
Sveikutes,turiu namie jogurto nemazai,bet ne naturalaus o su ivairiais priedais,vaikai jo nebevalgo,kazi koki keksa galeciau iskepti,vaikai tikrai suvalgytu

*murine*, nuotraukos fantastiskos
Aguonele, keksiukai
suvalgyciau visus vienu prisedimu

Aguonele, keksiukai


Turiu pyrago su jogurtu receptą, bet galima kepti ir keksą
Pyragas su jogurtu
200g riebaus jogurto;
240g cukraus (aš dedu 140g);
240g miltų;
150ml aliejaus;
3 kiaušiniai;
1 pakelis kepimo miltelių (8g);
1 pakelis vanilinio cukraus (8g);
žiupsnelis druskos;
nutarkuota 1/2 citrinos žievelė
Kiaušinius išplakti su cukrumi sudėti likusius komponentus ir gerai išmaišyti. Pilti į pailgą , aukštokais kraštais formą ir kepti 170 laipsnių temperatūroj, apie 1h, arba kol įkišus pagaliuką jį išimsim sausą. Aplieti pyraga patinkančiu glajumi: citrininiu ar šokoladiniu
Pyragas su jogurtu
200g riebaus jogurto;
240g cukraus (aš dedu 140g);
240g miltų;
150ml aliejaus;
3 kiaušiniai;
1 pakelis kepimo miltelių (8g);
1 pakelis vanilinio cukraus (8g);
žiupsnelis druskos;
nutarkuota 1/2 citrinos žievelė
Kiaušinius išplakti su cukrumi sudėti likusius komponentus ir gerai išmaišyti. Pilti į pailgą , aukštokais kraštais formą ir kepti 170 laipsnių temperatūroj, apie 1h, arba kol įkišus pagaliuką jį išimsim sausą. Aplieti pyraga patinkančiu glajumi: citrininiu ar šokoladiniu
QUOTE(viktute08 @ 2010 03 17, 09:14)
Turiu pyrago su jogurtu receptą, bet galima kepti ir keksą
Pyragas su jogurtu
200g riebaus jogurto;
240g cukraus (aš dedu 140g);
240g miltų;
150ml aliejaus;
3 kiaušiniai;
1 pakelis kepimo miltelių (8g);
1 pakelis vanilinio cukraus (8g);
žiupsnelis druskos;
nutarkuota 1/2 citrinos žievelė
Kiaušinius išplakti su cukrumi sudėti likusius komponentus ir gerai išmaišyti. Pilti į pailgą , aukštokais kraštais formą ir kepti 170 laipsnių temperatūroj, apie 1h, arba kol įkišus pagaliuką jį išimsim sausą. Aplieti pyraga patinkančiu glajumi: citrininiu ar šokoladiniu
Pyragas su jogurtu
200g riebaus jogurto;
240g cukraus (aš dedu 140g);
240g miltų;
150ml aliejaus;
3 kiaušiniai;
1 pakelis kepimo miltelių (8g);
1 pakelis vanilinio cukraus (8g);
žiupsnelis druskos;
nutarkuota 1/2 citrinos žievelė
Kiaušinius išplakti su cukrumi sudėti likusius komponentus ir gerai išmaišyti. Pilti į pailgą , aukštokais kraštais formą ir kepti 170 laipsnių temperatūroj, apie 1h, arba kol įkišus pagaliuką jį išimsim sausą. Aplieti pyraga patinkančiu glajumi: citrininiu ar šokoladiniu
reiks pabandyt,aciuks

Kepu aguonėlės "citrininius"kelsiukus,o keksiukų masė kokios konsistencijos turėtų būti,nes man tokia tirštoka gavos
ir kiek maždaug dėti cukraus pudros į citrinos sultis


QUOTE(GAGA @ 2010 03 18, 17:07)
Kepu aguonėlės "citrininius"kelsiukus,o keksiukų masė kokios konsistencijos turėtų būti,nes man tokia tirštoka gavos
ir kiek maždaug dėti cukraus pudros į citrinos sultis 


cia kur as keksa viena kepiau





QUOTE(aguonele @ 2010 03 18, 19:17)
cia kur as keksa viena kepiau
tai turi buti grietines tirstumo tesla, man rodos, nes jau seniai kepiau
o cukraus deti tiek, kad sumaisius su sultimis gautus tirstoka mase
kuo daugiau susigers tuo skaniau bus
sekmes 





Taip Jūsų,iškepiau,skonis pasakiškas,tik pirmą kartą kepiau,tai vaizdelis ne koks gavos,nes
1.per daug pridėjau masės(todėl viskas išbėgo ir kavosi ištisas kugelis


2.Kepiau popierinėse formelėse tai jos nelaiko formos nors dėjau į kelias
3.Ko gero per arti vieną prie kitos formelias sudėjau

Bet bandysiu dar kartą gal gerai gausis

Beje kol buvo be citrinos ir cukraus pudros atrodė,kad labai saldu ,bet kai užsipylė mmmmmmm........

QUOTE(*Spyglė* @ 2010 03 28, 15:56)
Dariau aguoneles keksiukus su kondensuotu pienu..labai jau skanuciai gavosi 
vaisinkites kol dar liko

vaisinkites kol dar liko

o

jie nedrėgni?

QUOTE(S.N.A.S @ 2010 03 28, 16:43)
o
jie nedrėgni?
aš ieškau recepto, kad kekesiuaki būtų nesausoki, tokie ale biskvitiniai ščyrai, bet tokie šlapesni...

jie nedrėgni?

sausi jie zinok visai

su bananais kai dariau,tai gavosi dregni tada

QUOTE(*Spyglė* @ 2010 03 28, 18:30)

o gal kuri pasakys drėgnų keksiukų receptuką?

Šiaip labai patinka tie parduotuviniai negriukai.. bet nežinau koks receptas juos nukopintų?
