Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų augintojų aktualijos

Retai čia pasivaidenu ax.gif Dažniau būnu RS forume. Tiesiog per du forumus nespėju smile.gif Jeigu dar ką nors domina, mano skelbimukas yra čia http://www.rojaussod...i...f=13&t=4983
Atsakyti
Vivianet gal isduosi paslapti is kur blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alio-nka: 03 rugsėjo 2009 - 21:16
QUOTE(alio-nka @ 2009 09 03, 23:15)
Vivianet gal isduosi paslapti is kur  blush2.gif

Isduosiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vivianet: 03 rugsėjo 2009 - 22:51
QUOTE(dzūkė @ 2009 09 03, 20:02)
Jos ir yra tokios mažutės bigsmile.gif , žiedelis nago dydžio wub.gif , tokios trapios atrodo biggrin.gif , šiaip manau standartines lengviau augint blush2.gif

hm.... mastau.gif matai kaip, o aš jau užsinorėjau pamačius miniukės, bet gal dar pagalvosiu g.gif ...valią paugdysiu biggrin.gif

QUOTE(linaule @ 2009 09 03, 20:16)
uzkretet merginos liga,as jau sergu ir negaliu sustot,tuoj vyras ismes is namu doh.gif

ne nesiruosiu niekur dalyvaut,palauksiu kol kaune bus paroda,nors i paroda tai tikrai noreciau nuvaziuot i vilniu

irnesakyk.gif jau tikrai čia "užkrečiamų ligų centras", doh.gif kol nebuvau čia užėjus, auginau sau laimingai dvi maximines ir džiaugiausi, o kai pamačiau kokių grožių yra, tai pradėjau dūsaut (pan. kaip dzūkė hihihi.gif ), tai padovanojo vieną veislinę...antrą... wub.gif ir "pašlo pajiehalo" lotuliukas.gif ....tik dar nedaug turiu-prisilaikau vis save

joo mes su linaule palauksim kol bus Kaune paroda, tada ir rėkausim ploja.gif , kad suvažiuotų visos su savo grožiais gathering.gif
Atsakyti
Manau jau kita vasara butu gerai kad ir klaipedietes suarganiziuotu paroda biggrin.gif Jau nemazas burelis jusu mirksiukas.gif
Butu toks parodu tvarkarastis: pavasari-Kaunas, vasara-Klaipeda, rudeni-Vilniu, o ziema -Bonifacijo atostogos hihihi.gif
mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(Vivianet @ 2009 09 03, 22:01)
O as jau laiminga ax.gif Ka tik parsiveziau lapukus savo issvajota Ruffled Skies-2 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif Ir dar labai grazios margalapes veisles lapukus wub.gif

clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l@n@: 04 rugsėjo 2009 - 07:34
o merginos ,ausmos taita,kas cia pramoniuke?a jau radau pramonine treileris smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaule: 04 rugsėjo 2009 - 07:47
QUOTE(l@n@ @ 2009 09 04, 08:32)
Manau jau kita vasara butu gerai  kad ir klaipedietes suarganiziuotu paroda  biggrin.gif  Jau nemazas burelis jusu  mirksiukas.gif
Butu toks parodu tvarkarastis: pavasari-Kaunas, vasara-Klaipeda, rudeni-Vilniu, o ziema -Bonifacijo atostogos  hihihi.gif

O jau galvojat Alytuj tai nebus parodos bebe.gif hihihi.gif flirt.gif
Atsakyti
Merginos, turiu klausima....
Kaip Jus kaitinat zeme? Kokioj t-roj ir kiek laiko, kad parazitu neliktu g.gif
Atsakyti
Aš nekaitinu schmoll.gif , gyvenu su parazitais blush2.gif hihihi.gif
Atsakyti
kažkaip aš ir nekaitinu, nors rekomenduoja, keptuvėj ar orkaitėj pakaitint
Atsakyti
Žemės aš taip pat niekad nekaitinu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fira: 04 rugsėjo 2009 - 08:54
Aš kai pagalvoju apie tą kaitinimą, toks krizenimas suima hihihi.gif Vdrūg užeina kas nors, o aš čia žemių pilną keptuvę kepu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti