Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis nėštumas -3 dalis-

QUOTE(aroonele @ 2009 09 02, 15:15)
Božen@,

Sveikute  4u.gif  papasakok placiau apie save.
Cia visos kalba apie foto albuma, i kuri mes visos keliame savo ir savo pilveliu foto, prisijungimo duomenis gauna tada kai truputuka ilgiau pabendrauja siame forume, aiskiai cia paaiskinau tikiuosi  ax.gif

Sveikute 4u.gif

aaa...dabar jau aiskiau... mirksiukas.gif
...na, as laukiuosi pirmo vaikelio, tikiuosi, kad bus mergyte, o ryt jau gal zinosiu tiksliai...mums jau 18 savaiciu, susitikti su mazyliu turetumem 2010 02 01 (bet manau, kad tai ivyks anksciau)... rolleyes.gif ...man 29 m. (Taurage) ... 4u.gif ...nezinau ka dar pridurt... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Božen@ @ 2009 09 02, 17:52)
susitikti  su mazyliu turetumem 2010 02 01 (bet manau, kad tai ivyks anksciau)...

Labai grazi gimdimo data 4u.gif nenorek anksciau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gabii__ @ 2009 09 02, 17:51)
Na va mergaites, mes po apsilankymo generalinio echoskopo:)esam sveiki, atitinkam laika:)viskas savose normose..vaikutis labai judrus..ir 100% berniukus biggrin.gif matem akivaizdziai visas grozybes.Pasirode visas is visu pusiu:)

na tai tikriausiai jau galima sveikinti tave mirksiukas.gif 4u.gif
mes ir matem visas grozybes, tai tikriausiai jau nebus staigmenos ir negims mergaite vietoj berniuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 09 02, 16:51)
Na va mergaites, mes po apsilankymo generalinio echoskopo:)esam sveiki, atitinkam laika:)viskas savose normose..vaikutis labai judrus..ir 100% berniukus biggrin.gif matem akivaizdziai visas grozybes.Pasirode visas is visu pusiu:)

na tai sveikinimai 4u.gif
mums dar tiksliai nepasake, bet turbut bus vaikinukas taip pat
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 09 02, 15:51)

niu tai puiku, kad viskas ok thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, as ir istojau i jusu gretas 4u.gif katik uzsiregistravau smile.gif uz 9 savaiciu ir as busiu mamyte nestuke.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rabrasa @ 2009 09 01, 23:27)
na mes tai jau nuo vasaros vidurio kazkur tikrai puikiai matomes. nors as kudute visada buvau, ir daug kas sako, kad tureciau but dabar jau didesne pilvuze  biggrin.gif  bet ka gi jie ismano, ar ne?  blush2.gif  4u.gif

tai vat, cia kiekvienai labai skirtingai, as net i albumuka negaliu idet pilvuko foto nestuke.gif nes jo nesimato, ka as aptempsiu bliuskute, ir nesuprasi ten riebaliukai ar pilvukas lotuliukas.gif
kol kas tuo labai dziaugiuosi, nes kur kas paprasciau eiti i paskaitas, nereikia drabuziu tiek daug, dar neveik viskas tinka is seniau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sorre @ 2009 08 31, 23:52)
oho kokia tu smulkute  smile.gif tai kiek priaugai is viso?

prieš nėštuma svėriau 46 kg nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2009 09 02, 20:41)
Sveikutes, as ir istojau i jusu gretas 4u.gif katik uzsiregistravau smile.gif uz 9 savaiciu ir as busiu mamyte nestuke.gif  thumbup.gif  wub.gif

Labas rytas mergaites. Naujokems po 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kutveliukas @ 2009 09 02, 20:44)
tai vat, cia kiekvienai labai skirtingai, as net i albumuka negaliu idet pilvuko foto  nestuke.gif  nes jo nesimato, ka as aptempsiu bliuskute, ir nesuprasi ten riebaliukai ar pilvukas  lotuliukas.gif
kol kas tuo labai dziaugiuosi, nes kur kas paprasciau eiti i paskaitas, nereikia drabuziu tiek daug, dar neveik viskas tinka is seniau  thumbup.gif

Na man paciai ant drabuziu irgi jaucias bet tie kurie nezino tai ir nesako kad matos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinka @ 2009 09 03, 07:16)
Labas rytas mergaites. Naujokems po  4u.gif
Papildyta:
Na man paciai ant drabuziu irgi jaucias bet tie kurie nezino tai ir nesako kad matos  smile.gif

as tai pati ant rubu labai jauciu - jau dzinsus visu dydziu didesnius pirkau pries kelias savaites. O siaip tai kas nezino, tai gal nelabai ir pastebi. Tik vakar vienas kolega nuziurejo taip mane ir sako: ale tavo papukai padidejo kaip lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lvingelyte @ 2009 09 03, 09:44)
as tai pati ant rubu labai jauciu - jau dzinsus visu dydziu didesnius pirkau pries kelias savaites. O siaip tai kas nezino, tai gal nelabai ir pastebi. Tik vakar vienas kolega nuziurejo taip mane ir sako: ale tavo papukai padidejo kaip  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Geriausia iškart pirkti nėščiųju kelnes, jos tamposi ir nereik dažnai pirkioti, susitaupo pinigėlių. Aš prieš du mėnesius pirkau tai tada kaip tik buvo ir dabar kaip tik, nors pilvas padvigubėjo ir dar bus toliau geros... mirksiukas.gif nestuke.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

kaip nuotaikos, savijautos?

man tai vis dar bloga ypac rytais, dar nebuvo tokio ryto kad nereiktu eit su wc padraugaut bent syki blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(milagrosa @ 2009 09 03, 09:43)
labas rytas  4u.gif

kaip nuotaikos, savijautos?

man tai vis dar bloga ypac rytais, dar nebuvo tokio ryto kad nereiktu eit su wc padraugaut bent syki  blush2.gif

na man tfu tfu vis geriau ir geriau rytais. Siandien irgi buvo tokia kazkokie lyg pykino, lyg nea, bet uzvalgiau obuoliuku ir geriau ax.gif
Atsakyti