Jergutėliau aukštielninkas, ar aš Jus kada pasivysiu su tokiais tobuliniais grožiais, nu pasakiškų tortų vėl atnešėt parodyti, ačiū Jums už tai
Cipciuk, ranką ant širdies padėjus sakau, man asmeniškai, pati šilčiausia ir gražiausia knyga, kokią esu regėjusi pas Jus

ruošiuosi klasės susitikimui ir irgi mąstau ar tai knygą, ar tai klasės lentą, tik reikia eiti paknisti fotkes ir pažiūrėti, kas buvo parašyta ant lentos paskutinio skambučio dieną
Jolka999, šauni idėja broliukui su sese, kitai savaitei manęs panašus laukia, tik iš 2 tortukų reikės sumeistrauti
ir makvyniukai kokie nuostabūs, man su lipdymu nesiseka, nors užmušk, geriau 50 tortų grietinėle išdzibuoju, nei kokį baibokiuką nulipdau

lipdymams mašiniukų ar dar ko nors, telkiuosi MB arba dukterėčių pagalbą, jos labai gabios dailei ir lipdiniams
Asseni, tikrų tikriausias liūtukas, nei vieno beždžioniško bruožo

super liūtukas
nesibarkite ant grietinėlės, nu nebežinau kaip ir parašyti: imu šaltą cukrų, šaltą grietinėlę, citrinos rūgštelę ir pradedu viską kartu plakti, netrukus pilu dažus, išgaunu norimą spalvą, ir į pabaigą plakimo supilu 1 pakelį standiklio ir plaku kol išsiplaka tokios konsistencijos kokios man reikia. Esu pastebėjusi, kad labiau vandenyja kai karšta aplinkoje ir kai naudoju Žemaitijos pieno grietinėlę, todėl paskutiniu metu renkuosi Saulės pieno, jinai be to baltesnė

o aš maniau, kad bezas čia jau baisiausia puošimo stadija