Įkraunama...
Įkraunama...

Akių gydimas lazeriu?!

Bitės forume

http://www.biteplius...55-=(1295429639?

kažkas neseniai darėsi operaciją
užsiregistruok ir paklausk

tema vadinasi Akiu lazerine op, artejam (pirmo lapo apačioje)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 12 liepos 2006 - 09:56
QUOTE(Bajm @ 2006 07 12, 07:58)
- 4  tai dar normalus regėjimas, geriau nieko nedaryk ir mylėk savo akis

aš pateisinu, kai operacijas daro su laibai dideliu minusu

Mano tokia pati nuomone drinks_cheers.gif
Kai man buvo -4, po to -4.75 vaiksciojau gatvemis be akiniu ir ne minties nebuvo darytis operacija. Truliko nr. iziuredavau tik tuomet, kai visiskai privaziuodavo, akinius dedavausi tik paskaitu metu, tv ziuredama. Deja, dabar, praejus keliems metams, mano minusas siekia 7, o gal net ir daugiau (nesitiktinu, nes bijau tiesiog...), ir svajoju as apie operacija, nes be akiniu/linziu nematau nieko konkretaus, tik spalvota ruka su neaiskiais arti esanciu daikt konturais. Ir vis delto kol kas operuotis nezadu, nes pirma, trumparegyste vis dideja, nesistabilizuoja, antra, vis dar bijau... Ir vis prisimenu tuos laikus, kai man buvo tik -4...
Atsakyti
turinčioms bent iki - 6 patariu džiaugtis gyvenimu ir negalvoti apie operaciją

tuo tarpu jau didesnis minusas gresia įvairiom ligom doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryza_Lape @ 2006 07 12, 12:49)
Mano tokia pati nuomone drinks_cheers.gif
Kai man buvo -4, po to -4.75 vaiksciojau gatvemis be akiniu ir ne minties nebuvo darytis operacija. Truliko nr. iziuredavau tik tuomet, kai visiskai privaziuodavo, akinius dedavausi tik paskaitu metu, tv ziuredama. Deja, dabar, praejus keliems metams, mano minusas siekia 7, o gal net ir daugiau (nesitiktinu, nes bijau tiesiog...), ir svajoju as apie operacija, nes be akiniu/linziu nematau nieko konkretaus, tik spalvota ruka su neaiskiais arti esanciu daikt konturais. Ir vis delto kol kas operuotis nezadu, nes pirma, trumparegyste vis dideja, nesistabilizuoja, antra, vis dar bijau... Ir vis prisimenu tuos laikus, kai man buvo tik -4...

Kai as pirma karta isidejau linzes, man pasaulis naujom spalvom nusvito, dar mokykloj mokiausi tada, pagaliau pradejau matyti nuo lentos ir pamaciau tikrus mokytoju veidus, nes iki tol tik per ruka viskas buvo, nepazindavau draugu gatvej, prisimenu ejau su mama Pilies gatve ir tiesiog sokinejau is laimes kaip viskas grazu, rysku ir matoma, man didziausias siaubas, kai negaliu linziu keleta dienu nesioti, nu nematau as be ju, svaigsta galva, apie jokius televizorius ar kompiuterius tik pamirsti, nebent nosi sukisus i ekrana sedeciau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 12 liepos 2006 - 12:10
a man keista, kai žmonės patys bijo darytis operaciją dėl keistų priežasčių ir kitiems trukdo savo nepagrįstais pasakojimais.
Shalimar, mes tik paprastos forumietės, vienos drąsios, kitos laikosi pozicijos "nei sau, nei kitam". Žinau, ką reiškia jausti baisinį diskomfortą ir žinau, ką reiškia, kai MATAI. Pati nespėdavau atsimušinėt ir teisintis, kodėl nesisveikinu gatvėj su pažįstamais ir tikrai nesu pasikėlus - oj, kaip atsibodo visiems kartoti: "NEMAČIAU/NEMATAU". Dabar bent jau nebijau vairuoti ir nereikia prašyti pardavėjų parodyti vieną ar kitą prekę nuo lentynos, vien tik pažiūrėjimui "kas čia per daiktas".
Beje, pooperacinis pusmetis taip greit praėjo, kad visi draudimai dabar juoką kelia wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žuvė: 12 liepos 2006 - 12:28
čia buvo tik mano nuomonė sleep.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 07 11, 14:13)
čia netinka didelei trumparegystei

