Sveikos mergaites,
na jungiuosi i jusu gretas, perskaiciau visas temas beveik nuo pradzios iki galo atejo ir man laikelis pasisakyti.
sergu cukralige nuo pat vaikystes:) atsimenu dar metalinius svirkstus kai mama juos virindavo ant vyrykles

, taip kad stazas 23 metukai

cukrai budavo ivairus kaip sakant nuo iki, pries naujus metus pradejau planuoti nestuma, ta proga pasijungiau pompa, is pradziu ji mane vare i nevilti, nepatogu, trukdo ir t.t., o dabar atsidziaugt negaliu, cukrai susinormalizavo nuo 10 iki 6., o siandien suzinojau kad mano pilvelyje jau uzsimezge nauja gyvybe, net apsiverkiau isejus is gydytojos, nes be CD pas mane dar policistiniu kiausidziu sindromas yra.
dabar reikia eiti pas endokrinologa, kad guldytu i ligonone

visad einu pas Petrenko, nuostabus gydytojas

taciau siandien suzinojau kad atostogaus iki rugpjucio 28 d., bandysiu pakliut ryt pas Danyte.
labai geru atsiliepimu prisiskaiciau apie ginekologa Birzieti, niu manau kad daugiau nero ko ir ieskot

mergaites ka konkreciai toje ligonineje daro, kokius tyrimus, jetau gruodzio menesi gulejau 3 dienas, tai tikrai galvojau isprotesiu, tiek visko aplink prisiziuri....
tiesa, kazkaip galvoju, kad kelias mergaites pazystu, kartu Birstono stovykloj buvom