Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai 3 tema

Actara visiskai nenaikina erkuciu, nemezinlis naikina, bet neisnaikina, dabar naudojui vertimetri ir poveikis matyti.
as auginu kaktusus ir pora sanpauliju, tai kaip pastebejau, erkutems sanpaulijos neidomios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(greitai @ 2009 10 06, 09:24)
naudojui vertimetri ir poveikis matyti.

Koks čia preparatas, negirdėjau tokio blink.gif
Atsakyti
ausraz, ai, abi rankos buvo kairios smile.gif t raidziu per daug smile.gif
Atsakyti
Tai kas mano gėlėms unsure.gif
pradžiai su negyvu vandeniu bandysiu nupurkšti unsure.gif
Atsakyti
A tai kuria perdaug, kairiau ? unsure.gif
Atsakyti
desiniau, griziu namo ir patikslinsiu smile.gif bet ir taip viska supratot, tik maivotes tongue.gif smile.gif

VERTIMEC
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo greitai: 07 spalio 2009 - 11:48
QUOTE(greitai @ 2009 10 07, 12:38)
ausraz, ai, abi rankos buvo kairios smile.gif t raidziu per daug smile.gif

Aišku biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Avocetė @ 2009 10 07, 12:43)
Tai kas mano gėlėms  unsure.gif
pradžiai su negyvu vandeniu bandysiu nupurkšti  unsure.gif

Avocete, aš savo jau nupurškiau, pradžiai - su "Schultz Insect Spray", ar bus geriau - neaišku, pažiūrėsim.
Dzūke, matau Tu - eteryje, tai paklausiu. Kartu klausimas ir kitoms augintojoms: kokioje patalpoje purškiate (nes lauke jau gana šalta)? Kokias asmenines apsaugos priemones naudojate, gal kokius nors respiratorius? Šiaip jau nelabai norisi, kad organizme tručyznos kauptųsi, nors ir mažomis dozėmis schmoll.gif Aš tai vieną apsaugą nuolat ant savęs turiu - akinius, dar pirštines reikia užsimauti. Bet tikriausiai labai svarbu apsaugoti ir kvėpavimo takus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 07 spalio 2009 - 13:48
merginos sveikutės, parašu pagalbos:
dauginuos stepsių iš lapo, na išlindo man tie mažuliukai lapukai, dar visai cipsiukai, bet iškilo klausimas, o tai kaip nuo lapo nuskirt?
user posted image
vaizdas toks, tai kai jie paaugs man su visu lapu juos ir sodint, ar tą lapą dar padalint ar kaip g.gif ? doh.gif
Atsakyti
Lute, dabar atskirti nuo lapo dar tikrai anksti Atskirsite, kai vaikučių pirmas lapukas bus apie 4-5 cm dydžio. Atskirti nesudėtinga, tik reikia atsargumo. Ištrauksite lapo fragmentą ir atsargiai atskirsite nuo jo vaikučius, kurie jau turės (ir dabar jau turi miniatiūrines) savas šakneles.
Atsakyti
ausrazs, trumpai buvau eteryje blush2.gif biggrin.gif , vasarą kai teko purkšti actara, buvau išnešus į negyvenamas patalpas, neemzaliu purškiau kambarytje nakčiai, jame naktį negyvename biggrin.gif
Žodžiu nuo tų chemikalų nelabai ir saugojaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2009 10 07, 15:12)
Lute, dabar atskirti nuo lapo dar tikrai anksti Atskirsite, kai vaikučių pirmas lapukas bus apie 4-5 cm dydžio. Atskirti nesudėtinga, tik reikia atsargumo. Ištrauksite lapo fragmentą ir atsargiai atskirsite nuo jo vaikučius, kurie jau turės (ir dabar jau turi miniatiūrines) savas šakneles.

notworthy.gif ačiū labai labai
Atsakyti
oi, jei purksit su vertimec, tai zinokit, kad jis neeilinio smirdejimo, tai pasiplanuokit taip, kad papurskus nebuti toje patalpoje min pusdieni, o ir po pusienio reiktu geeros ventiliacijos
Atsakyti