Įkraunama...
Įkraunama...

Malta III

QUOTE(Florestina @ 2010 03 23, 22:34)
Kai mes buvo- tai buvo galimybė nusipirkti bilietą vienai, trims ar penkioms dienoms. Gal dabar kas ir pasikeitė. Tų bilietų kioskelių buvo pilnos krantinės.

Hmm.. nežinau, kada Jūs buvot, o ir mes su maniškiu nesam ekspertai - aš niekad maltoj autobusu nesu važiavus, tad su kainom/bilietais nesusidūriau, o jis, nors ir maltietis, autobusu paskutinįkart važiavo paauglystėj, gal prieš penkiolika metų biggrin.gif tad..

Reiks atkreipti dėmesį. Tiesą sakant, jokiose krantinėse jokių bilietų kioskelių nepastebėjau, bet vėlgi - gal tiesiog nepastebėjau, o jie ten visuomet buvo ir tebėra.. unsure.gif
Atsakyti
Yra savaitiniai bilietai, gali pirkti is automatu, taip pat ir kai kuriuose autobusuose parduoda wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kaladze @ 2010 03 23, 23:04)
Yra savaitiniai bilietai, gali pirkti is automatu, taip pat ir kai kuriuose autobusuose parduoda wink.gif

O is automatu, tai ar kortele ar grynais reikia moketi g.gif

myth dekui uz info, man labai padedi mirksiukas.gif . Tu jau tuoj ten busi, tai jeigu ka naujo ir svarbaus smile.gif suzinosi, parasyk mums. Aciu labai
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2010 03 23, 22:34)
Kai mes buvo- tai buvo galimybė nusipirkti bilietą vienai, trims ar penkioms dienoms. Gal dabar kas ir pasikeitė. Tų bilietų kioskelių buvo pilnos krantinės.

as perskaicius visas 3 temeles apie Malta taip ir supratau, kad yra savaitiniai bilietai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kaladze @ 2010 03 23, 00:47)
vaziuojant autobusu pavasari vienintele mintis mano galvoj budavo, kad tik niekas nepasimirtu pakeliui smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

gal gali patarti koki restoraneli - kavinuke, kur pavakarieniauti galima 4u.gif
Atsakyti
Maistas tikrai geras ir skanus yra "Mirabelle" jis randasi bugibbos squere wink.gif O jei noresit siaip atsigerti kokio vyno ar dar ko, tai patarciau i vietiniu bariukus eiti wink.gif Kainos dvigubai mazesnes. Mes daznai eidavom i 23 new steps saint paulo ilankoj uzlipus laipciukais i virsu iskart ant kampo bus wink.gif maistas ten nera pats geriausias, bet vaizdas ir kainos tikrai geros beto savininkas labai fainas, jis pats ten dirba smile.gif bei supranta KIEK YRA biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2010 03 23, 23:34)
myth dekui uz info, man labai padedi  mirksiukas.gif . Tu jau tuoj ten busi, tai jeigu ka naujo ir svarbaus  smile.gif  suzinosi, parasyk mums. Aciu labai

Aš per nepilnus penkis mėnesius jau trečią kartą Malton skrendu, maždaug po porą savaičių kiekvienąkart stengiuos pabūti... o ir šiaip, už šiek tiek daugiau nei poros mėnesių kraustausi ten gyventi rolleyes.gif Tad jei kas įdomu ar aktualu - klauskit, pabandysiu atsakyti ar sužinoti 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau sužinoti kaip nuo Cirkewwa autobusu nuvykti į Paceville pašėlti? ax.gif ar yra tiesioginis ar tik nuo Valetos? Kokiu maršrutu? gal kas nors gali padėti blush2.gif
Atsakyti
ir įdomu sužinoti, ar kas nors keliavote po Maltą užsisakę panašius turus? kaip čia--> http://www.malta247....asp?cat=4&typ=2
Atsakyti
QUOTE(jegele @ 2010 03 27, 20:26)
Norėčiau sužinoti kaip nuo Cirkewwa autobusu nuvykti į Paceville pašėlti? ax.gif ar yra tiesioginis ar tik nuo Valetos? Kokiu maršrutu? gal kas nors gali padėti blush2.gif

Mėgstantiems naktinį gyvenimą tikrai gera mintis vykti į Paceville, juk ne be reikalo tai yra vadinamoji Maltos naktinio gyvenimo sostinė thumbup.gif
Atsakyti
dar girdejau, kad Maltoje yra filmui apie Popaju kazkoks miestelis, iejimas i ji lyg mokamas, gal zinote kaip jis vadinasi ir kurioje salos puseje yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2010 03 29, 14:12)
dar girdejau, kad Maltoje yra filmui apie Popaju kazkoks miestelis, iejimas i ji lyg mokamas, gal zinote kaip jis vadinasi ir kurioje salos puseje yra  mirksiukas.gif

Hmm... Tą miestelį žinau, bet tuomet mes atvažiavom pasibaigus darbo valandų biggrin.gif Kaip tik sekmadienį buvom Marsaxlokk žuvies turguje (kurį irgi rekomenduoju laiko turint aplankyti sekmadienio ryte, man laaabai patiko - pamačiau tokių gyvių, kokių dar nebuvo tekę gyvenime regėti biggrin.gif) ir į rankas man įspraudė lankstinuką apie Popeye (arba dar vadinamą Sweetheaven) Village smile.gif Štai čia surasit visą reikalingą informaciją: Popeye Village smile.gif

Mes artimiausiu metu galvojam užsukti į karvių fermą, turėtų būti įdomu - yra įrengta ferma, kurioje karvės turi savo čiužinius, yra masažuojamos ir t.t., pieną duoda irgi ne priverstinai pagal grafiką, o kada pačios pajaučia 'poreikį' ir pan. biggrin.gif Žodžiu, reiks nulėkti apsižvalgyti.
Atsakyti
myth, kaip dabar ten oras? kaip sekasi atostogauti?
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2010 03 29, 16:29)
myth, kaip dabar ten oras? kaip sekasi atostogauti?

Na, buvimo Maltoj aš atostogom nebevadinu - tiesiog tai vienintelis būdas mums su maniškiu praleisti šiek tiek laiko kartu, todėl ir keliaujam vienas pas kitą kiekvieną mėnesį.. Va ir dabar sėdžiu ir studijoms rašto darbą rašau, po to mokslinei konferencijai pranešimą baigsiu ruošti, nes konferencija bus iškart kitą dieną po mano grįžimo atgal į Lietuvą doh.gif

O šiaip, sekasi puikiai.. thumbup.gif Oras geras, šiandien išties saulėta, dangus - žyyyydras bigsmile.gif Vakar irgi buvo karšta, nemažai kas jau 'trumpom rankovėm' vaikšto, bet aš vis tiek plonytį švarkelį arba džemperiuką su savim tampaus, nes ir taip gal tris savaites peršalimo neišsigydau. Manau, jums oras bus išvis pasakiškas rolleyes.gif
Atsakyti