Įkraunama...
Įkraunama...

Kas dainuoja? 2

QUOTE(volpe @ 2011 01 21, 02:16)
neida,o ko tau  reikia?as du postus atgal idejau sita is kurio gali atsisiusti,man rodes kad tai ta pati adina,
ja atlieka :009 Sound System - Dreamscape
nera indikuotas kitoks jo pavadinimas.
nepavyksta atsisiuti?
ne ta daina?
parasyk kame esme....arba nematei mano posto arba netinka...................

Volpe, atleisk zioplei doh.gif doh.gif doh.gif
Ta daina wub.gif aciu labai labai labai 4u.gif
Buvau isitikinus, kad cia kazkuriai mergytei nuoroda siunti, kaip Youtube klipus parsisiust doh.gif Ir nepasiziurejau doh.gif
Aciu dar karciuka labai 4u.gif
Atsakyti
neida,maniau,kad gal tauko kito reikejo.....as ne visada cituoju jusu postus,nes jei zinau tai is karto atsakau,jei butu kelis puslapius atgal butum parasius ta bucaiu ikelus tavo zodzius,tai ir mano kalte.
svarbiausia,kad tiko ir kad pavyko atsisiuisti....... 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2011 01 21, 17:03)
svarbiausia,kad tiko ir kad pavyko atsisiuisti....... 4u.gif  thumbup.gif

Tai zinoma 4u.gif svarbiausiai issiaiskinom ir galutinis rezultatas thumbup.gif Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane kiek kitokia problema, bet gal padesit 4u.gif Yra tokia daina, kuria kazkada dainavo Beatrice Grinceviciute (akla dainininke), o dabar ja dainuoja nebent choruose. Daina yra apie upetaki (originalo kalba- Die Forelle). Ar atsirastu nors viena, turinti lietuviskos sios dainos versijos zodzius? verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Ieškau pagalbos, gal kuri žinosit bigsmile.gif Šiuo metu per radiją groja (girdėjau būdama prekybos centre, tai negalėjau įsiklausyti į žodžius, plius netyčia patį dainos galą nugirdau ir namie, labai patiko) tokią dainą, kurios melodijos motyvai paimti iš garsiosios LAMBADOS, nu man taip patiko, bet nežinau nei nors kelių žodžių, nei kas dainuoja verysad.gif Gal kas girdėjot ir žinot, kad čia per daina? labai ačiū už pagalbą 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Redžiuus @ 2011 01 31, 16:45)
Sveikos  4u.gif  Ieškau pagalbos, gal kuri žinosit  bigsmile.gif  Šiuo metu per radiją groja (girdėjau būdama prekybos centre, tai negalėjau įsiklausyti į žodžius, plius netyčia patį dainos galą nugirdau ir namie, labai patiko) tokią dainą, kurios melodijos motyvai paimti iš garsiosios LAMBADOS, nu man taip patiko, bet nežinau nei nors kelių žodžių, nei kas dainuoja  verysad.gif  Gal kas girdėjot ir žinot, kad čia per daina? labai ačiū už pagalbą  4u.gif  ax.gif

gal sita?

http://www.youtube.c...h?v=hh39Bv-ZmvI
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2011 01 31, 22:41)

Taip 4u.gif bigsmile.gif Ačiū drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki. Per TV3 pastarosiomis dienomis rodo filmo "Bėgantis paskui aitvarą" (The Kite Runner) reklamą. Gal žiniote kokia daina skamba tos reklamos metu? Dėkui. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cumulus: 02 vasario 2011 - 17:54
Laba 4u.gif 4u.gif 4u.gif gal kas galetu man parodyti kur galima atsisiusti TV3 serialo Klonas dainu? per youtube convertuoti nemoku...
Atsakyti
QUOTE(sobieski_girl @ 2011 02 03, 21:11)
Laba 4u.gif  4u.gif  4u.gif  gal kas galetu man parodyti kur galima atsisiusti TV3 serialo Klonas dainu? per youtube convertuoti nemoku...

Bet tai tikrai labai paprasta. Yra toks puslapiukas va čia -> http://www.youtube-mp3.org/ ten tiesiog įklijuokite youtube video nuorodą ir paspauskite "convert video". Ir viskas. Tada spausti "download" ir bus atsiųsta daina mp3 formatu wink.gif Pabandykite, tai tikrai super lengva
Atsakyti
jei nori ir sitas gera,gali tiek iklijuoti youtuba tiek is tavo kompo rinktis faila kuri nori konvertuoti.
http://www.freefileconvert.com/
Atsakyti
gal kas prisimena rusiska daina,tik nezinau kad dainuoja,ten yra tokiu zodziu:
docka zasipyla,papa jei prisnylsa,.......papu nietu snami,papa nipridiot zasipaj maja radnaja
Atsakyti