Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2009 09 18, 10:41)
Gal kokių idėjų turit? Kepsniukus gal kokius  g.gif  Aišku, gautųsi gal kokie du, trys. Bet tam kartui gerai.

taip kepsniukus gali, su krakmolu tuos. arba su daržovėm kokiom kaip troškinuką
Pusryčiau vyrui kava ir sūrelis, pietūs vyrui pica, man sumuštiniai su arbata, vakarienė neaiški, kas ką tikriausiai, nes aš būsiu baliuke, po to vėlai vakare su Mb išvykstame į svečius į pajūrį tai tik pirmadienį prisijngsiu jaučiu
Atsakyti
Ketvirtadienio meniu:
pusryčiai - vis tas pats kriaušių pyragas doh.gif
pietūs - pupelių sriuba, užkepėlė
vakare viriau baravykienę ir pagaliau pasidriau balandėlius bigsmile.gif , nes mama lauktuvių laaabai gražutį kopūstą įdėjo.

Šiandien:
pusryčiai - vaikui dribsniai, mes, ačiū die.., baigėm tą kriaušių pyragą.. karsta.gif
pietums - baravykienė, vaikui ir vyrui po vieną balandėlį dar likę, o man teks kokį kiaušinuką pasikept su agurkų salotom.
Vakarienė...o vakarienei gal daržovių blynelius.. o gal cukinijų apkepą.. g.gif

geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2009 09 17, 15:47)
O ta lydyta sureli iamisai i kiausiniu ir desros mase?

uzdedu sutarkuota suri pacioje pabaigoje, graziai issilydo, uzdengiu dangti.

QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2009 09 18, 09:41)
Šiandien buvau parduotuvėje, nusipirkau kriaušių, tų, kur akcija po 1,11Lt/kg. Dar neragavau, bet atrodo tai gražios, didžiulės.
Pusryčiai - kadangi šiandien abu namuose, tai kol kas suvalgėm keletą vaisių (obuolių, kivi, reiks eit paragaut kriaušių), dar eisim šildytis nuo vakar likusios sriubos. Pietums reikia kažką galvoti iš puse vištienos filė, kuri liko nuo vakar. Gal kokių idėjų turit? Kepsniukus gal kokius  g.gif  Aišku, gautųsi gal kokie du, trys. Bet tam kartui gerai.

gali su makaronais sumaisyti pakepinti filiuke, grikiais arba ryziais. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 09 18, 11:19)
gali su makaronais sumaisyti pakepinti filiuke, grikiais arba ryziais. thumbup.gif

o dar jei pridėsi kepintų morkų, svogūnų ir pvz. cukinijų - iš viso gausis daug ir skaniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2009 09 18, 11:18)
Ketvirtadienio meniu:
pusryčiai - vis tas pats kriaušių pyragas  doh.gif

Gal kažkur praleidau, bet koks kriaušių pyragas? Pirktas ar pati kepei? Gal receptuką galima? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2009 09 18, 10:28)
o dar jei pridėsi kepintų morkų, svogūnų ir pvz. cukinijų - iš viso gausis daug ir skaniai thumbup.gif

pamirsau parasyti, bet dedu visada, tik cukinijos ne visada thumbup.gif
pridariau krabu misraines dideli bliuda thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas gali man durnai atsakyti kiek laiko gali balandeliai stoveti saldytuve? Niekaip nesuvalgom, o as nzn kaip suprast ar jie dar geri ar jau mest lauk.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2009 09 18, 12:03)
Merginos, gal kas gali man durnai atsakyti kiek laiko gali balandeliai stoveti saldytuve? Niekaip nesuvalgom, o as nzn kaip suprast ar jie dar geri ar jau mest lauk.. g.gif

o kiek dienu jau laikai saldytuve? 4u.gif
as megstu gaminti sviezia maista, pora dienu gali palaikyti o paskui jau suvalgykit.Man kai ilgiau pastovi buna neskanu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2009 09 18, 13:03)

šaldytuve ar šaldiklyje? jei šaldytuve tai tiek, kol mėsa dar tinkama valgyti, t.y aršas nesugedęs
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 09 18, 13:53)

as megstu gaminti sviezia maista, pora dienu gali palaikyti o paskui jau suvalgykit.Man kai ilgiau pastovi buna neskanu schmoll.gif

man tas pats irnesakyk.gif geriau jau gaminu mazesni kieki arba dazniau prie virykles pasisukioju, nors kartais tikrai tingisi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(denite @ 2009 09 18, 13:11)
man tas pats  irnesakyk.gif geriau jau gaminu mazesni kieki arba dazniau prie virykles pasisukioju, nors kartais tikrai tingisi schmoll.gif

kad ir tingisi vistiek stoviu prie puodu biggrin.gif Del mazyles visada stengiuosi kad valgytu sviezia, ivairu maista. Labai dukryte megsta cukinija thumbup.gif Galvoju ka dar reiketu padaryti is cukinijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2009 09 18, 11:57)
Gal kažkur praleidau, bet koks kriaušių pyragas? Pirktas ar pati kepei? Gal receptuką galima?  ax.gif

Pati kepiau, bet tą receptą, tai čia visos tikrai mintinai žinot. Pats paprasčiausias. irnesakyk.gif Šiaip visada obuolių pyragas būdavo, bet pagaliau kriaušės prinoko, tai dabar jas reik suvartot.
3 kiaušinius išplaku su stikline cukraus, paskui įplaku 5 šaukštus aliejaus, šaukštą grietinės, plius 3 stiklinės miltų ir arbatinis šaukštelis kepimo miltelių.
Kriaušes supjausčiau kubeliais, sumaišiau su žiupsneliu vanilinio cukraus, cinamono, viską - į tešlą, tešlą - į skardą, skardą - į orkaitę ir 30 min., ant 180 laipsniukų. biggrin.gif
Atsakyti