mano Perliukas labai jautrutis ir geras, tai manau, kad bus jai sunku atsiradus mazyliui. bet stengsimes kaip galesim, kad viskas butu gerai ir adaptacija butu kuo lengvesne. maziau laipioja man ant pilvo, tiksliau nebelaipioja. nezinau, ar puikiai suprato, kad negali kai paaiskinau, ar jaucia
vakar labai graziai ir svelniai gulejo man ant pilvo, o kaip tik vaikas tuo metu stiprokai spyre, tai ji krupetelejo
pasisveikino mazas su ja
Eudora, didele tavo mergina jau kokia
sveikos
nu va..
tai gal aprimk truputuką?..
kaip nors..
sėkmės pas Petrenko, fainuolis jis
oj kokia fainuolė
mes irgi turim vieną mažylę šunytę, tik mūsų visai kitokios veislės
reiks kada gal pasirodyt
mūsiškei tai buvo gili depresija, kai parsivežėm Benuką, ir visas dėmesys nuo jos perėjo mažyliui. Bet dabar jau nieko, atsigauna, pripranta. O ir charakteris pas ją nuostabus yra, nepuola ant vaiko, bet labai jai įdomu pauostinėt, lyžtelt kokią rankytę ar kojytę
o jei dar prileistume prie ausų..
(ji ausų maniakė yra, visų ausis stengias iššveist savo liežuviuku
) šiaip ji man pats idealiausias šunelis, vienintelis minusas - daug ir taaaaaaaaip smardžiai BEZDA
o, ir mūsų mergelikė suapvalėjo bent šiek tiek
įmesiu prisiruošus ir aš savo burbulį paveizėt
Eudora, ką mažylei duodi valgyt? ką jau mokat daryt? jūs mums esat orientyras, nes gimę tik porą sav. anksčiau
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 06, 09:03)
Kad man nervai, mintys, stresai kelia cukriukus - as zinau ...
nu va..
sėkmės pas Petrenko, fainuolis jis
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 06, 21:31)
ne i tema - mano ozkyte, kuri nemegsta spa
oj kokia fainuolė
QUOTE(Eudora @ 2009 09 06, 21:33)
Wowavyva, o tavo ožkytė kažin neužpavydės gimus mažajam ?
na va, o aš permečiau savo burbuliuko fotkes į gmail'ą
na va, o aš permečiau savo burbuliuko fotkes į gmail'ą
mūsiškei tai buvo gili depresija, kai parsivežėm Benuką, ir visas dėmesys nuo jos perėjo mažyliui. Bet dabar jau nieko, atsigauna, pripranta. O ir charakteris pas ją nuostabus yra, nepuola ant vaiko, bet labai jai įdomu pauostinėt, lyžtelt kokią rankytę ar kojytę
o, ir mūsų mergelikė suapvalėjo bent šiek tiek
Eudora, ką mažylei duodi valgyt? ką jau mokat daryt? jūs mums esat orientyras, nes gimę tik porą sav. anksčiau
QUOTE(Shalna @ 2009 09 06, 23:25)
Nu Eudoros mergyte Kaip fainiai sypsos... TB as nemacius, tai todel sakyciau, kad i tave panasi
ačiukas
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 06, 23:30)
maziau laipioja man ant pilvo, tiksliau nebelaipioja. nezinau, ar puikiai suprato, kad negali kai paaiskinau, ar jaucia
vakar labai graziai ir svelniai gulejo man ant pilvo, o kaip tik vaikas tuo metu stiprokai spyre, tai ji krupetelejo pasisveikino mazas su ja
tai šaunuoliukė jūsų ciucka
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 06, 23:55)
Eudora, didele tavo mergina jau kokia
QUOTE(Gvile @ 2009 09 07, 09:42)
mes irgi turim vieną mažylę šunytę, tik mūsų visai kitokios veislės . reiks kada gal pasirodyt
laukiam laukiam
įmesiu prisiruošus ir aš savo burbulį paveizėt
oi laukiam laukiam, nuotraukėlių laukiam
na, kol kas gauna MP ir jau kokią antrą savaitę vakarais gauna ir mišinuko. O papildomai kol kas nieko dar neduodu. O su mokėjimais daryt - tai pas mumi yra taip: vieną kartą netyčia jau apsivertė nuo nugaros ant pilvo (bet pakartot to kol kas nelabai išeina, nes nežino ką su ranka reikia daryt
mergaites, man dar vienas klausimas pasistojo, skaiciau, kad mums cukrinukems, pagimdzius pieno is pat pradziu neatsiranda, atseit pradziai butinai reikia turet misinuka, ar teisybe, gal cia zino daugiau kur jau pagimdziuosios, nes apie tai Birziecio neuzklausiau
liabai idomu
QUOTE(slitka @ 2009 09 07, 11:19)
mergaites, man dar vienas klausimas pasistojo, skaiciau, kad mums cukrinukems, pagimdzius pieno is pat pradziu neatsiranda, atseit pradziai butinai reikia turet misinuka, ar teisybe, gal cia zino daugiau kur jau pagimdziuosios, nes apie tai Birziecio neuzklausiau
liabai idomu 
hm, nu kas čia daba per erezija
merginos, kurios jau gulejot akuseriniame, gal ka girdejot apie Abraiti arba Kliucinska?
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 07, 11:37)
merginos, kurios jau gulejot akuseriniame, gal ka girdejot apie Abraiti arba Kliucinska?
nea, neteko susidurt ir girdėt nieko neteko
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 07, 10:37)
Pavardes ju girdejau, bet apie juos nieko nezinau.Tikrai pasiskaitinek nuomoniu cia SM
ta informacija surinkta, galvoju, gal ir jus ka nors zinot
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 07, 12:22)
ot niviernas tamošius
Grizau