Mano -2,5 abiejų akių

QUOTE(Tricksy @ 2006 07 11, 20:20)
kas du metus reikia kesti,na jei naudosi toki buda,tai juk yra galimybe kad kazkada gal net  labai greitai atras kitokiu budu  regejumui taisyti(nechirurginiu)ir galesi jais pasinaidoti,bet jei busi pasidariusi operacija,jau nebegalesi niekuo pasinaudoti,ragena bus nusilifuota lazeriu ir tai negriztamas procesas.Nu bent kol kas. 4u.gif

Tie naktiniai lešiai tai man patraukliai skamba, jei jie tik padeda.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2006 07 12, 09:56)
O ar teisybe, kad po operacijos bent menesi negalima eiti i soliariumus ar saule, akys labai jautrios sviesai buna,  negalima maudytis atviruose vandens telkiniuose? verysad.gif Geriau ja darytis ne vasara? Ir iki kokio minuso galima daryti PRK?

tai tiesa,ir dar dazytis kuri laika negalima 4u.gif
QUOTE(Bajm @ 2006 07 12, 12:59)
turinčioms bent iki - 6 patariu džiaugtis gyvenimu ir negalvoti apie operaciją

tuo tarpu jau didesnis minusas gresia įvairiom ligom doh.gif  verysad.gif

na o koks skirtumas turi,tureti -3.5( kaip as mane) ar -6 kaip pas kitas ,kai vienodai nieko nesimato g.gif ,neisivaizduou save be akiniu ar be lesiu,veidu nesimato kol zmogus neprieina prie pat nosies,vairuoti neimanoma,nu net su mano -3.5 as nematau nieko, kad saugiai ir normaliai vaikscioti gatvemis.o del operacijos kiekviena turi spresti pati, nors operacija yra operacija kokie nekalta ji bebutu unsure.gif

QUOTE(Catty @ 2006 07 12, 14:39)
Mano -2,5 abiejų akių
Tie naktiniai lešiai tai man patraukliai skamba, jei jie tik padeda.

man irgi,radau rusiskuose puslapiuose daugiua info,uzsenyje ir rusijoje jau senokai taikomas sitas metodas, ryt einu i konsultacija del ortokorekcijos. 4u.gif
Atsakyti
Aisku, lazerines operacijos, kiekvienos apsisprendimas, o klausyti ar neklausyti patarimu kiekvieno individualus reikalas. As asmeniskai su sava patirtim patarciau labiau ortokorekcija, ne operacijas eksimeriniu lazeriu. Nors juo as labiau siulyciau kaip tik operuotis esant nedidialiam trumparegystes laipsniui,nes esant aukstai trumparegystei didesnis ar mazesnis minusas vistiek islieka, o neauksta trumparegyste gali pilnai panaikinti.Bent jau man taip nupasakojo gyd. A.Gutauskas ir L. Soceviciene ir esu apie tai nemazai skaiciusi, o ir man taip yra.
Papildyta:
Beto, dabar jau nieko mano akims negali taikyti, nes ragenos storis jau yra isdegintas, kazkuri buvo apie tai minejusi. Tad jei ka beliks gristi nuo ko pradejau, jei dar silps arba laukti kol mokslas pazengs dar toliau..
Atsakyti
as uzsisakiau naktinius lesius,po menesio gausiu 4u.gif
Atsakyti
mano sesuo pasidare liepos 28 d. lasik akiu operacija.Noreciau Jusu paklausti, per kiek laiko turi uzgyti tos akiu zaizdeles,t.y.tie paraudimai?Viena akimi ji puikiai jau mato,ji uzgijusi, o kita dar paraudusi ir truputi netaip mato.Ar tai normalu?Aciu.
Atsakyti
na as dariausi pries 3 menesius PRK, buvo -2.5
matau dabar 1.5, jokiu pasaliniu reiksiniu nera.
dziaugiuosiu idealiu regejimu ir siulau apsilankyti biteplius foruma I(maciau yra nuoroda), toms kurios galvoja apie operacija, ten raso tie kurie pasidare operacija, galima stebeti kaip gijo ir gerejo regijimas,
siame gi supermamos forume daugiausia reiskiasi tie, kurie nesidaro ir dar kitus nebutais dalykais gasdina doh.gif
Atsakyti