Įkraunama...
Įkraunama...

Malta III

QUOTE(Milux @ 2010 11 21, 13:21)

Nu zodziu, Gozo mum labiau patiko,o beje ir daug saugiau nei Maltoi, na visiskai ten saugu. Blue laguna- pasakiska.
Seip dar dziaugemes kad vaziavom pasibaigus sezonui, nes daug kas daug pigiau, kaip sakant visi visur gaudo paskutinius turistus.O ir seip neisivaizduoju kas darosi ten sezono metu jai Blue laguna pilna zmoniu buvo, turistiniai autobusai pilni blink.gif , o jau su vietiniais autobusiukais , tai jokio noro nebuvo trankytis, tokie anksti jie, pilni zmoniu, karstis tikrai tik ne su vaikais schmoll.gif

Kodel Maltoje nesijautete saugus?
Atsakyti
ne mes tai jauktemes saugus, nieko nenutiko smile.gif bet cia forume rase, va vienai masina isnuomota isdauze ir t.t. o Gozo kai nuomavomes masina, sakom vakare atvesim ir kaip raktus perduot, sako jie po kilimeliu masinoj palikti, ui nustebom, ir uzklausem , nejau taip saugu? Tai seimininkai ir pasake kad Gozo tai saugu,nevagiliauja dar kolkas smile.gif ir seip, bet Malta tai jau sake kad ne.
Tiesiog pasidalinau ka suzinojau ax.gif
Atsakyti
Priklauso nuo to, kaip jūs suvokiat saugumą g.gif Maltoje gyvendama aš jaučiuosi n kartų saugiau nei Lietuvoje, išvis tai net nesulyginama rolleyes.gif Aišku, kaip ir visur, būna įvairių atvejų, kad apvogia, dažniausiai tuo skundžiasi turistai, pan. [ypač tokius žioplius, kurie, pavyzdžiui, vos ne demonstratyviai savo piniginę laiko užpakalinėj kišenėj arba palieka numestą rankinę automobilyje], bet šiaip tiek Maltoje, tiek Goze yra išties saugu. Nesaugu nebent gatvėse, nes apskritai maltiečiai yra išprotėję vairuotojai - kita vertus, nežinau, ko tikisi turistai [aišku, ne tik jie], žygiuodami vidury gatvės [o tokių laaaaaabai daug matau], lyg kokiam parke rastųsi doh.gif
Atsakyti
Sutinku su tavim drinks_cheers.gif
O ir keliuose, na normalus tas ju vairavimas , nebuvo jokiu sunkumu ir ipatingu pastebejimu, ipatingai po prancuzu vairavimo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2010 11 22, 10:54)

na o del vaiku, pas mus jie ivairaus amziaus biggrin.gif taip kad ir ne manau kad del ju reikia vaziuot butent i turkija, egipta ar tenerife, nebuvom ten ir nenorim , yra zemeje daug idomesniu, grazesniu vietu kurios idomios ir vaikam:)

musu irgi skirtingo:), bet kiek pastebejau, net fantastiskoj Kroatijoj, ir tai nuobodziavo, nereik jiem to istorinio ir architekturinio paveldo, nereikejo ir Plitvicos ezeru.nebent tu traukinuku:)
aisku papludymi jautesi super, bet kroatijos papludymiai daug labiau tinka polisiui su vaikais, kaip ir Turkijos(IMCHO)pagulineti, pasideginti.

Maltoj man norejosi tik begti-lekti, kad kuo labiau aplankyti, apziureti tos nerealius rumus, muziejus.mano vaikai isprotetu... doh.gif dar jei i muzieju tenpciau biggrin.gif

o, Malta, tu fantastiska!

uzsimerkiau, ir vel pamaciau Tritono fontana, daug autobusiuku, sodai, vaizdas i Grand Charbor.... wub.gif

Atsakyti
na taip , kiekvienam savo smile.gif
Grazu, neiprasta, visiskai kitaip, tik sakau kad man gozo labiau nei malta patiko.Osep nuvaziuot butinai ten reikia ire ne karta 4u.gif
Atsakyti
Sveiki!

