as auginu kaktusus ir pora sanpauliju, tai kaip pastebejau, erkutems sanpaulijos neidomios
Actara visiskai nenaikina erkuciu, nemezinlis naikina, bet neisnaikina, dabar naudojui vertimetri ir poveikis matyti.
as auginu kaktusus ir pora sanpauliju, tai kaip pastebejau, erkutems sanpaulijos neidomios
QUOTE(greitai @ 2009 10 06, 09:24)
naudojui vertimetri ir poveikis matyti.
Koks čia preparatas, negirdėjau tokio
ausraz, ai, abi rankos buvo kairios
t raidziu per daug
Tai kas mano gėlėms
pradžiai su negyvu vandeniu bandysiu nupurkšti
pradžiai su negyvu vandeniu bandysiu nupurkšti
A tai kuria perdaug, kairiau ?
desiniau, griziu namo ir patikslinsiu
bet ir taip viska supratot, tik maivotes

VERTIMEC
VERTIMEC
QUOTE(greitai @ 2009 10 07, 12:38)
Aišku
Papildyta:
QUOTE(Avocetė @ 2009 10 07, 12:43)
Avocete, aš savo jau nupurškiau, pradžiai - su "Schultz Insect Spray", ar bus geriau - neaišku, pažiūrėsim.
Dzūke, matau Tu - eteryje, tai paklausiu. Kartu klausimas ir kitoms augintojoms: kokioje patalpoje purškiate (nes lauke jau gana šalta)? Kokias asmenines apsaugos priemones naudojate, gal kokius nors respiratorius? Šiaip jau nelabai norisi, kad organizme tručyznos kauptųsi, nors ir mažomis dozėmis
Lute, dabar atskirti nuo lapo dar tikrai anksti Atskirsite, kai vaikučių pirmas lapukas bus apie 4-5 cm dydžio. Atskirti nesudėtinga, tik reikia atsargumo. Ištrauksite lapo fragmentą ir atsargiai atskirsite nuo jo vaikučius, kurie jau turės (ir dabar jau turi miniatiūrines) savas šakneles.
ausrazs, trumpai buvau eteryje
, vasarą kai teko purkšti actara, buvau išnešus į negyvenamas patalpas, neemzaliu purškiau kambarytje nakčiai, jame naktį negyvename
Žodžiu nuo tų chemikalų nelabai ir saugojaus
Žodžiu nuo tų chemikalų nelabai ir saugojaus
QUOTE(ausrazs @ 2009 10 07, 15:12)
Lute, dabar atskirti nuo lapo dar tikrai anksti Atskirsite, kai vaikučių pirmas lapukas bus apie 4-5 cm dydžio. Atskirti nesudėtinga, tik reikia atsargumo. Ištrauksite lapo fragmentą ir atsargiai atskirsite nuo jo vaikučius, kurie jau turės (ir dabar jau turi miniatiūrines) savas šakneles.
oi, jei purksit su vertimec, tai zinokit, kad jis neeilinio smirdejimo, tai pasiplanuokit taip, kad papurskus nebuti toje patalpoje min pusdieni, o ir po pusienio reiktu geeros ventiliacijos