
Dziaugiuosi, kad patiko

Radau ir as pagaliau nusipirkti formeliu
Stai mano kepiniai
Stai mano kepiniai


Sveikos,
gal kas padesit
pries pora dienu, narsydama internete maciau kekso su obuoliais ir aplieto karamele nuotrauka, bet tada neissisaugojau recepto. Siandien norejau ji issikepti ir neberandu
O taip graziai atrode ta karamele ant kekso, kad sedziu, ieskau ir jokio kito kekso kept nenoriu
.
gal kas padesit

pries pora dienu, narsydama internete maciau kekso su obuoliais ir aplieto karamele nuotrauka, bet tada neissisaugojau recepto. Siandien norejau ji issikepti ir neberandu

O taip graziai atrode ta karamele ant kekso, kad sedziu, ieskau ir jokio kito kekso kept nenoriu

QUOTE(future @ 2009 11 08, 20:13)
pirmas kas man sove i galva , tai sis Miseles keksas , tikiuos ir ieskojai sito

QUOTE(sirdelle @ 2009 11 07, 19:28)
Sokoladiniai keksiukai
250g miltu
1/2 saukstelio kepimo milteliu
ziupsnelis druskos
100g sokolado
saukstelis vanilinio cukraus
125g sviesto
150g cukraus
2 kiausinai
125g grietines
Miltus,kepimo miltelius ir druska sumaisyti kartu.
Istirpinti sokolada vandens voneleje ir pagardinti vaniliniu cukrumi,truputeli pravesinti.
Kambario temperaturos sviesta,cukru, suplaksi kol taps vientisa mase.
Tada ideti kiausinius ir istirpinta sokolada.
Berti miltus pakaitomis su grietine.
Gauta mase sudeti i formeles ir kepti 180C temperaturoje 15-20 min.
Papuosti sokoladu,riesutais,uogom ir t.t....
Morku & sokolado keksiukai

200 g smulkiai tarkuotu morku
100 g tamsaus sokolado
150 g minksto sviesto
180 g cukraus
3 kiausiniai
50 g maltu migdolu
200 g miltu
1 a.s. kepimo milteliu
> Sviesta issukti su cukrumi ir keliom kruopelem druskos iki purios mases, imaisyti po viena kiausinius.
> Morkas, sokolada( galima tarkuoti ir deti i mase, as istirpinau ir imaisiau) bei migdolus imaisyti is leto i sviesto mase.
>miltus sumaisyti su kepimo milteliais ir isijoti i mase.
>kepti 170° ~ 25 min (vis patikrinti mediniu pagaliuku). Skanaus

200 g smulkiai tarkuotu morku
100 g tamsaus sokolado
150 g minksto sviesto
180 g cukraus
3 kiausiniai
50 g maltu migdolu
200 g miltu
1 a.s. kepimo milteliu
> Sviesta issukti su cukrumi ir keliom kruopelem druskos iki purios mases, imaisyti po viena kiausinius.
> Morkas, sokolada( galima tarkuoti ir deti i mase, as istirpinau ir imaisiau) bei migdolus imaisyti is leto i sviesto mase.
>miltus sumaisyti su kepimo milteliais ir isijoti i mase.
>kepti 170° ~ 25 min (vis patikrinti mediniu pagaliuku). Skanaus

Kokie keksiukai visu skanus
taip uzsinorejau dabar visu...

QUOTE(aguonele @ 2009 11 08, 23:30)
Aciu, sitas
