Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis nėštumas -3 dalis-

Nu va, apsiforminau smile.gif ir aš albumėlyje. Statistika teigia, kad susirinko daugiausia kačių mylėtojų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kutveliukas @ 2009 08 23, 16:19)
juodoji_nasle  ziurejau tavo fotkytes, ir tavo vestuvine suknele  thumbup.gif  as kazkada kai planavau vestuves (jos buvo atsauktos veliau) tai buvau tokiapat nusiziurejus pirkti  ax.gif

Ačiū smile.gif blush2.gif Nu bet tau kaip nesiseka sad.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 08 23, 17:22)
Statistika teigia, kad susirinko daugiausia kačių mylėtojų smile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2lia @ 2009 08 23, 17:03)
Tai gali ir savo augintini ikelti jei turi koki mirksiukas.gif
Papildyta:

as tau kai ka papaisiau i az, paziurek mirksiukas.gif

Na dabar lyg ir viskas gerai jau blush2.gif smagu visas pamatyti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!
Ech, šventėm vakar sesers vestuves, tai taip šiandi nėra sveikatos, toks nuovargis ir aišku skrandis streikuoja doh.gif Gert negalima, tai bent valgiau už penkis biggrin.gif
Peržiūrėjau visas nuotraukytes, kaip malonu Jus visas pamatyti 4u.gif Įdėsiu ir aš savo nuotraukų, tik reikia susirankioti, kur kokių yra, nes kompe nelaikom 4u.gif O pilvuką tai turbūt turės vyras fotografuoti g.gif
Atsakyti
as tik va galvoju kaip jus visos su katem?juk sako jos blogai nestukem..kas deute katytes plauna? g.gif kaip su tuo susitvarkot?pas mane tai suniuks namie idesiu fotke
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2009 08 23, 20:56)
as tik va galvoju kaip jus visos su katem?juk sako jos blogai nestukem..kas deute katytes plauna? g.gif kaip su tuo susitvarkot?pas mane tai suniuks namie idesiu fotke

As ir is pradziu jau galvojau kad reiks atiduoti, bet pasiskaiciau SM, kad daug mamyciu kates augina ir vargo nemato smile.gif musu katukas nuo pusantro menesio bute gyvena, neturi rysio su laukiniais katinais, turi visus skiepus tai manau, kad niekuom neuzkres manes smile.gif dezute visada isvalo mano vyras, na teko tik viena kart paciai keisti tai uzsidejau gumines pirstines smile.gif man baisiau kaip bus kai maziukas atsiras g.gif ar nesugalvos mano katukas su juo "pazaisti" g.gif nes dabar toks aktyvus, kad as net kartais pavargstu nuo jo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2009 08 23, 20:56)

Mano katyte su manimi jau beveik 4 metai, beto ji yra kambarine, tai jei ir sirgusi toksoplazmoze, per tiek laiko as jau imunineta tikrai turi rolleyes.gif dezute jos valo mano mama arba MB.

Man tik neramu, kaip bus, kai leliukas atsiras, ar neis prie jo ir nedarys ko negero, nes ji tokia "su charakteriu", na bus manyt, gal kaip nors susidraugaus ax.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif gal priimsit ir mane? nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sorre @ 2009 08 23, 21:40)
sveikutes  4u.gif gal priimsit ir mane?  nestuke.gif  4u.gif

Sveika prisijungusi drinks_cheers.gif

Papasakok daugiau apie save mirksiukas.gif
Atsakyti
esu is Panevezio, jauna busimoji mamyte nestuke.gif 4u.gif laukiam savo planuoto pirmagimio stebuklelio 4u.gif nezinau net ka daugiau papasakot, tai jei kas dar bus idomu klauskit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sorre @ 2009 08 23, 22:40)
sveikutes  4u.gif gal priimsit ir mane?  nestuke.gif  4u.gif

Sveika prisijungusi prie musu didejancio rato 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif kas cia sake kad nuo 12 savaites geriau buna. Man visi blogumai kaip tik nuo 12 savaites ir sestadieniais prasidejo biggrin.gif Antra sestadieni atgulejau. Paskutini tai buvo ziauru. Turejom brangiajam vaziuoti kostiumo ziureti vestuvems. Tik atsikeliau is lovos ir galva apsisuko ir nulekiau su tuliku padraugaut. Po to gryzau i lova. Sakau brangiajam, gal atnesk ka pavalgyt, gal bus geriau. Atnese sumustiniu. Po to jis sako gal tu nevaziuok to kostiumo, su mama nuvaziuosim. Sakau nu gal nevaziuosiu. Po to sugalvojau persikraustyti ant sofos prie teliko, tai tie sumustiniai atsidure tulike vel. Ir po to visa diena net galvos pakelti negaliu kaip buvo bjauru brrrrrrrrr. Bet uztat prisimiegojau i valias, net sekmadieni pabudau 7 ryto lotuliukas.gif nu va tokie mano savaitgalio vargai. Uztat vyras vestuvems kostiuma be manes nusipirko smile.gif pasakiau kad ziuretu su geltonu, nes mano suknele su geltonu smile.gif
Na jei kas atsius man kur ten tas albumelis, tai busiu dekinga.

Ir sveikos prisijungusios 4u.gif
Atsakyti