Klausimukas, kaip nuo oro uosto dasigauti iki viešbučio, ar važiuoja autobusai, ar reikia su taksu (kiek taksas kainuoja, jei 20km) ?
QUOTE(Neeri @ 2010 05 05, 17:10)
Klausimukas, kaip nuo oro uosto dasigauti iki viešbučio, ar važiuoja autobusai, ar reikia su taksu (kiek taksas kainuoja, jei 20km) ?
jeigu spesi iki 20 val, tai dar vaziuoja autobusas.
Tik isejus, keleivius gaudo Taxistai

Buciau zinojusi anksciau, kad tokia kaina, tai internete yra pilna pasiulymu, kad uzsisakyti Transfer (pervezima) nuo oro uosto iki hotel

Papildyta:
Dabar galvoju, priklausomai, kiek jusu bus, as buvau viena, tai man taxi brangu pasirode, jeigu daugiau zmoniu o kaina ta pati, tai nebus taip baisiai

QUOTE(tauromama @ 2010 05 06, 20:18)
jeigu spesi iki 20 val, tai dar vaziuoja autobusas.
as iki Bugibba (ir bus apie 20 km, sumokejau 25 eurus
)
Buciau zinojusi anksciau, kad tokia kaina, tai internete yra pilna pasiulymu, kad uzsisakyti Transfer (pervezima) nuo oro uosto iki hotel
Papildyta:
Dabar galvoju, priklausomai, kiek jusu bus, as buvau viena, tai man taxi brangu pasirode, jeigu daugiau zmoniu o kaina ta pati, tai nebus taip baisiai

Papildyta:

Mes atskrendam tai anksti, apie pietus, tai ir su autobusu jaučiu galėtume, o kiek bilietas kainuoja

QUOTE(Neeri @ 2010 05 06, 21:34)
Mes atskrendam tai anksti, apie pietus, tai ir su autobusu jaučiu galėtume, o kiek bilietas kainuoja
Tik va išskrendam nakčia, tai jaučiu reikės taksą imti. Skaičiau, kad galima per viešbutį užsisakyti taksi, tai į abi puses kainuotų 37 eurai , į vieną 20eurų, o mes 4 žmonės būsim
Tai gal taip patogiau ir geriau ir pigiau 

autobusas 50 euro centu kainuoja, bet vargau su tasemis, nes joms nebuvo specialios vietos, tai ir kiti keleiviai vargo per jas laipiodami

Tiesa, autobusa keisti reikejo, nes is oro uosto tik iki Valetos vaziuoja, zodziu pigu, bet vargas.
Jums tikrai labiau apsimoketu su taxi
Vaikams nuo 3 metu jau viskas yra mokama: vaziavimas autobusu, plaukimas keltu i Gozo, iejimas i lankytinas vietas. Bet tik atvaziavus, is keliu zmoniu gavau patarimus, kad sakyti, jog jam dar nera 3 (nors maniskiui jau buvo beveik 3.5) taip daydama sutaupiau tikrai nemazai pinigeliu

QUOTE(tauromama @ 2010 05 06, 23:58)
Vaikams nuo 3 metu jau viskas yra mokama: vaziavimas autobusu, plaukimas keltu i Gozo, iejimas i lankytinas vietas. Bet tik atvaziavus, is keliu zmoniu gavau patarimus, kad sakyti, jog jam dar nera 3 (nors maniskiui jau buvo beveik 3.5) taip daydama sutaupiau tikrai nemazai pinigeliu 

Na, mes nusprendėme vaikų nesivežti į šią kelionę, nes pamanėme , kad jie daugiau pavargs, nei įspūdžių bus

Dėkui už informaciją, žiūrėsim kaip čia geriau padaryti

O keliaujant į Maltą reikia paso ar užtenka tapatybės kortelės? Ir apie automobilių nuomą arba praleidau beskaitydama, arba nepamačiau jokios informacijos
Jau pamačiau.. Kaip kainos kažin?

QUOTE(Skinte @ 2010 05 11, 22:13)
O keliaujant į Maltą reikia paso ar užtenka tapatybės kortelės?
Užtenka ir tapatybės kortelės, kaip ir keliaujant į visas kitas Europos Sąjungos šalis

QUOTE(Skinte @ 2010 05 11, 22:31)
Pasiruoškit kaip reikiant įdegti ir, žinoma, apsirūpinkit apsauginėm priemonėm nuo saulės - juk tai pats karščiausias mėnuo Maltoj...

Informacijos ieškotis iš anksto tikrai verta!
Gaila, dėl automobilių nuomos nieko konkrečiai negaliu pasakyti - niekada neprireikė, nes MB yra vietinis. Jei labai reikės informacijos, o žinančių neatsiras, paklausiu saviškio

AČIŪ labai
Jei jau nerasiu informacijos - kreipsiuosi į jus
O tas pats karščiausias tai kiek tų laipsnių būna?

QUOTE(Skinte @ 2010 05 11, 22:37)
AČIŪ labai
Jei jau nerasiu informacijos - kreipsiuosi į jus
O tas pats karščiausias tai kiek tų laipsnių būna?

Hmm.. Tiksliai tikrai nepasakysiu, bet paprastai būna geroookai virš 30

QUOTE(myth @ 2010 05 11, 22:45)
Pernai rugpjuti daugiausiai 44 lyg ir buvo