Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpyklos Airijoje

QUOTE(wikky2010 @ 2010 02 26, 17:36)
gerai pabandysiu paaiskinti mirksiukas.gif  nuo spiliaus eiti link parnell street,kaip prieisit sankryza reikia sukti i desne,pereiti gatve i kita puse ir ar antras ar trecia posukis i kaire ir ten uz 10 metru matysit po kaire kirpykla,ten ir soliarumas ir nagus daro thumbup.gif as daziau plaukus sviesiom sruogelem,paskui kaip nudaze dar karta daze visus plaukus sviesiai kad geresne spalva butu,pakirpo,prasedejau ten geras 3 val,sumokejau 80 e  mirksiukas.gif labai malonios moterys dirba,ne jaunikles  mirksiukas.gif turi patirties thumbup.gif  del kainu dabar nezinau kadangi jau issikrausciau is dublino,gyvenu 90 km uz dublino,tai nelabai apsimoka man ten vaziuoti,vien del kirpyklos ax.gif beje mano plaukai ilgoki,nuo plauku ilgio prilkauso kainos thumb_yello.gif

Labukas.jeigu neklystu kerpykla vadinasi TROPIKANA,pati dar nebuvau,bet irgi girdejau gerus atsiliepimus.reikes apsilankyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wikky2010 @ 2010 02 26, 17:36)
gerai pabandysiu paaiskinti mirksiukas.gif  nuo spiliaus eiti link parnell street,kaip prieisit sankryza reikia sukti i desne,pereiti gatve i kita puse ir ar antras ar trecia posukis i kaire ir ten uz 10 metru matysit po kaire kirpykla,ten ir soliarumas ir nagus daro thumbup.gif as daziau plaukus sviesiom sruogelem,paskui kaip nudaze dar karta daze visus plaukus sviesiai kad geresne spalva butu,pakirpo,prasedejau ten geras 3 val,sumokejau 80 e  mirksiukas.gif labai malonios moterys dirba,ne jaunikles  mirksiukas.gif turi patirties thumbup.gif  del kainu dabar nezinau kadangi jau issikrausciau is dublino,gyvenu 90 km uz dublino,tai nelabai apsimoka man ten vaziuoti,vien del kirpyklos ax.gif beje mano plaukai ilgoki,nuo plauku ilgio prilkauso kainos thumb_yello.gif

labutis, gal galima koki ryskesni orientyra pamineti (parduot pavadinima, esancios salia, arba gatves pavadinima, kurioje yra si kirpykla), o gal kas ir telefono numeri turit? ax.gif
Atsakyti
gera kirpeja airijoje
Atsakyti
Zinau viena kirpeja,bent man ji SUPER...nukirpo taip,kaip niekada taip graziai neatrodziau...gal ir jums patiks.Tel.-0870613832 Sonata. http://www.visonahai...out_sonata.html
Tik pas ja eiles dideles.reiketu is anksto uzsirasyti..sekmes!
Atsakyti
Sveikos,
tema matau neaktyvi jau senai, bet gal kas atsilieps dabar kur kerpasi Dubline? Nebūtinai pas lietuves kirpėjas 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galite pasiulyti gera kosmetologe Dubline?
Atsakyti