QUOTE(wowavyva @ 2009 09 08, 15:26)
as tai savo gydytoja nepasitikiu visiskai, ji manim jau pasitiki
as jai tiekiu naujus teises aktus ir isvis ji manes jauciu jau biski bijo
gerai, jei tu taip pasitiki savo seimos gydytoja, tarkim ar ji informavo tave apie galimybe metus planuoti nestuma uzsidejus pompa su kompensuojamomis dalimis?

as sita informacija del pompos daliu kompensacijus atsinesiau is kliniku, pasakiau, ka d rasytu ir viskas, nes pirmam menesiui man Petrenko israse, siaip mano ta daktare geriete, seimos drauge ir pan, aisku tos informacijos gal ir truksta, bet va cia jau mano kalte , kad nepasidomejau anksciau, niu bet dar nevelu, dar tik 7 sav. kaip nescia, dar israsys man tu juosteliu

Papildyta:
QUOTE(zizi @ 2009 09 08, 15:59)
tai yra buve, kad parodo viena, o po
keliu minuciu - kita? tai gal dar daugiau uzlasinaiciau, tai is vis dar kita parodytu
o sakykit po valgio jie rodo 5,8 - tai cia gerai? as dar vis tose skaiciuose plaukioju
keliu minuciu - kita? tai gal dar daugiau uzlasinaiciau, tai is vis dar kita parodytu
o sakykit po valgio jie rodo 5,8 - tai cia gerai? as dar vis tose skaiciuose plaukioju
oi saulute, juk visos aiskinam, kad cukrai nepriklauso nuo to kiek uzlasini kraujuko, viosoms yra buve, gal dar nuo aparatuko priklauso, bet tikrai ne nuo kraujo lasu, o tavo cukrus 5,8 po valgio (po 2 val) tai labai geras.
beje apie tuos aparatukus, as turiu accu chek aparatuka ir vat kai gulejau ligoninej, ligonines aparatukas visad rodydavo apie 3 vienetais maziau...su savo pasiziuriu 10, sesute po minutes pamatuoja rodo 7,4 , zinojau kurioms valandom tikrina ir specialiai su savo paziuredavau ir sesutes laukdavai, tai sakau skirtumelis jausdavosi.