Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai 3 tema

QUOTE(dzūkė @ 2009 10 20, 16:16)
thumbup.gif  wub.gif

Gal kartais ir vaikučių augini? blush2.gif

Lapo galas ikistas vaikuotis, gal ir bus g.gif
Atsakyti
padėkit!! nežinau kas darosi mano strepsiukui... lapai panašiai sukasi lyg vystų, užsilenkia į vidinę pusę, o paskui visai žūsta... ar gali būti, kad perlaisčiau? doh.gif
Atsakyti
Gali, jeigu laistote dažnai ir po daug. O šiaip būtų įdomu pamatyti augaliuko vaizdą nuotraukoje - gal kas nors iš forumiečių nustatys diagnozę.
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2009 10 20, 16:32)
Lapo galas ikistas vaikuotis, gal ir bus  g.gif

Linkiu daug palikuonių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tinuska87 @ 2009 10 20, 17:05)
padėkit!! nežinau kas darosi mano strepsiukui... lapai panašiai sukasi lyg vystų, užsilenkia į vidinę pusę, o paskui visai žūsta... ar gali būti, kad perlaisčiau? doh.gif

Sutinku su ausrazs ka nors pasakyti apie problema jos nematant labai sunku, juk priezasciu gali buti daug. Pasistenkite ideti nuotrauka.

QUOTE(dzūkė @ 2009 10 20, 20:49)
Linkiu daug palikuonių biggrin.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2009 10 20, 20:45)
Gali, jeigu laistote dažnai ir po daug. O šiaip būtų įdomu pamatyti augaliuko vaizdą nuotraukoje - gal kas nors iš forumiečių nustatys diagnozę.

ech, naujokė esu, tai nežinau kaip įkelti nuotrauką... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2009 10 20, 22:07)

Ooo... Skarpionuke... Ar galima užsiprašyti į eilę jei liks atliekamų vaikučių? bigsmile.gif Aš rimtai, stočiau į eilę jau dabar blush2.gif Baisu būtų praleist tokia progą....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emila: 20 spalio 2009 - 22:37
QUOTE(tinuska87 @ 2009 10 20, 22:07)

Galite užsukti į internetinę nuotraukų talpyklą www.ipix.lt ten nuotraukos sumažinamos, taip pat pateikiama url nuorodą, kurią ir galima įdėti į savo rašomą postą. Jeigu nesiseks, klauskite, padėsime.
Skarpionuke, ir aš rašausi į eilę vaikučių, nes bijau, kad mano 'Bella' gali neišgyventi - nelabai kaip atrodo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tinuska87 @ 2009 10 20, 22:07)

As nuotraukas keliu, per http://www.radikal.ru/ kai pasikrauna kopijuoji 2 nuoroda buna didele nuotrauka, arba 3- maza, kuria galima padidinti.

As ja labai patenkinta thumbup.gif Ziedai nemazi, ant ziedkovio po 5-7 ziedus.
Pradedu sudarinet sarasiuka: dzūkė, Emila, ausrazs. Kad tik vaikai isiperetu biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, nu vėl kokių grožybių Piotras išvedė - silpna darosi... Tačiau kol kas prie naujienų parašyti "not for sale". O gal jau kitą pavasarį pardavinės?..
http://picasaweb.goo...otr/NowosciNew#
Atsakyti
O manes kaskaip nelabai sugunde blush2.gif nebent Mamba ir Tanga g.gif
Atsakyti
Aš norėčiau turėti Arka, Pstry, Tango, Mamba, Anita ax.gif
Atsakyti