, tai pastebejau kiek kartu pasikeite egleskuku norai  thumbup.gif  jauciu man taip pat bus, nes jau dabar kas 2 dienas vis kitos sukneles uzsinoriu  smile.gif  gal ir MB nuomone pasikeis, nes kolkas jam tai tik tos aptemptos ir neriniuotos patinka  doh.gif  o jei nepasikeis, teks teketi su tokia  ax.gif

Meredita, o jau eglekuku, tai rodiklis? lotuliukas.gif lotuliukas.gif Šiaip tikrai norėčiau nuraminti nuotakėles, kurios nežino arba dar nesurado tos savosios sukneles.

Aš irgi nemažai blaškiausi. Žinojau, kad noriu lengvos, plazdančios - bet ir tų lengvų suknučių pasirinkimas didelis. O be to, tiesiog būna dienų, kai niekas negražu, niekas nepatinka ir viskas. Ir tada nusišaut norisi gun_bandana.gif

Bet patikėkit, bent jau iš savo patirties galiu pasakyti, kad dažniausiai pasirenki tą, kas nuotraukoje ar internete atrodo šiaip sau... biggrin.gif

Žodžiu, kantrybės... Pamatysit, dar nei vienai taip nebuvo, kad tekėtų nuoga lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Beje, dėl suknutės rodymo būsimajam - g.gif aš asmeniškai nerodžiau. Jis aišku matė, kiek laiko forume praleisdavau, kai kada matė, kokias suknutes į forumą keliu, bet iki galo nežinojo, kokia ta manoji bus.

Ir šiai nežinau, kam apsiverstų liežuvis nuotakos suknelę vestuvių dieną peikti. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglekuku: 16 rugpjūčio 2009 - 10:03
QUOTE(eglekuku @ 2009 08 16, 10:59)

Meredita, o jau eglekuku, tai rodiklis?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Šiaip tikrai norėčiau nuraminti nuotakėles, kurios nežino arba dar nesurado tos savosios sukneles.

Beje, dėl suknutės rodymo būsimajam -  g.gif aš asmeniškai nerodžiau. Jis aišku matė, kiek laiko forume praleisdavau, kai kada matė, kokias suknutes į forumą keliu, bet iki galo nežinojo, kokia ta manoji bus.

Ir šiai nežinau, kam apsiverstų liežuvis nuotakos suknelę vestuvių dieną peikti.  schmoll.gif

Ne nerodiklis biggrin.gif nesupyk mirksiukas.gif cia tik siaip pastebejau, nes nemazai laiko cia praleidai ir kaip tavo pasirinkimas keitesi, savotiska sukneles istorija perskaiciau per kelias ankstesnes temeles smile.gif bet galiu pasakyti, kad galutinis tavo pasirinkimas thumbup.gif
Paskutiniosios sukneles tai gal ir nerodysiu, kas nustebtu, bet as buvau issisaugojus kruva sukneliu foto, tai nusprendziau parodyti, ka jis apie tai mano. Ir tada supratau, kad tos, kurios man labiausiai prie sirdies, jam schmoll.gif o kurios man tik labai jau siaip sau, tai jam thumbup.gif
tai va, jau ir puoliau i panika, kaip cia atrasti, kad ir man grazu butu ir tiktu ir jam buciau pati paciausia thumbup.gif
sudetinga ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2009 08 16, 11:23)
Ne nerodiklis  biggrin.gif  nesupyk  mirksiukas.gif cia tik siaip pastebejau, nes nemazai laiko cia praleidai ir kaip tavo pasirinkimas keitesi, savotiska sukneles istorija perskaiciau per kelias ankstesnes temeles  smile.gif  bet galiu pasakyti, kad galutinis tavo pasirinkimas  thumbup.gif

lotuliukas.gif aš ir nepykstu, visai nepykstu lotuliukas.gif O šiap tai jo, man visai patiko čia diskutuoti ir su merginų patarimais/pritarimais/kritika ieškoti... Kol radau savo thumbup.gif
ir dabar va nors vestuvės jau praeityje, šios temos apleisti negaliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2009 08 15, 23:48)
Matyt, kad principas "paimtu"irsu, ir tokiam salone "nerasciau" patinkanciu sukneliu  g.gif

Nelabai supratau, ka cia parasete, pakomentuokite, prasau smile.gif
Atsakyti