Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 4

QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 09, 16:51)
Aš, kadangi masažuoju namie, ir aplinką sukuriu naminę su tomis paklodėmis...Neįsivaizduoju savęs tiesiančios tas vienkartines...Aišku, būtų ir pigiau, ir patogiau, bet...

na ir man atrodo, kad ant paklodziu ar ranksluosciu jaukiau, maloniau nei ant vienkartiniu...reiks pabandyti ir taip ir taip smile.gif ar naudojate eterinius aliejus, kur perkate, kokius? labai daug klausimu pas mane ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sigule* @ 2009 10 09, 16:20)
na ir man atrodo, kad ant paklodziu ar ranksluosciu jaukiau, maloniau nei ant vienkartiniu...reiks pabandyti ir taip ir taip smile.gif ar naudojate eterinius aliejus, kur perkate, kokius? labai daug klausimu pas mane ax.gif

Aš nenaudoju.
Atsakyti
labas 4u.gif
kokios nuotaikos? kaip darbai?
aš savaitgalį prie knygų praleisiu doh.gif reikia užsiimti tuo, nes vis atidedu ir atidedu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2009 10 09, 19:10)
labas 4u.gif
kokios nuotaikos? kaip darbai?
aš savaitgalį prie knygų praleisiu doh.gif reikia užsiimti tuo, nes vis atidedu ir atidedu doh.gif

Rytoj turiu laisvą dieną, o sekmadienį dirbsiu.
Atsakyti
QUOTE(sigule* @ 2009 10 09, 17:20)

Vienkartines paklodes nera tokios malonios, bet po proceduros ismeti ir viskas. Pas mane jos susiteplioja tikrai ir nusibodo skalbt paprastas paklodes, kurios gerai net neissiskalbdavo. Esu pirkus is Gabijos, Krinonos, www.proco.lt. Labiausiai patinka is proco. Eterinius aliejus naudoju STYX, jais prekiauja Femina Bona. Sekmes darbuose biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, gal zinot kaip atskirt gera medu nuo nelabai gero?
Atsakyti
QUOTE(sigule* @ 2009 10 09, 14:23)
sveikutes,
esu pradedancioji masaziste smile.gif kol kas masazuoju tik drauges ir ju pazistamas. noreciau jusu patarimu - kur ir kokius perkate aliejus masazui, eterinius aliejus, naudojate vienkartines paklodes ar tiesiog ranksluoscius..? buciau labai dekinga, jei pakonsultuotumet 4u.gif

Labutis, malonu, kad prisijungei i musu bureli 4u.gif Nuo draugiu ir pazistamu visos pradejome, aliejus gali pirkti, kur prekiauja pilstomais, galima brangesniu tik eteriniu prisipirkti, nes ju reikia tik po kelis laselius ar ml i 100 ml kosmetinio aliejaus, o pagrinda gali pasirinkti netgi paprasta pirmo spaudimo alyvuogiu alieju ir imaisyti keleta laseliu kazko is eteriniu. Veliau , kai daugiau klientu turesi, galesi atskirai gamintis veidui, kunui, nuo celiulito, pedoms ir pan., busi kaip alieju karaliene, apsikrovusi biggrin.gif As asmeniskai, dazanai uzsakineju is www.safora.lt, kitus is Krymo vezuosi, arba perku parduotuvese, kur pilsto aliejus, tik gaila, kad ne viska pas mus galima nusipirkti, pvz. del roziu aliejaus uzsikasti galima arba migdolu kosmetinio. O paklodes vienakartines nera labai patogu, nors zymiai padoriau kliento atzvilgiu, kai atvynioji is rulioniuko prie kliento akiu ir uztiesi, nors baltos medziagines paklodes man patinka labiau, tik darant medaus masaza, jos netiks, nes kai suslampa, tada labai klientui nepatogu guleti, nes salta. O siaip jei kas neaisku, klausk per AZ, nes matai, kiek as cia prirasiau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2009 10 10, 20:26)
Sveikos, gal zinot kaip atskirt gera medu nuo nelabai gero?

Prastas medus labai greitai susicukreja, nes VERSLININKAI, bitems priseria daug cukraus, kad jos daugiau prinestu medaus, o ne laukia, kol jos nektara surinks is ziedu verysad.gif
Atsakyti
E, mergikes, kaip mano logotipas??? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 10 12, 15:02)

Prastas medus labai greitai susicukreja, nes VERSLININKAI, bitems priseria daug cukraus, kad jos daugiau prinestu medaus, o ne laukia, kol jos nektara surinks is ziedu  verysad.gif

Bet perkant kaip zinot. Nelauksiu kol susicukruos. Zinau, kad kazkaip rugstinguma galima matuot. O dar kaip?

Logotipas fainutis biggrin.gif

As masazams naudoju tik EXTRA VIRGIN wink.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 10 12, 17:28)
Bet perkant kaip zinot. Nelauksiu kol susicukruos. Zinau, kad kazkaip rugstinguma galima matuot. O dar kaip?

Logotipas fainutis biggrin.gif

As masazams naudoju tik EXTRA VIRGIN wink.gif

As visada perku is pazistamu ir laiko patikrintu bitininku, tai man kazkaip tokios problemos nebuna. mirksiukas.gif
Atsakyti
Extra Virgin spec masazams ar tas kur maisto parduotuvej buna...as nemacius.

Nelabai suprantu apie kokias vienkartines paklodes kalbate...

As siaip namie ir kitam darbe klientu 'lovas' tiesiam taip: paklode su gumelem is krastu, tad tvirtai uzmaunama(apsaugo nuo slidnejimo), tada arba elektriskai sildoma paklode po ta pirma paklode arba kaip storas uztiesalas ant virsaus pirmos. tada rankluosciai du dideli ir couch roll (toks kaip platus ilgas tualetinis popierius spec.tam skirtas uztiesiamas) na ir papuosimui dar du rankluosciai ir gele 4u.gif

Nieks neissitepa siaip. aliejaus likucius sugeria popierius, o ranksluosciai nera balti...
Atsakyti
Aš irgi naudoju baltą paklodę su guma, o ant jos tiesiu baltą paklodę. Klientą užkloju paklode.
Atsakyti