Skrendu Malton si sestadieni keliom dienom. Nuomuosimes masiniuka ir bandysim kuo daugiau pamatyti.
Norejau vietiniu paklausti - kaip ten orai siuo metu? Nes rasho, kad normali temperatura apie 15 laipsniu, bet stiprus vejai ir didele lietaus tikimybe. Taip kad nezinau, ar lietpalcio ieskoti ar jau ir ziemines striukes reiketu kaip amzinai sushalelei g.gif
Gal dar kas esat buve Spa? Ar brangu, ar verta, kur butu galima ieskoti? Nes pakolaks radau tik viesbuciuose esancius, o musishkis be spa..
Atsakyti
Laba wink.gif

Iš tikrųjų kaip su tuo oru net sunku pasakyti... Vakar kaip tik su MB žiūrinėjom praėjusių metų nuotraukas, darytas lapkričio mėnesio pirmoj pusėj, tai visose mes jau dėvėjom striukes laugh.gif O čia dienos metu kol kas dar galima dėvėti drabužius trumpom rankovėm, na arba kokį nestorą džemperiuką/švarkelį. Vakarais atvėsta iki maždaug +17... Tad mes apie žiemines striukes kol kas net nemąstom laugh.gif (ir išvis čia tokios bent jau man praverčia maždaug sausio-vasario mėn.), bet,žinoma, visuomet pravartu turėti kažką šilto. Keista, bet kolkas lyja labai retai, nors realiai turėtų jau prasidėti lietingasis sezonas... Šie metai kažkokie atsilikę, tad sunku ką nors prognozuoti laugh.gif
Atsakyti
Praeiti metai kazkaip keistai salti visoj Europoj buvo..
Del visa ko pasiimsiu siltesne striuke (siluma kaulu nelauzo), jeigu silta bus, geriau dzemperi nusivilksiu.

Aciu uz info!
Atsakyti
Ispudziai:

Salis patiko, bet turbut antra negrizciau.
Turejom siek tiek problemu su masiniuko nuoma, bet galiausiai issinuomavome kitur ir laimingai sau tris dienas vazinejom kaire puse. Atrodo, kad pas juos lenkimai per dvi isilgines juotas yra iprastas dalykas, pypinimas irgi biggrin.gif
Grazos basnycios, pastatai (gelsvo akmens), augalija, jura keistai ryskiai melynos spalvos , kazkodel man panasu i Maroka pasirode, tik aisku, viskas daug moderniau thumbup.gif . Zodziu, tikrai labai grazu, ypac jei koki pavasari atostogauti, nes vasara turbut per karsta butu, mes dienom trumpom rankovem vaiksciojom, vakare issitraukdavau ir savo ziemine striuke.
Atsakyti
QUOTE(debajo @ 2010 12 01, 16:34)
Ispudziai:

Salis patiko, bet turbut antra negrizciau.
Turejom siek tiek problemu su masiniuko nuoma, bet galiausiai issinuomavome kitur ir laimingai sau tris dienas vazinejom kaire puse. Atrodo, kad pas juos lenkimai per dvi isilgines juotas yra iprastas dalykas, pypinimas irgi  biggrin.gif 
Grazos basnycios, pastatai (gelsvo akmens), augalija, jura keistai ryskiai melynos spalvos , kazkodel man panasu i Maroka pasirode, tik aisku, viskas daug moderniau thumbup.gif . Zodziu, tikrai labai grazu, ypac jei koki pavasari atostogauti, nes vasara turbut per karsta butu, mes dienom trumpom rankovem vaiksciojom, vakare issitraukdavau ir savo ziemine striuke.

Bet vis tiek šilčiau nei LT, man dabar žiauriai šalta po Japonijos.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 12 01, 15:37)
Bet vis tiek šilčiau nei LT, man dabar žiauriai šalta po Japonijos.

Zinoma, kad silciau! Del oro tikrai maltieciai skustis negali. Ir dar pastebejau, akd nerealiai paslaugus vietiniai, paklausus butinai pades (daznas pats prieis ir paklaus, ar pagalbos nereikia), nezinodami bent mazdaug kazka bandys parodyt ir dar butinai geros dienos palinkes thumbup.gif
Atsakyti