Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis nėštumas -3 dalis-

Labuka, visom naujokem 4u.gif
QUOTE(musiushka @ 2009 08 20, 11:07)
kaip atprast guleti an pilvo..niekaip negaliu..visa laik atsibundu guledama ant jo..Gal nieko nenutiks? ax.gif

as irgi miegodavau ant pilvo...visa gyvenima, taigi jau po biski pradedu pabust ant nugaros, savaime, tad nepergyvenk, viskas susitvarkys ax.gif

QUOTE(musiushka @ 2009 08 20, 11:13)
Ant nugaros tai jo nepatogu..man tai amzinai nugara skaudz idomu jei taip anksti skaudz tai kas bus veliau..isvis nepaeisiu g.gif  lotuliukas.gif

man taip pat labai skaudedavo, ypac jei per diena daugiau tupt-stot, tai isvis kaip rachitas susukdavo, galvoju jei taip ir toliau tai doh.gif bet va kazkaip magni pradejus gert praejo thumbup.gif

QUOTE(vai2lia @ 2009 08 20, 11:51)
Tiesa, gal aš biški ne į temą, bet vakar labai pikta iš maximos grįžau mad.gif

is siaubo serijos, nu tos bobutes tai.... doh.gif doh.gif doh.gif mano pazistama dirba apsaugine parduotuvej, tai pernai buvo ziema metas kai buvo didziulis plikledis. tai bobute atejus prase kad ji ja palydetu iki namu uz parankes, o pirko ji teleloto bilieta doh.gif

QUOTE(musiushka @ 2009 08 20, 13:18)
sako o be to jauna vaiku turesi garantuotai..nu galvoju cia tai geras..o tai jei vaiku turi jau viskas nebereik dirbt?

as tai vienos firmos draudimo direktoriu taip gerai pasiunciau blush2.gif praeita vasara, kai dar nebuvau nestuke.gif ir ieskojaus vienu metu darbo, nuejus i viena firma atvirai pareiske potencialus darbdavys, kad as isidarbinsiu ir tuoj vaiku prisidarysiu doh.gif . tai isreziau, kad jei buciau norejus, buciau jau ir 3 vaikelius uzauginus, o kol kas jei neturiu tai gal del to, kad uzsidirbt noriu, o ne isidarbinus iskarto i dekreta, nu tiek buvo pyktis paemes blush2.gif
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 08 20, 14:08)

Štai ką gauni augindamas vaiką:

super thumbup.gif labai grazu, nusiusiu mamai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Astuliux1 @ 2009 08 20, 16:34)
Turbur kiekvienai priesh vestuves buvo PAKANKAMAI streso  blink.gif Tikrai neisivaizduoju saves nescios organizuojant vestuves... schmoll.gif  Labai labai sunku..  g.gif

Nu mano savijauta gan nebloga, silpnumai jau praėjo tai dėl to labai nesijaudinu. Kadangi vestuvės labai paprastos ir visa giminė padeda tai manyčiau tai labai palengvina viską. Tik va su svečiais suvargau, liko savaitė ir visi pradėjo pranešinėti. jog gali būti taip kad neatvyks, tai buvau truputį palūžusi ax.gif bet daugkas jau išsisprendė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(demonija @ 2009 08 20, 17:45)
Nu mano savijauta gan nebloga, silpnumai jau praėjo tai dėl to labai nesijaudinu. Kadangi vestuvės labai paprastos ir visa giminė padeda tai manyčiau tai labai palengvina viską. Tik va su svečiais suvargau, liko savaitė ir visi pradėjo pranešinėti. jog gali būti taip kad neatvyks, tai buvau truputį palūžusi ax.gif bet daugkas jau išsisprendė thumbup.gif

pamatysi viskas bus thumbup.gif
mums irgi visokiu kuriozu buvo, atsikeliau i vestuves miegojus vos 3 valandas, bet va istempem iki 10val ryto thumbup.gif del daug ko galejo nuotaika dingti, bet atsikeliau ir pasakiau sau, kad siandien, as negaliu sau leisti but blogos nuotaikos, ne tam 9menesius ruosiausi thumbup.gif
linkiu grazios sventes 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū aroonele 4u.gif
Atsakyti
kazkur visos dinge, dviese mes cia karaliaujam thumbup.gif
Atsakyti
Man po mergvakario dabar ramybės diena. Reiktų dar muzikos išsirinkti vestuvėms nes muzikantų nebus smile.gif
Atsakyti
nuejau pas ginekologe, kur buvau praeita savaite echoskopijos darytis - pasidariau korteles kopija su jos isvadom ir atsiemiau echo fotke.
Nu tai zinokit, sedziu ir ziuriu as i ta nuotrauka - nu ten kaip ant delno parasytas zirniuko dydis 0.68 cm
tai dabar pasakykit man durnai ir nevedusiai - kaip gali buti 3-4 savaiciu nestumas (anot jos) ir zirniukas gali buti tokio dydzio, nes siaip kai ejau pas ja, man buvo 5 savaites ir 4 dienos, tai zirniukas turetu buti apie 1.5-2.5 mm.. Arba ji cia kazka susivele, nes man galai nebesueina g.gif bet nemanau, kad echo aparatas rodytu ne toki dydzio vieneta... g.gif
Atsakyti
Man 1.82 buvo 9 nėštumo savaitę smile.gif O kiek db tau savaičių?
Atsakyti
QUOTE(demonija @ 2009 08 20, 18:28)
Man 1.82 buvo 9 nėštumo savaitę smile.gif O kiek db tau savaičių?

tau 1.82 mm ar cm?

as kai ejau rugpj.13d., tai man tada pagal viska turejo buti 5 sav ir 4 dienos, o pamate vos 4 savaites.. nu gal ten ilgis puslytes toks yra - 0.69 cm, bet tai koks tada dydis? kazkaip man cia nesueina viskas. nu bet manau, viskas bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lvingelyte @ 2009 08 20, 19:55)
tau 1.82 mm ar cm?

as kai ejau rugpj.13d., tai man tada pagal viska turejo buti 5 sav ir 4 dienos, o pamate vos 4 savaites.. nu gal ten ilgis puslytes toks yra - 0.69 cm, bet tai koks tada dydis? kazkaip man cia nesueina viskas. nu bet manau, viskas bus ok  mirksiukas.gif

1cm ir 82mm. O man kai penktą savaitę darė echo tai nerodė dar dydžio pūslytės. Manau kad tau teisingai echoskopas parodė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(demonija @ 2009 08 20, 19:00)
1cm ir 82mm. O man kai penktą savaitę darė echo tai nerodė dar dydžio pūslytės. Manau kad tau teisingai echoskopas parodė 4u.gif

gali buti smile.gif ax.gif
kazkaip susipergyvenau po apsilankymo pas ja praeita savaite.. buvau kaip ant adatu.. per anksti nuejau, tai faktas smile.gif
Atsakyti
Man kai buvo pilnos 9 savaitės tai rodė 24 mm dydį, o kai ėjau patį pirmą kartą tai buvo 6 sav. ir 3 dienos, bet va pasiėmiau nuotraukytę ir nematau, kad būtų kur nors parašyta, koks diametras buvo gemalinės pūslelės g.gif
Atsakyti