QUOTE(kacius @ 2009 09 16, 09:34)
keliems obuoliams nulupam odą, supjaustom skiltelėm ir apibarstom cinamonu ir cukrum. Tešlą pasidarom iš 4 kiaušinių, 1 stiklinės miltų ir 1 stiklinės cukraus. Tešlą užpilam ant obuolių ir kepam.
Čia mano firminis receptas, jei netikėtai pasibeldžia į duris kokia draugė. O jei švogeris tai nededu cinamono, nes žmogui nepatinka labai
Dievinu tokius receptus!
Tesla kaip suprantu skysta gaunasi tokia , o obuolius isdelioti ant kokios tai formos ir ant virsaus tiesiog uzpilti,taip ? Jokiu kepimo milteliu,nieko nieko daugiau?
Papildyta:
QUOTE(Nexta @ 2009 09 15, 12:16)
vakar tai gaminau kalakutienos file (namine) patroskinau su darzovemis ir su makaronais valgem, nu labai skanu buvo. Snd dar jos liko tai va pietums mums bus su mazaja, o vakarieniai isemiau pundely blauzdeliu, pundely sparneliu ir pundely kumpeliu (maisiuke po 3vnt visko-namine) ir bandysiu vakarienei kepti ir isvirsiu ryziu
Is kur tu naminiu pauksciu gaunate?

auginate patys ar perkate pas kazka?
O pas mane nieko naujo- karbonadai ivairiai ( i darba salti su bulka- kaip sumustinis+ agurkas) , namie silti su bulviu kose ir salotomis bei sriuba.
Nu manau atsivalgysiu karbonadu kaip ir balandeliu