kaip nuotaikos?
sveikos pleputes
kaip nuotaikos?
as tai jau pradedu patiketi kad
kad turesim ilgai laukta maza maza zmogeliuka
kaip nuotaikos?
QUOTE(MissChangy @ 2009 08 24, 13:56)
Hmm... Nėštumas planuotas ir lauktas
. Laukiuosi 6 savaites ir 1 dieną, pirmas apsilankymas pas ginekologę ir echoskopija-rugpjūčio 17 dieną
. Pilvuko nėra
, aš esu iš Alytaus priemiesčio (tiesa, turiu ir Vilniuje butą, kartais važinėju į Vilnių, bet tik darbo reikalais ir laabai retai). Man 21 metai, neseniai susituokiau, dirbu mažoje firmelėje buhaltere ir nesiruošiu artimiausiu metu prisistatinėti bendradarbiams
. Dar kas nors aktualaus? 
Valioooooooooo mažesnių už mane atsirado
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 08 24, 13:36)
Kaip Tavo pilvuziukas? Kaip jautiesi?
QUOTE(lvingelyte @ 2009 08 24, 14:38)
Laba
Trečiadienį einu pas ginę, pažiūrėsim kaip mums einasi
Apie rūbus tai man baisu ir pagalvoti... Tai ir negalvoju
QUOTE(lvingelyte @ 2009 08 24, 13:38)
kaip pati jautiesi? gal jau i sarasiuka isirasysi?
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 08 24, 12:46)
Laba
Pilvūzas toks jausmas,kad tik ir laukė, kada aš atsipalaiduosiu. Išsivertė kaip ketvirtam mėnesį kokiam, bet nesistebiu, tą džiaugsmelį visada turėjau tik tai ant dietų pasėdėdavau, tai šiaip įtraukdavau
Kaži ar nuslėpsiu ilgai darbe, apsistačiusi darbastalį buteliais vishy vandens su citrinomis. Mano dyrikas negerą akį turi,kad jis sužinotų tai mažiausiai noriu, bet su juo daugiausiai ir dirbti tenka..
As tai darbe pasakiau kad laukiuosi kai buvo 12 savaiciu,bet vadove pasake kad jau senai buvo pastebejusi mano nestuma
QUOTE(mazyyle @ 2009 08 24, 14:58)
As tai darbe pasakiau kad laukiuosi kai buvo 12 savaiciu,bet vadove pasake kad jau senai buvo pastebejusi mano nestuma
vat ir bandyk sleptis 
mane tai buvo pradeje itarineti kai fura po langais krove ir pasiskundziau tai ar negali isjungti variklio ir krauti, nes tepalu tas kvapas manes vos nesupykino. Tai prasidejo namiokai "Kodel tu cia tokia jautri kvapams"
QUOTE(Apelsinka @ 2009 08 24, 13:09)
mane tai buvo pradeje itarineti kai fura po langais krove ir pasiskundziau tai ar negali isjungti variklio ir krauti, nes tepalu tas kvapas manes vos nesupykino. Tai prasidejo namiokai "Kodel tu cia tokia jautri kvapams"
po to prispaude kai jau pradejau kava 3in1 gerti
bet virsininkui tai tik praeita savaite pasakiau 
Kokia reakcija buvo?Mano vadove tai labai apsidziauge
QUOTE(milagrosa @ 2009 08 24, 13:47)
as tai gerai jauciuosi, tik ziauriai ant miego traukia
del sarasiuko tai dar nezinau kada kas ir kaip - rugsejo viduryje eisiu jau pas savo gine ir viska susinosiu, ar viskas ok ir t.t. Dabar kazkaip be reikalo nesinori lysti pas bet kokia gine, ypac dar kai nestumas toks mazas.
Mano teta (gydytoja) skambino 6dieni ir klause, kaip jauciuosi - jinai zino, kad as laukiuosi, nes pas ja kreipiausi del tyrimu - papasakojau savo nuotykius pas gine. Tai isbare mane, kad taip anksti einu echoskopuotis ir t.t. Ir sake, kad nesinervinciau, kad ji ten visokiu man veju pripasakojo
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 08 24, 13:46)
Laba
Pilvūzas toks jausmas,kad tik ir laukė, kada aš atsipalaiduosiu. Išsivertė kaip ketvirtam mėnesį kokiam, bet nesistebiu, tą džiaugsmelį visada turėjau tik tai ant dietų pasėdėdavau, tai šiaip įtraukdavau
Kaži ar nuslėpsiu ilgai darbe, apsistačiusi darbastalį buteliais vishy vandens su citrinomis. Mano dyrikas negerą akį turi,kad jis sužinotų tai mažiausiai noriu, bet su juo daugiausiai ir dirbti tenka..
Aisku
O pas mane tai biski riebaliuku juosmens srityje prisikaupe ir uzpakalis padidejo, tai kai ejau sau kokiu dzinsu pirktis i akropoli, tai jau gavau visa ismiera didesnius rinktis
Papildyta:
QUOTE(Apelsinka @ 2009 08 24, 14:09)
po to prispaude kai jau pradejau kava 3in1 gerti
bet virsininkui tai tik praeita savaite pasakiau 
man tai pradejo direktores kvepalai nebepatikti
Papildyta:
QUOTE(mazyyle @ 2009 08 24, 13:58)
vat ir bandyk sleptis 
manes tai jau viena kolege pries pora savaiciu uzklause, ar as kartais nesilaukiu
QUOTE(mazyyle @ 2009 08 24, 15:12)
Kokia reakcija buvo?Mano vadove tai labai apsidziauge
beje as jau trecia kuri is skyriaus iseina budama 
Nu mano virsininkas tai seniai mane per danti trauke, tai pirmiau pasakiau apie vestuves, tai tas is karto suprato ko cia as zenijuos. Na as ir neneigiau
QUOTE(Apelsinka @ 2009 08 24, 13:22)
Nu mano virsininkas tai seniai mane per danti trauke, tai pirmiau pasakiau apie vestuves, tai tas is karto suprato ko cia as zenijuos. Na as ir neneigiau
O siaip tai sake pats laikas 
Tai gerai kad dziaugiasi del tavo nestumo nes buna tokiu virsininku kad ojoj