QUOTE(leogirl @ 2010 01 18, 22:32)
Noriu, kad fotografuotų bažnyčioje, prie bažnyčios ir kad eitumem pasivaikščiuoti pasifotagrafuotumem aplinkui. Na aš manau užtrūktų max. 2val.
Klausymas jums, planuotojos, kiek skyriate fotografams ir kokia kaina yra normalu? Kiek studijoje žinau, bet kiek išvykai?
O kas liečia rūbų sau, ar nuomavotes ar pirkote? Nesugalvoju ką su savimi daryti, galėčiau pirkti, bet kad tokiu vienkartinių suknelių jau neviena spyntoje, o nuomotis brangios irgi nesinori. Vat ir dilema. O kadangi ne tik mažiaus krikštynos, bet ir šliubas, tai išviso neįsivaizduoju.
Mums fotografe kainavo 200

Tiek ir buvau paskyrus,negaila visiskai

Pradejo nuo apsirengimo iki sveciu taures pakelimo
Giredejau,kad didmiesciuose kainos eina apie 500 uz 2h,ir virs val dar po 100

Profai, senieji tie,lb jau kainas uzsilupe..Musiske saves profesionalu nesivadina,megeja atseit..Nu bet man jos darbai lb prie dusios..
Rubiukus kaip sakiau-padovanojo..Ziemiskus,veltines medziagytes berods..Ten priede kepuryte ir kelnytes buvo.Kaina 100lt jauciu nesiekia
Mums dar dickes gimtadienis buvo,tai dziaugiaus vienu suviu-du zuikius nusovus
QUOTE(redux2 @ 2010 01 21, 16:02)
Kokia graži šventė atrodo, o nuotraukos nuostabios Smagu kad ir jūs nepabijojot žiema krikštyt. O dėl bendros nuotraukos reiks pamastyt, ten tokia mažytė fotoateljė, o mūsų bus apie 20 suaugusiųjų ir keli vaikai Nepamasčiau apie kainas jei visi fotografuosis paprasčiausiai mąsčiau ar bus patogu fotografei O gal tikrai reikia fotografo pasižvalgyt nes dar mėnuo liko
Mes kaip tik dziaugiames,kad ziema..Nes katedroje,pagrindineje baznycioje Siauliu,pacius vienus,garbingai krikstyjo

Rugpjuti dicke krikstyjom,tai 9 stovejom
Jei fotoatelje,tai sutarkit is anksto su fotografe,skirs daugiau laiko paprasciausiai jums.O jai tai i nauda,kad tiek zmoniu..gi kiekvienas nores foto atsiminimui..Geri pinigai tipo..
Palandziok po fotografu skyreli SM,atsilieps patys iskart per az
QUOTE(|kyo @ 2010 01 21, 19:32)
Greiciausiai nukelsim i geguzes pradzia krikstynas, nes "krize" o sventes norisi,kad liktu prisiminimai
Zinok per krize svest lb liux

Visi nuolaidas dideles skiria

Pvz kavinej..Nebereikia is ju imt stipriuju gerimu,paties galima nestis..Uzdaro kavine nors ir ant keliu zmoniu..Mes zmogui uz maista tik 40lt skyrem

Namo neparsinesem nieko,bet tikrai visi sotus liko

Ir seip,savininkas daug privilegiju skyre..Sako pamirskit salygas butas pries krize
ACIU MAMUKAI UZ PAGYRAS MANO KRYKSTUKEI