Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis nėštumas -3 dalis-

sveikos pleputes thumbup.gif
kaip nuotaikos? smile.gif as tai jau pradedu patiketi kad nestuke.gif kad turesim ilgai laukta maza maza zmogeliuka wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MissChangy @ 2009 08 24, 13:56)
Hmm... Nėštumas planuotas ir lauktas  wub.gif . Laukiuosi 6 savaites ir 1 dieną, pirmas apsilankymas pas ginekologę ir echoskopija-rugpjūčio 17 dieną  wub.gif . Pilvuko nėra  verysad.gif , aš esu iš Alytaus priemiesčio (tiesa, turiu ir Vilniuje butą, kartais važinėju į Vilnių, bet tik darbo reikalais ir laabai retai). Man 21 metai, neseniai susituokiau, dirbu mažoje firmelėje buhaltere ir nesiruošiu artimiausiu metu prisistatinėti bendradarbiams  schmoll.gif . Dar kas nors aktualaus?  4u.gif

Valioooooooooo mažesnių už mane atsirado drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 08 24, 13:36)
Valioooooooooo mažesnių už mane atsirado  drinks_cheers.gif

smile.gif

Kaip Tavo pilvuziukas? Kaip jautiesi?
Atsakyti
QUOTE(MissChangy @ 2009 08 24, 10:54)
Galima įsiprašyti?  smile.gif .

Sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lvingelyte @ 2009 08 24, 14:38)
smile.gif

Laba smile.gif Pilvūzas toks jausmas,kad tik ir laukė, kada aš atsipalaiduosiu. Išsivertė kaip ketvirtam mėnesį kokiam, bet nesistebiu, tą džiaugsmelį visada turėjau tik tai ant dietų pasėdėdavau, tai šiaip įtraukdavau biggrin.gif Kaži ar nuslėpsiu ilgai darbe, apsistačiusi darbastalį buteliais vishy vandens su citrinomis. Mano dyrikas negerą akį turi,kad jis sužinotų tai mažiausiai noriu, bet su juo daugiausiai ir dirbti tenka..
Trečiadienį einu pas ginę, pažiūrėsim kaip mums einasi smile.gif
Apie rūbus tai man baisu ir pagalvoti... Tai ir negalvoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lvingelyte @ 2009 08 24, 13:38)
smile.gif

kaip pati jautiesi? gal jau i sarasiuka isirasysi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 08 24, 12:46)
Laba smile.gif Pilvūzas toks jausmas,kad tik ir laukė, kada aš atsipalaiduosiu. Išsivertė kaip ketvirtam mėnesį kokiam, bet nesistebiu, tą džiaugsmelį visada turėjau tik tai ant dietų pasėdėdavau, tai šiaip įtraukdavau biggrin.gif Kaži ar nuslėpsiu ilgai darbe, apsistačiusi darbastalį buteliais vishy vandens su citrinomis. Mano dyrikas negerą akį turi,kad jis sužinotų tai mažiausiai noriu, bet su juo daugiausiai ir dirbti tenka..

As tai darbe pasakiau kad laukiuosi kai buvo 12 savaiciu,bet vadove pasake kad jau senai buvo pastebejusi mano nestuma ax.gif vat ir bandyk sleptis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyyle @ 2009 08 24, 14:58)
As tai darbe pasakiau kad laukiuosi kai buvo 12 savaiciu,bet vadove pasake kad jau senai buvo pastebejusi mano nestuma ax.gif vat ir bandyk sleptis  doh.gif

mane tai buvo pradeje itarineti kai fura po langais krove ir pasiskundziau tai ar negali isjungti variklio ir krauti, nes tepalu tas kvapas manes vos nesupykino. Tai prasidejo namiokai "Kodel tu cia tokia jautri kvapams" smile.gif po to prispaude kai jau pradejau kava 3in1 gerti biggrin.gif bet virsininkui tai tik praeita savaite pasakiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinka @ 2009 08 24, 13:09)
mane tai buvo pradeje itarineti kai fura po langais krove ir pasiskundziau tai ar negali isjungti variklio ir krauti, nes tepalu tas kvapas manes vos nesupykino. Tai prasidejo namiokai "Kodel tu cia tokia jautri kvapams" smile.gif po to prispaude kai jau pradejau kava 3in1 gerti  biggrin.gif bet virsininkui tai tik praeita savaite pasakiau  biggrin.gif

Kokia reakcija buvo?Mano vadove tai labai apsidziauge 4u.gif beje as jau trecia kuri is skyriaus iseina budama nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(milagrosa @ 2009 08 24, 13:47)
kaip pati jautiesi? gal jau i sarasiuka isirasysi?  bigsmile.gif

as tai gerai jauciuosi, tik ziauriai ant miego traukia smile.gif
del sarasiuko tai dar nezinau kada kas ir kaip - rugsejo viduryje eisiu jau pas savo gine ir viska susinosiu, ar viskas ok ir t.t. Dabar kazkaip be reikalo nesinori lysti pas bet kokia gine, ypac dar kai nestumas toks mazas.
Mano teta (gydytoja) skambino 6dieni ir klause, kaip jauciuosi - jinai zino, kad as laukiuosi, nes pas ja kreipiausi del tyrimu - papasakojau savo nuotykius pas gine. Tai isbare mane, kad taip anksti einu echoskopuotis ir t.t. Ir sake, kad nesinervinciau, kad ji ten visokiu man veju pripasakojo ax.gif

QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 08 24, 13:46)

Aisku smile.gif o kodel nenori, kad suzinotu dyrikas? ax.gif
O pas mane tai biski riebaliuku juosmens srityje prisikaupe ir uzpakalis padidejo, tai kai ejau sau kokiu dzinsu pirktis i akropoli, tai jau gavau visa ismiera didesnius rinktis lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Apelsinka @ 2009 08 24, 14:09)
mane tai buvo pradeje itarineti kai fura po langais krove ir pasiskundziau tai ar negali isjungti variklio ir krauti, nes tepalu tas kvapas manes vos nesupykino. Tai prasidejo namiokai "Kodel tu cia tokia jautri kvapams" smile.gif po to prispaude kai jau pradejau kava 3in1 gerti  biggrin.gif bet virsininkui tai tik praeita savaite pasakiau  biggrin.gif

man tai pradejo direktores kvepalai nebepatikti smile.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mazyyle @ 2009 08 24, 13:58)
As tai darbe pasakiau kad laukiuosi kai buvo 12 savaiciu,bet vadove pasake kad jau senai buvo pastebejusi mano nestuma ax.gif vat ir bandyk sleptis  doh.gif

manes tai jau viena kolege pries pora savaiciu uzklause, ar as kartais nesilaukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyyle @ 2009 08 24, 15:12)
Kokia reakcija buvo?Mano vadove tai labai apsidziauge  4u.gif beje as jau trecia kuri is skyriaus iseina budama  nestuke.gif

Nu mano virsininkas tai seniai mane per danti trauke, tai pirmiau pasakiau apie vestuves, tai tas is karto suprato ko cia as zenijuos. Na as ir neneigiau ax.gif O siaip tai sake pats laikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinka @ 2009 08 24, 13:22)
Nu mano virsininkas tai seniai mane per danti trauke, tai pirmiau pasakiau apie vestuves, tai tas is karto suprato ko cia as zenijuos. Na as ir neneigiau  ax.gif  O siaip tai sake pats laikas  biggrin.gif

Tai gerai kad dziaugiasi del tavo nestumo nes buna tokiu virsininku kad ojoj doh.gif
Atsakyti